Höstmode, städning och annat

Har vart på marknaden med mamma. Var inte mkt att titta på tyvärr. Har ju redan vart ner 2 dar också.

Sen drog vi till mormor en stund och surrade.

När jag kom hem blev jag lätt nedslagen av hur förjävligt det ser ut här.

Så idag ska jag städa. Litegrann iaf. Har plockat ihop endel iaf, men inte allt ännu. Köket är värst. Så jag tror att bara jag städar upp det ordentligt så kommer det kännas mycket bättre sen :)

Känner att även om jag drar ut på det så kommer jag nog göra det idag iaf. Kört igång en diskmaskin, diska, torka alla ytor, skura hos kottarna och skura golvet så kommer det kännas så mkt bättre sen.

Innan diskmaskinen är klar orkar jag dock inte göra nåt så ska slå mig ner framför tvn en stund hade jag tänkt.
Har ju dock inte slitit mig från datorn ännu så får väl se :P

Köpte en stor stickad kofta på lindex, lite oplanerat och bara för att jag frös men den är faktiskt fin.

Älskar stickat och myys, längtar till hösten nästan enbart för mina stickade kläder och alla mina fina stövlar som jag får använda igen.

Gruvar dock för hur set ska bli med motionen till hösten när vädret är ruggigare. Hatar att frysa och är kröjmig av mig. just nu är jag i en rejäl svacka när det gäller motionen och maten. Men jag kommer tillbaka det vet jag.

Snackar med en kille på bdb atm om ormar. Saknar min Hugo massor :( Men vi får väl se. Kanske blir en ny kungsboa, eller ev en rutpyton senare i livet. Just nu finns inte plats och tid tyvärr.


Handla

Hade en trevlig kväll igår =)

Har spolat av mig lite snabbt och nu ska jag iväg på systemet och inhandla öl åt jan.

Sen ska jag och pojkvän fara och handla på willys. Vi har slut på typ ALLT så.

Har behövt handla ett tag nu men måste ta det en dag när john är hemma. Han lyckades inte somna eftersom det levde om så mycket här inatt så han är hemma från jobbet idag.

Så då ska vi passa på att fara. Om han bara stiger upp nån gång! :P

Fanfanfan

Var på akuten nyss för jag orkade inte med smärtan längre.

Fick lov att vända med cykeln för det gick helt enkelt inte.

Fick vänta en timme. Läkaren var jätteotrevlig och behandlade mig som att jag var 10.

Jag är så arg och ledsen just nu eftersom han itne lyssnade på mig. Jag fick voltaren. DOM FUNKAR INTE. Min mage funkar inte.

Mina axlar och min rygg funkar inte. Jag är 23. Känner mig som 75 i kroppen och blir behandlad som en 10åring.

Jag kan inte göra ett skit. JAg kan inte tvätta håret idag ens.

MEN DET ÄR INGET AKUT enligt läkaren. Jag kan inte sluta gråta.

Lugg, risk, värk

Klippte ju luggen igår. Den blev för kort! BLÄ! Så jag är inte superglad över den atm. Men om en månad kommer den nog vara perfekt.

Annars hade jag en trevlig gårdag. Vi spelade risk med fredrik och madde. Tog typ 5 timmar så min kropp var jääävligt körd sen. Vi satt på golvet. John vann den lilla jäveln :O

Idag vill jag verkligen ut och röra på mig så ska försöka mig på en cykeltur fast jag har såjävla ont. Enligt sjukgymnasten så är det bättre att cykla än att gå för mina axlar. Så jag tror det ska gå bra.

Blir en lång runda och sen en nap innan man gör sig iordning för fest ikväll. Blir nog inget dricka för mig dock eftersom min mage protesterar. Lite trist känns det för jag hade planer på att social dricka lite. Men någon större fara känns det inte som att det är.

Sen är det väl egentligen bra om man tänker efter lite för jag sparar ju endel kalorier på det.

Så nu ska jag iväg, Håll tummarna för att min kropp håller för detta =)

Tjotjo

Blandat

Var och gått omkring på stan. Vi pratade inte så mkt men det var ganska skönt tyckte jag. Fredrik blev dock rastlös och stressad.

Vi åkte batman men den var fan inte så spännande.

Ska åka fler karuseller hade jag tänkt men får se om jag får med mig nån :P

Fick en klipptid men först kl 16.45 så vettefan vad jag ska hitta på nu.

Kommer sova middag före jag ska och klippa mig det vet jag. Sen borde jag färga håret så det är gjort innan. Å så ska jag kanske städa upp lite hos kottarna idag också men är väl ingen stress med det. Bara det är gjort innan ikväll.

Blir risk med madde och fredrik, vet inte vart vi ska vara men är väl säkrast att det är hyfsad ordning här och inte luktar kottebajs ifall det blir att vi är här ;P

Vill ju gärna hinna ut på en promenad idag också men vi får se hur det blir med den saken. Om tid finns osv. Kroppen säger nej men psyket säger måstemåstemåste.

Nej en nap blir det nu känner jag. Vila ryggen osv.




Marknaden och klippa lugg^^

Är meningen att jag ska ner på stan med febba idag. Han stressade på mig som fan så på 30 min hade jag duschat, fixat håret lite, sminkat mig och valt kläder. (brukar ta 30 min på mig bara att försöka välja kläder. Tjockiskomplexet som ställer till det.)

Sen svarar den jäveln inte när jag frågar vart vi ska ses :P Haha

Jaja om ja inte får ett svar snart så drar jag ner själv. Vill gå å kolla hursomhelst och så tänkte jag klippa lugg idag om ekonomin tillåter. Har för mit att det itne var så dyrt sist jag bara var där och klippte lugg. Men det är nåt år sen så ja vet inte om jag minns rätt.

Borde säkert toppa håret också men får se, beror på vad det kostar å så.

Får hoppas att det GÅR att klippa lugg på mig eftersom jag bara har några fjun på ena sidan av pannan. Håret har gått av där :/ Menmen nu fick jag svar så nu ska jag rusa. Tjotjo


Vårdcentralen..........

Vaken.
Vet inte hur många timmar det blev inatt. runt 6 typ.

Ringde vårdcentralen om att jag har så ont i ryggen och att de muskelavslappnande pajjar min mage.

Hon frågade hur akut jag ansåg att det var(!?)
Idiot. Jag har ont som fan och det enda som lindrar litegrann gör att jag har superont i magen och att den inte funkar som den ska. Vafan tror du själv?


Fick en tid på måndag. Tror inte hon gav mig den första lediga tid dom hade,... Fast jag sa att jag behöver en så fort som möjligt.

Jag har inget förtroende alls för furunäsets vårdcentral. Enda anledningen till att jag fortfarande hör dit är att min underbara sjukgymnast hör dit och henne tänker jag inte byta ut. Orkar inte börja med en ny sjukgymnast på ett nytt ställe nu när jag ÄNTLIGEN har hittat någon som tar mig på allvar.

Nej vårdcentralen har aldrig hjälpt mig och jag känner att jag aldrig blir tagen på allvar. Har bett om att få nå ordentliga smärtstillande flera gånger men nejdå.

Fan lätt för dom att säga nej, det är ju inte deras kropp som inte funkar.




:S

Känner mig låg. Blä.

Imorgon får vi se vad som händer. Vill gärna ta mig ner på marknaden en sväng.

Sen måste jag röra på mig så jag funderar på att cykla en sväng. Alts typ härifrån till öjebyn, via degeränget till storfors och hortlax och tillbaka.

Måste ju cykla mkt längre än vad jag måste gå för att det ska ge lika mkt. blir skonsammar för ryggen att cykla. Kommer dock ha jävligt körda lår imorgonkväll alt. i övermorgon på förmiddan om jag far ut vill jag lova.

Vi får se.

Just nu gör hela min kropp ont. Så jag ska gå och försöka sova.

Kotteuppdatering.

Som ni läst har jag fått iväg en kotte nu. Skönt som fan känner jag.

Har börjat funderar på något min mor sa. Om att fatta ett beslut om hur länge jag ska behålla hanen. Om att ha en deadline. Ifall jag inte lyckas sälja honom.

Grejjen är den att ingen av kottarna mår bra av situtationen. Det blir jättestressigt för min egen kotte med hela denhär "jag vill para mig med dig så jag jagar dig i oändlighet" grejjen.

Eftersom jag inte vill ha fler barn måste jag hålla dem åtskilda. Vilket innebär betydligt mycket mindre röreslemöjligheter än vad de ska ha. Det stressar mig som fan. Att dom inte har det så bra som dom skulle kunna ha det.

Så jag har smått börjat fundera på vad jag ska ta mig till och hur lång tid jag ska ge det. Det är så svårt eftersom frakten blir så hög när man bor så långt norrut :S

Men som kom solen fram litegrann. Fick alldeles nyss ett mejl från en kvinna i göteborg som sysslar med uppfödning. Hon var intresserad och frakten verkade inte vara ett problem.

Nu är det såhär att jag är superglad över att någon seriös vill köpa kotten för jag säljer inte om köparen är oseriös, inte påläst osv.

MEN jag är också jävligt nervös. Tänk om jag gjort något "fel" med kotten. Han är ju långt ifrån handtam om man säger så, även om han är en nyfiken liten kille.

Jag har ju fått till min egen lilla bäbi, så jag har en taggig hund här hemma. Där känner jag att jag gjort alla rätt. Men ändå.

Jag är ju bara en glad amatör typ. Såååå,... jah,... Vet inte, är bara nervös för att en "expert" ska ha honom och jag är rädd för att hon ska tycka att jag gjort ett dåligt jobb. Typ.

bajs

Mår kasst atm. Ätit onyggigt fast jag bestämde mig för att inte göra det. Såjävla dålig viljestyrka har jag just nu alltså,... Bajs!

Så borde gå ut och gå imorgon men det tar emot som fan. Har ont i kroppen och är inte sugen på att lägga på ännu mer påfrestningar på den.

Sen är psyket lite hit och dit just nu så vet inte om jag vill tänka så mkt som jag brukar göra när jag går ut oh går.
Ska inte göra det om jag mår dåligt.

Kände mig sjukt tråkig ikväll. Vi spelade wii, jag dog bara hela tiden så tillslut gav jag upp. Satt mig och pillade me naglarna ist. Menmen.

Känner mig duktig.

Efter jag kom hem från marknaden snabbskurade jag av toaletten. Var inte så noga men toastolen och handfatet är iaf rengjorda.

Sen stod jag på knä och skrubbade bajs från hela köksgolvet. (Kottarnas bajs alltså itne migg och johns ;P)

Efter det skurade jag hela golvet med mopp. Ska nog skura av det EN GÅNG TILL sen.

Skrubbade på den kladdiga fläcken som jag lyckades göra på vardagsrumsgolvet också.

Har diskat och torkat av alla ytor så det är faktiskt normalrent här hemma.

Nu ska jag krypa in i terrariet och måla lite så det blir gjort. Sen blir det en dusch.

John kommer nog hem snart också :D Saknar honom lite. Får såna ryck ibland när jag saknar honom när han är på jobbet. Mest för att jag vill ha en kram. Krypa in i hans varma trygga famn och bara stå så en stund.

Får mkt gjort idag känner jag, trots ryggen. Så jag är stolt över migsjälv. :)

Madde och fredrik kommer ju hit ikväll och fikar det som finns kvar från min födelsedag. Jag är orolig både för att fikat ska ha hunnit bli lite torrt och för att jordgubbstårtan har blivit för mjuk och kladdig. Jaja. Dom får väl äta det som är ätbart och lämna resten.

Nä nu ska jag måla och sluta fördröja. Sen hoppa in i duschen och kanske till och med fixa håret om jag hinner och orkar.

Varma chips - syndar

Var som sagt på marknaden en sväng. Men fredrik gick bara förbi allting och spanade efter folk istället ;P haha

Så jag ska ner nån till sväng och kanske bränna lite pengar, kolla lite noggrannare på sakerna som finns osv.

Vill gärna ha nån ny tröja och nya piercingsmycken.

Var dum och åt en halv påse varma chips och drack en halv 33cl 7up.

Men det känns typ värt det ändå.

Varma chips (dom jag gillar alltså, inte biochipsen) finns EN gång per år. 2 om man har tur på kyrkmarknaden och som mest 3 om man har tur på noliamässan som komemr till piteå vart 3e till 4e år.

Så jag passar på. Kommer garanterat äta det en gång till under domhär dagarna. :S

Marknaden

Min rygg dödar mig, axlarna känns lite bättre efter tabletterna, men ländryggen är slutkörd.
Har svårt att resa mig upp, gå rak och det gör ont när jag hostar. Niiiiiiice. Är verkligen pensionärsvarning på mig idag.

Men eftersom det blev 1,5mil igår är jag varken förvånad eller speciellt missnöjd.

Blir inte ut och gå idag men det gör inte så mycket. Eftersom jag åt bra och vanlig mat igår och ska göra detsamma idag. Så länge jag inte äter skräp är det ok att inte gå varje dag. Måste lyssna på min kropp också.

Ska ner på marknaden på en stund med fredrik, så fort han gjort sig klar osv. Ska bli trevligt.
Hade svårt att bestämma mig för om jag ville ha sällskap eller ej men kom fram till att fredrik går bra.

Vissa människor är helt enkelt okej fast jag inte känner mig social osv. John såklart, fredrik och laban är väl de första jag kommer att tänka på. Men tommy går också bra.

Ikväll kommer madde till piteå (happyface.)  Så hon och fredrik kommer och fikar lite överbliven tårta och andra godsaker. Hoppas de inte är för torra å så :S

Så jag har plockat ihop lite här hemma och diskat. Så nu är det bara köksgolvet och kotteburen kvar. Eller ja, jag ska skura bort den kladdiga fläcken som blev när jag spillde ut cola i förrgår också. Har inte orkat än, torkade bara upp det med papper när det hände =P

Sen SKA jag måla terrariet idag. Ska ta mig tid till det efter jag skurat av köksgolvet och så. Hade kunnat göra det nu men pappa är här och drar el så det är lite fullt där :P

Jaja snart ner och kolla in vad marnaden erbjuder detta år. Hoppas man hittar nå billigt klädesplagg eller nå fina piercingsmycken typ :D

:/

Haft svinont i axlarna, nacken och huvudet sen jag var ute och gick igår.

Sovit oroligt och just nu ser jag inte med hela synfältet. Kul ens.

Jag ville ju gå på marknaden idag :O

Får väl se om det blir bättre av lite vila och ännu mer tabletter.

tankar

Vart ute på promenad, blev 2 timmar och 15 minuter.

Gick en annan väg än jag tänkt först så vet inte hur långt jag gått. Men skulle tippa på att det är ungefär lika långt eftersom det tog lika lång tid som den andra vägen.

Tog med min mp3. Det brukar jag inte göra.
Jag brukar försöka vara själv med mina tankar för att slippa all vardaglig stimulans ett litet tag.

Är så mkt med dator, tv och folk hela tiden så ibland behöver hjärnan bara få gå av sig själv och bearbeta och gå igenom saker.

Men det var riktigt skönt med musik. Vägen jag gick och musiken jag lyssnade på gav mkt minnen.

Jag sörjer det som inte blev, det som rann ut i sanden, det man inte gjorde. Och det faktum att jag inte är 17år och får vara dum längre.

Nu ska jag göra vuxna val, ta vuxna beslut, ha ansvar osv. Blä. Jag vill verkligen inte vara vuxen. För det mesta tänker jag inte på det. Men när man ser tillbaka så känner jag bara att vuxenlivet är blä i mångt och mycket.

Ska duscha och fixa mig lite. Håret blev ju åt helvete av luftfuktigheten. Sen ska jag hämta john på jobbet runt niotiden.

Vi får se vad som händer ikv. Känner inte riktigt för att vara hemma. Men samtidigt vet jag inte om jag orkar vara med folk. Föra en konversation osv. Kändes jobbigt. Känner inte så mkt för film och serier heller.

Funderar på att ta bilen och bara köra. Låter löjligt men det är skönt ibland. Att bara köra runt och tänka och vara ifred. Minnas och le, minnas och sörja.

Livet har varit tungt och bra samtidigt i perioder. Jag har inte kommit över det som varit. Men jag jobbar på det. Tillåter dock inte migsjälv att tänka på det alltför ofta. Samtidigt som jag vet att det är det jag borde göra.

Tänka på det, se det ur andra synvinklar, för att kunna lämna det bakom mig så småning om. Jag tror inte på att kasta saker över axeln. Antingen blir man ganska fucked av det i slutändan eftersom man har massa bagage som lurar.

Eller så är man ganska kall, som inte påverkas av saker och ting som händer en och runt omkring en.

Jaja my deep moment är över, eller kanske inte men ska inte skriva mer om mina tnakar nu iaf. Duschen vare ja!

Nu

Nu går jag ut och går en långpromenad. Passa på medan solen lyser och det är dagsljus ute. Börjar ju vara mörkt på kvällarna nu.

Huvva. Har blandade känslor där, hösten kan vara värsta mysperioden och så. Men jag ÄLSKAR sommaren. Så jag ser fram emot höstmys inomhus samtidigt som jag kommer sakna sommaren och längta efter den i 9 månader sen.

Ska gå till öjebyn och tillbaka. Den vägen jag gick igår så blir lite längre än min vanliga väg. Ca 3km längre.
Idag har jag ingen karl som kan rädda mig när jag inte orkar gå längre, som kan komma och hämta mig för att jag ger upp. För han är på jobbet :P

Det är bra. Jag brukar vara jätteambitiös och sen går jag en väg (ca 6-7km) och sen är jag trött i benen och uttråkad och vill bli hämtad :P

Jag är helt slut i mina ben nu förresten. För igår gick jag långt. Så det kommer nog bli lite tungt. Menmen, inge ursäkter och krångel. Detta ska bli av.

Har lite stuff att göra här hemma också, men hemmet finns ju kvar och allt det kan jag göra ikväll. Så jag tänker inte använda det som ursäkt för att stanna inne.

Ge mig stöd eller håll käften

Jag VET att jag har ett normalt BMI. Jag VET att jag inte är tjock.

MEN jag KÄNNER mig tjock. Jag är inte nöjd med hur min kropp SER UT. Med min kroppsform.

Jag är nätt byggd. Så när mitt BMI är nere på 18-19 så är jag inte underviktig. Jag är skapt så, jag är liten. BMI visar ju inte hur mycket av kroppen som består av vad, fett, muskler, vätska skelett osv.

Jag vill vara smal, för det är då jag är i min comfort zone. Det är väl det viktigaste?

Blir så irriterad på att fol klagar på mig, på att jag inte alls behöver gå ner i vikt och jag är väl inte tjock osv.

Nej, rent logiskt vet jag det. Jag är inte dum och jag har inte ätstörningar.
Men jag gråter när jag ska välja kläder.
Vissa dagar vill jag inte ens gå ut för jag misstrivs så mycket med min kropp.

Jag vill trivas med min kropp, för det är MIN kropp. Jag bestämmer över den och jag har makten att forma den så den ser ut som jag vill. Nästan iallafall. Fettfördelningen kan jag inte göra nåt åt. Men jag kan bli av med extrafettet.

För även om jag är normalviktig enligt BMI. Även om vågen inte visar stora, skadliga siffror. Så har jag mycket överflödsfett.

Ni vet att man kan mäta hur mycket fett kroppen består av? En vuxen kvinna ska ligga mellan 20-30% fett för att det ska vara hälsosamt tror jag det var.  Jag har högt procenttal där.

Så man kan inte bara kolla BMI och siffrorna på vågen och sen säga att jag är hälsosam.

Vi är olika byggda. Vårt skelett väger olika mycket. Vi har olika stor mängd muskler osv. Jag är en tinytiny person där. Jag är väldigt väldigt liten byggd eller hur man ska säga. Jag är nätt.

Så jag måste få bli av med överflödsfettet. UTAN att folk kommenterar och tjatar negativt om min viktminskning. Ska vi prata om den får ni vara positiva och stöttande. Annars kan ni hålla era åsikter för er själva.

Motivation

Har lyckats gå upp 1kg. Blev lite depp över det. Men har bara migsjälv att skylla eftersom jag slarvat massor med maten. Så är ju inte alls konstigt.

Har gjort såhär en gång förut också. Gick ner till 57 och tyckte jag var så duktig att jag började slarva. För det gick ju så bra och var så lätt så vafan. Typ, tror det är så jag tänker. Undermedvetet nästan.

Så gick upp till 58 igen på bara några dagar. Så illa var det alltså. Tog iaf tag i det igen innan det rusade iväg för mycket :)

Men nu är jag medveten om det iallafall. Att jag måste passa mig för att bli för självgod för då går det utför.

Så nu är jag uppe på 57 igen. Blä. Eftersom jag var ner på 56 så känns det som att 57kg är massor helt plötsligt.

Min motivation är iallafall tillbaka så nu tar jag tag i detta igen. 55kg innan slutet av september. Det är np bara jag skärper mig nu och på en gång.

Jag är medveten om att jag har väldigt väldigt låga mål. Det är delvs för att jag ska klara det. Att jag inte ska bli besviken över att jag misslyckas. Och delvis för att jag inte har bråttom.

Så länge det går åt rätt håll är jag nöjd. Innan slutet av året vill jag vara klar. Då vill jag ligga på min målvikt. Självklart blir jag bara glad om det går snabbare. Men, jag ska stanna på min målvikt, jag ska inte skynda mig att gå ner i vikt och sen inte klara att hålla det.

Jag är ingen gymmänniska. Jag kan inte träna stenhårt och hålla det. Jag har försökt och det går bra ett tag. Sen orkar jag inget mer, det blir för kravfyllt. Med min sjukdom kan jag inte ha såna krav på mig. Det slår åt fel håll och jag börjar må psykiskt dåligt.

Så jag gör detta på mitt sätt och det funkar för mig. Resten är oviktigt

ekonomin

Köpt massa grejjer jag velat ha och behövt ett tag nu men inte kunnat skaffa eftersom jag vart pank typ.

Sen har jag betalat räkningar och kört in lite pengar på mitt sparkonto. Så nu är jag typ pank igen. Har lite pengar att röra mig med under pdol. Så jag kan shoppa lite om jag hittar nåt på marknaden å så.

Sen får jag ju aktivitetsstödet. Förhoppningsvis innan den sista. Så då blir det att lägga in lite till på sparkontot och sen leva snålt ännu en månad. Blä för det. Är så förbannat tråkigt.

Annars har jag inte hunnit göra så mkt. Ska måla lite saker i terrariet så det är klart hade jag tänkt.

Sen måste jag ut och gå. Vädret har ju vart jättetrist idag men det verkar ha spruckit upp litegrann )

imorgon

Imorgon har jag massor med grejjer jag ska, villl och borde göra.

Jag borde röjja upp i köket och skura av golvet. Jag ska plocka ihop i hela lägenheten och gå ut med soporna.

Sen ska jag måla klart lite saker i terrariet så det enda som behöver göras sen är att dra strömmen så är vi klara att flytta in våra djur.

Sen har jag kommit på att ett av facken saknar en kant längst ner för att förhindra att spån rasar ner när man öppnar det. Så det måste jag meddela min far om så han kan såga till en sån.

Vill/ska gå ut och gå en lång promenad.

och så ska/vill jag runt halva stan och köpa lite grejjer som jag behöver och vill ha nu när jag har pengar. Jäjj! Blir bla en stock snus, rakblad för mina är slut, och min favvoparfym.

Jag har använt denna parfym varje dag i nästan 2 års tid och nu är den slut. Jag ser den som min signaturdoft och har än så länge aldrig stött på någon annan som använt den. UNDERBART! gillar att få vara ensam om den.

Den doftar inte tjejigt och blommigt, det är inte jag. Utan mer åt kokoshållet. Den är iaf helt underbar. Som jag har längtat efter att kunna köpa en ny flaska.
Om den har gått ur sortimentet så vet jag då inte vad jag gör :'(

Ska betala räkningar och flytta över pengar till sparkontot nu så det är bortgjort :D

banning

Tog mig ut och gick idag :D Var såjävla skönt och nu är jag härligt slut i benen.

Har sovit middag både jag och john, men någon av oss har stängt av larmet i sömnen så det blev lite längre tupplur än vad vi hade tänkt oss :P

Vi åt max idag och det känns helt okej, jag mår inte så dåligt över det som jag brukar. Fyller man år så fyller man år.

Imorgon börjar jag med en 2 veckors total banning av allt såntdär onyttigt, socker som läsk, festis och redbull. och fett som chips, strips och ostbågar. osv osv, ni fattar vad jag menar,...

Tanken med dessa två veckor är att jag ska komma upp på hesten igen. Med maten alltså, promenaderna är sällan nåt problem även om jag slarvar med dem också i perioder, tyvärr.

Så denna vecka ligger minst 4 promenader på minst 6km på schemat. Så imorgon går jag samma sträcka som jag gjorde idag. =)

Röra på mig

Var ut på en promenad inatt, hade planer på att gå långt. Men vågade inte för min mage började protestera.

Var ju ute och gick en gång när den fick nå tuppjuck och var i öjebyn när det hände så fick ringa efter john i panik för jag behövde gå på toa. Så mkt har jag typ aldrig behövt gå på toa i hela mitt liv.
Så därför vände jag inatt.

Idag hoppas jag att det är bättre. Ska ut på en längre promenad. Till öjebyn och tillbaka, ska gå den vägen jag tänkte igår men inte gick. Så det blir väl tyyyyyp 1,5mil.

Tyvärr har jag ont, är jätteseg i skallen och kroppen och magen är inte helt ok än så ska vänta ett tag just på att magen ska lugna sig.

Resten (att jag är superdöd i skallen) kommer lösa sig när jag väl kommit ut och börjat gå tror jag. Ska då inte låta det hindra mig.

och axlarna får lov att göra ont idag. Kan inte göra så mkt åt det eftersom jag känner att jag MÅSTE få gå idag. Annars kommer jag inte må bra psykiskt och det är viktigare än att jag mår bra fysiskt. Eller, jag mår ju bra fysiskt av att gå ut och gå, det är bara mina axlar som gör ont. För resten av kroppen är det bara bra att vara ute och röra på mig.

Blåser endel idag verkar det som. Men tempen visar ändå på 20grader så det ska nog inte vara några problem =)

Får bara se till att täcka axlarna lite så dom inte blir så jättekalla.

Jaja ska välja nå bra kläder nu. Har en tröja som är för öppen i halsen på mig atm.

Jävla vikthelvete

Jag har varit väldigt ur fas senaste veckan. Speciellt andra halvan av den.

Har sjukt dåligt samvete gentemot dem som det har gått ut över :(

En stor del av anledningen tror jag är att jag har ont, sover dåligt, har näringsbrist osv.

Men största anledningen tror jag är att jag är så sjukt missnöjd över min kropp atm. Det är så jäääääääääävla jobbigt att jag gått ner 8kg och känner mig lika tjock som då.

Har ju tagit bilder och jag ser ingen skillnad. Visst mina armar kanske är lite smalare tkr jag. Sen jämför jag bilderna och ser att det itne är nån skillnad alls!

Ljuger vågen för mig? Hur mkt ska jag behöva gå ner? Jag trodde jag skulle var ganska fin på 56kg. Men icket. Ser ut precis som vanligt.

Min målvikt från början var ju att jag skulle sluta på 55kg. troded absolut det skulle räcka så med tanke på att det ändå är 9kg minus från i julas.

Såååå, 6kg till nu då. 3 i taget. Målet är fortfarande 55 till slutet av augusti. Men ska försöka speeda upp det ändå. Inte pressa ner målet för då kommer det bara bli stressigt och jobbigt. 53 till slutet på oktober.

Men om jag ska ner 6kg till. Så kommer det ta till slutet på året/början på nästa år om man räknar med 1kg i månaden som det har vart hittills.

Det är säkert okej, men jag skulle ändå vilja vara smalare till hösten när höstmodet kommer. För jag tkr det är så fint med långa stickade tröjor och tajta jeans, men det är INTE fint när min mage putar ut så mkt som den gör.

1 kg i månaden är ett mål som funkat bra för mig hittills, jag har gått ner 1 kg i månaden ju. Så jag fortsätter räkna så, ha det målet. 1kg i månaden.

Men blä så jobbigt det känns att jag är så missnöjd ändå. Vad är felet?

För även om jag slarvat så har jag ju gått ner och ändå syns det inte. Blir såjävla ledsen

födelsedag och måla

Nu är klockan över tolv så nu fyller jag år. Hela 23 blir jag.

Ska inte göra något speciellt på min födelsedag. Skura köksgolvet. Plocka ihop här hemma och måla lite i terrariet som snart är klart.

Bara kvar att måla detaljerna (det jag ska fixa imorgon) och dra ström. Det skulle pappa göra någon gång nu till veckan sa han :) Så nu börjar det verkligen närma sig.

Ska börja fixa grejejr så jag kan inreda terrarierna nu. Plocka fram det vi har, välja ut saker och kapa till lite skit. Oj som jag har längtat efter detta! Jäjj!

kottar

Har städat upp lite i lägenheten. Ytterst lite dock måste påpekas.

Har gjort mat till djuren och plockat litegrann. Passade på medan jag hade lite energi.

Vincent är världens finaste <3 Funderar på att filma när jag busar med honom och skicka till hon som köpt kotten så hon får se hur tama dom KAN bli. Om man bara hanterar dom och har tålamod.

Längtar tills jag blir av med kottebarn nr2 också. Ska skriva ihop en ny annons nu och lägga ut på zoonen. Sen ska annonsen mailas till syrran också för hon ska lägga ut den på sin I-net. Så förhoppningsvis har jag någon som vill köpa den snart.

Den förra köparen drog sig ju ur. Efter att hon betalat honom och allt. Fyfan va surt. Blev rejält besviken faktiskt även om jag såklart sa till henne att det inte var några problem.


Dummer

Kollade trassel med åke. Först var vi till ica och handlade. Jag köpte butiksgrillad karré och en nybakad macka.

Var supergott och jag åt typ dubbelt så mycket som jag borde och behövde. Sen snacks på det så just nu mår jag jättedåligt i skallen. Känns såjävla meningslös och har så dåligt samvete mot migsjälv.

Varför? Var inte värt det. GAH!

Ska fan inte göra annat än å gå imorgon känns det som nu. Är så kass och klandrar migsjälv för mitt dåliga beslut.

Så ska sona mina synder imorgon genom att ta en riktigt lång promenad. En riktigt lång.

Har varit jättedålig på senaste tiden. Inte sådär jättehemskt på att gå, det har jag ändå gjort nån gång i veckan även om jagi nte gjort det lika mkt som jag borde.

Men maten! Vafan är det för fel? Jag har klarat av att vara stark hela denhär tiden och nu bara släpepr jag allt typ? Så idiotiskt.

Grejjen är den att fast jag gått ner endel så tkr jag inte att det syns så mkt. Alts magen är fortfarande samma storlek tror jag. Har inte mätt den men vill inte heller.

Så känns ganska hopplöst och tror det är därför jag har slarvat så mkt. Man känner sig uppgiven och tänker att det ändå inte ger någonting att kämpa.

Jag vill ner 3 kilo till. och efter det kommer jag nog vilja ner 3 kilo till så då är jag klar i slutet av året om jag bara skärper mig. Inte ge upp sara, inte ge upp.

Gruvar dock för vintern. Kul att gå ut och gå då. Blir itne samma sak. Var ju ute och gick i början av året och nog är det helt ok, MEN det gav inte alls lika mkt som det gjort nu under sommarmånaderna. Suck.

Får väl speeda upp det lite så jag kanske lyckas tappa 1½-2kg i månaden ist för bara 1. Eller bara och bara. Jag har ju vart medveten och okej med att det har gått långsamt hela tiden. Men jag kan nog bättre bara jag ger mig fan på det.

Så nu är allt gott förbjudet ett tag. HELT förbjudet. Är bättre så. För att unna sig lite då och då är såklart okej. Men det kan vara lite svårt att veta när då och då är och på sista tiden har det blivit alldeles för ofta.

mat för fan!

Jah, sitter här och är ganska tom i skallen. Ska köpa mig en redbull sen (syndarn.) vill vakna till liv.

Är så jävla hungrig så funderar på om jag ska ra ica utan åke. Men han skulle komma strax före åtta och klockan är redan över så han kanske är påväg. Så skulle kännas lite drygt om ja inte var hemma när han kom.

Sen så kanske han vill följa på ica så då måste vi fara 2 ggr helt plötsligt. Ojoj, I-landsproblem.

Men jag är hungriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig ju!

Ska strypa åke lite när han kmr efterom han är seg ;P

Funderar på om man skulle tanka nånfilm så vi har nå å glo på när han kmr. Så ska väl kolla hemmakväll och se om det kommit nå nytt som verkar sevärt :)

tjo


slö


Var så stressad och på så dåligt humör när vi var hos mormor. och så trött.....
Fikat blev ganska bra iaf :)

Efter de fixade vi lite stuff, nå papper som jag skulle skicka ner med kotten men glömde så jag måste posta det ist.

När vi kom hem gick jag och la mig. Var så slut!
Så har ganska nyligt vaknat och känner mig fortfarande seg.

Sitter och väntar på åke, blir film, kanske nå ätbart, skvaller och mys. Kommer bli en bra kväll hoppas jag.

Så när han kmr ska jag lura iväg honom till ica typ, köpa nå snackas och nå middagsmaterial. Har bara ätit lite fika idag så behöver riktigt mat.

Typ butiksgrillad karré eller revbenspjäll :D hoppas dom har det! brukar mest vara kyckling på dom hyllorna men ibland har man tur, så håll tummarna för att jag har tur ikväll ;)

Kan aldrig bestämma mig för vad jag vill äta så nu när jag har gjort det kommer det ju inte finnas bara för det typ :P

Sen ska jag posta brevet och kanske svänga förbi nina och martin och hämta johns wiikontroll som han glömde där i fredags.

Känner mig rastlös i kroppen och trött i skallen. Trött i kroppen också btw. Känns lite jobbigt. Borde verkligen ha fått röra lite på mig idag. Meeeen det regnar så känner inte alls för att gå ut och gå just nu. Åke sa samma sak :P


Kalas, bakning och åldersnojja

Imorgon fyller jag 23(!) år. Oj så hemskt gammalt det låter. Med tanke på att jag inte gjort mkt med mitt liv rent karriärmässigt så känns det lite stressat :O

Ska ha kalas med släkten idag iaf och bjuda på fika så jag har bakat för fullt denna morgon. Just nu har jag sockerkakan i ugnen.

Problemet är att vi ska vara hos mormor. Det är mer plats där och så kan min lilla mormor vara med. Hon sitter ju i rullstol så hon tar sig inte upp i våran lägenhet.

Så hurfan ska jag frakta dit en nybakad jättevarm sockerkaka?(vi ska vara där klockan 15 så den hinner precis bli klar.) Kladdkakan hinner svalna litegrann iaf. Blev lite ledsen för sen sjönk ner i mitten men hoppas den är god iaf =)

Sen hoppas jag att jag kommer ihåg att ta med allt fika. Oj så surt om jag glömmer nå.

Ska köpa mig en redbull när vi far dit hade jag tänkt. Har varit seg hela morgonen, hade jättesvårt att ta mig ur sängen och jätteont i axlarna. Hela armarna har domnat bort och händerna har svällt upp som fan. Aja.

Sov nog ganska oroligt och alldeles för lite. Har inte sovit mer än 4-6timmar de senaste veckorna och det börjar kännas rejält i kroppen. Sömnbrist och konstant näringsbrist är ingen härlig kombination.

Ikväll ska jag vara med åke iaf :) ska bli trevligt för det var längesen. Får se vad vi hittar på. En promenad kanske? Skulle behövas. Men vi märker ju vad som händer.


Var ute och traskade igår. Tog en annan väg än den jag brukar och tog det lite lugnare än jag brukar. Bara jag och mina tankar, fint väder och massa blommor och shiet på vägen. Myyyys.

Hösten

Jag är underlig. Jag älskar sommaren och längtar till den hela året. Nu är den här och jag njuter i fulla dra och har börjat må bättre.

Nu är det sämre igen. Det blir det till hösten. Ändå längtar jag efter hösten. När det är mörkt ute och man kan mysa ihop sig inomhus.

Jag längtar efter mysiga (snygga) tröjor och overkneestövlarna i mocca jag har i garderoben. Jag hoppas att jag gått ner mer i vikt tills dess, så att kläderna jag längtar så mkt efter sitter snyggt.

Långa stickade tröjor med tajta jeans. Det är så fint och så mys. Känner mig alltid som snyggast i höstmodet.

Jag ser fram emot den kropp jag kommer ha. Jag har varit slarvig på sista tiden men verkar ändå ligga stabilt på 56kg.

Så bara jag skärper till mig innan det går för långt. Så jag inte går upp igen eller slutar gå ner.

Vill bort!

Jag känner att jag verkligen måste komma bort från piteå. Vill ta en roadtrip. Bara köra någonstans. Se nåt annat än denhär stan. Så skönt det skulle vara.

Vet inte vart jag vill eller vad jag vill göra. Bara bort. För nu börjar det kännas jävligt tungt igen.
Miljöombyte.

Känner mig så dum som överhuvudtaget klagar just nu när dethär tragiska har hänt. Dom säger ju att man ska få perspektiv av såna saker och jag är förjävla glad att mina <3 lever.

Men jag blir inte mindre sjuk för det. Min ångest blir inte mindre för det.

Känner mig instängd i piteå just nu. Samma människor. Samma drama. Samma skitsnack.
För det mesta gör det ingenting, jag har växt upp här. Det är hemma och piteå har alltid varit såhär.

Men nu behöver jag komma bort. Jag behöver det ibland. Jag bara är så.

Tror att jag ska använda endel av mina födelsedagspengar till nåt sånt. Att ta mig iväg. Tillsammans med antingen john. Eller så nå vänner, eller john och nå vänner. Eller nå. Jaja vi får se.

Känns så trist att mina få slantar inte räcker, att jag inte kan spara om jag gör nå sånt. Men just nu får man prioritera att göra nåt som man själv kan må bättre av.

Är väl ingen större idé att sitta hemma och må crap och lyckas spara pengar. När man kan göra nåt som man vet att man mest troligt skulle må bättre av och sen vara pank. Typ?

Känns så just nu iaf.

Räcker gott och väl med att dra någonstans i sverige. Skulle vara ganska kul och skönt.

Vi pratade ju om att jag, john, madde och fredrik skulle dra en resa till gbg. Vi kommer så bra överens alla 4. Så vi skulle ha skitkul.
och sen har vi boende i nässjö sa tomas. Det är bara 16mil till gbg så det är ju skitnice.

Hoppas bara inte det var tomma ord och fantasier från vår sida utan att vi faktiskt gör nå sånt till hösten =)

<3

Imorse när jag la mig hade jag jättemkt ångest. Så låg och försökte slappna av och inte tänka eller känna nå alls. Var såjävla trött så bestämde mig för att ligga kvar och försöka somna en stund istället för att stiga upp och försöka distrahera migsjälv med serieavsnitt.

John låg redan och sov och efter ett tag tände han sig om, tog min hand och började stryka mig i ansiktet. Vet inte hur medveten om det han var. Men det är så sjukt fint att jag har en sån karl.

Började slappna av lite och efter typ en timme lyckades jag alts somna.

Jag är glad att min karl är min.

suck

Var hos mormor en stund men kände mig så trött och inte på världens bästa humör så jag drog därifrån och for te laban ist.

Skönare att vara där när man är grinig för då gör det ingenting. Vi drog max och sen for vi hem till honom och började se trolljägaren.

Jag var svårövertalad, tyckte det lät gode lejt och stuff med tanke på att jag inte gillar blairwitch och det är typ samma stuk sa laban. Meeeeeen vi hann inte se klart den och vad gör jag nu? Tankar trolljägaren. Haha

Måste ju se vad som händer!

Annars så är jag fortfarande inte på speciellt bra humör, är ingen bra dag helt enkelt. Känner mig ur form. Funderar på om jag börjar bli sjuk eller om jag bara är psykiskt trött.

Imorgon ska jag upp tidigt och fara till mormor med kotten. Ska vara där halv sju. Skönt att få skicka iväg den äntligen! Bara en kvar sen som ska iväg.

Blä, kände att jag blev stressad bara av att skriva det där. Orkar inte tänka på det just nu. Känns så jobbigt.

ombyte

Var hos mormor en sväng. Hade jeans på mig för jag har inte orkat raka benen. Men det blev förjävla varmt så var tvungen att fara hem för att byta om.

Orkar fortfarande inte raka benen så kör mjukisshorts och stubbiga torra ben atm. Hett som fan,...

Dom skulle beställa hem mat och for precis och hämtade maten när jag for därifrån. Så känner inte att jag behöver stressa tillbaka, bättre dom får äta ifred. Så har slöat vid datorn en stund ist.

Men nu ska jag nog börja röra mig tillbaka. Kan ju alltid sätta mig i köket och läsa tidningen om dom inte hunnit äta klart.


food

John är iväg och hämtar mat. Är sjukt jävla hungrig! Har ätit en näve lättsaltade chips, annars har jag inte lyckats få i mig nå eftersom det är så otroligt varmt.

Så jag ska kila iväg och sminka mig lite så jag är klar. För efter maten drar vi på en gång =)

Hittade en blogg nyss om en tjej som verkar vara lika klantig som mig. Skönt att det finns fler där ute. Är ju dock mina mediciner som gör att jag är så fumlig. Men jag blir ju inte mindre klantig bara för att jag vet om det liksom :P

Jaja smink vare ja

dålig dålig dag

Ser hemsk ut och är hungrig och grinig. Härligt.

John ska te martin ikv och spela wii och dricka och stuff. Själv hade jag tänkt fara till mormor eftersom det är sista kvällen släkten är här.

Sitter och velar om jag ska orka göra mig iordning. Ska väl he på lite mascara och måla ögonbrynen iaf. Sen vettefan va ja ska ha för kläder heller. Har inte orkat raka benen så blir långbyxor och nån tröja typ,... Blä va jobbigt. I-landsproblem på hög nivå.

Fick nyss veta att en vän till en vän tagit livet av sig. Känns tungt. Inte för att jag kände och sörjer personen. Utan för att jag lider med de jag älskar som mår så sjukt dåligt just nu.

Det svåraste är att man har absolut inget bra att säga. För inget man säger kan förändra det som hänt, och inget man säger kan få de efterlevande att må bättre.

Mitt liv fortgår ju preciss om vanligt ändå. JAG kommer inte märka att personen saknas. Och det är rent så man får dåligt samvete för det. Det känns förjävligt.

Hemmet

Pappa kmr förbi nu och ska fixa lite i terrariet. Börjar se ett slut på det^^ Sen kan jag packa in alla djur och inreda det och ta bort massa möbler och skit här hemma osvosv. Oj så jag längtar! :D

Funderar på hur jag ska möblera och vad jag ska göra av datorn. Vill gärna flytta databordet men vi har typ inte plats nån annanstans.
Sen så är det bekvämt att det står vid tvn. Har HDMI kabeln kopplad konstant så är enkelt att tanka och se film på tvn. Slipper flytta på den och shiet. Orka bära fram och tillbaka.

Måste lösa dethär med förvaring också eftersom två vanliga lådor åker när jag tar bort en terrariemöbel.
Borde verkligen ha en byrå till typ. Men har inte plats! Ev. om man hittar en som passar i köket. Eller om man tömmer ett av köksskåpen eller nåt.

Jaja jag löser det på ngt sätt. Brukar jag göra. Brukar bli ganska bra.
Giollar inredning, gillar att göra om, gillar att köpa stuff till lägenheten.

För vi BOR här, och man ska trivas där man bor. Man ska inte sitta och störa sig på hur det ser ut. Tkr det är viktigt att man är nöjd. Så det är värt att lägga tid och pengar på hemmet. För jag är ju hemma ganska mkt å så.

Vem är du, vem är jag?

Vem är jag?
Jag är en 22 (snart 23) årig tjej som bor med mina sambo och massa djur i en tvåa.
Jag gillar smink, piercingar, mina vänner, min kille, min familj, djur osv.
Jag älskar att umgås och prata.
Allt sånt, allt ytligt, alla omständigheter. Alla jag gillar och allt jag gillar att göra. Allt runt omkring mig är lätt att beskriva.

Men VEM ÄR JAG? HUR ÄR JAG?

Det vet jag inte riktigt. Jag vet ungefär vem jag tror att jag är. Jag vet ungefär hur jag tror att jag är.
Men jag vet inte om jag har tillräckligt mycket självinsikt för att egentligen veta.

För ibland gör man ju saker som inte riktigt passar in på hur man tror man är som person.

Har ingen aning om ni förstår vad jag menar. Men det här är nåt jag funderar ofta på.

Tror det är nödvändigt att ta en titt på sigsjälv ibland. För det är viktigt att försöka känna sigsjälv.
Man utvecklas ju hela tiden.
Sen är ju frågan om man kan ta det. Om man kan ta hur man egentligen är. För man kanske inte gillar vad man ser.

Det är så sjukt många som beskriver sig själva på ett sätt. Men som andra människor ser på ett helt annat. För vi beskriver nog oss själva i mycket såsom vi vill vara snarare än som vi faktiskt är.

Självklart kan de flesta erkänna sina mindre bra sidor också. Men det är en sak att veta det och en annan att jobba på det.

Sen är ingen felfri. Alla har brister och det är det som gör människor så underbara och intressanta.
Gud så trist att vara "perfekt".

Men strävan efter att bli en bättre människa tycker jag inte man ska släppa. Att försöka styra hur man utvecklas till det bättre. Be the best possible u can be. Typ.

lugn och stressad

Sitter här och bara myser i känslan av att vara,.... tillfreds? Nöjd? Kan inte sätta ord på det. Känns bara som att jag har nån slags frid inne i mig själv.

Hade den känslan för någon dag sen också hemma hos mormor, i söndags eller måndags tror jag det var.

Det är en ovan känsla för mig. Känns jättekonstigt. Lite lustigt.


Annars borde jag gå och skura ur soptunnan, gå med soporna och ta mig en dusch. Tror dock jag väntar med duschen till imorgon. Eftersom håret måste tvättas. Blir så ostyrigt om jag lägger mig med blött hår.

John jobbar imorgon. A-tur så han börjar klockan sju. Så han ligger och sover. Jag tänkte väl stiga upp när han far till jobbet. typ. Så jag hinner göra klart här hemma. Är bara lite småsaker. Men vill hellre ha dom gjorda och sen gå och ta en nap än att behöva stressa runt i sista minuten.

Sen borde jag gå ut och gå en sväng också. Så funderar på om man skulle åka med john till jobbet och ta sig en promenad.

Är lite nervös över att dom ska komma och kolla in lägenheten som sagt. Vet ju inte vilken tid dom kommer heller. Dom skulle bara ringa när dom var på G så,.....

Vuxenpoäng.se

Din ålder borde vara 31.7 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse


Haha, är inte ens lite förvånad.
Vissa frågor sög ju dock svarsalternativen på menmen.

Kul att jag ser ut som 18, är 32 i skallen och kroppen är 65+

Har så sjukt ont i ryggen sen jag började med muskelavslappnande. Inte i axlarna och nacken. Tabletterna funkar ganska bra på de sättet.

Men i svanken, ajsomsatan. Vet inte vad det beror på, om det är för att jag sträcker på mig mer nu när jag inte "trycks ner" av axlarna som jag gjorde förut. Eller om jag bara känner det mer nu för att jag inte har lika ont uppe på ryggen. Tärt är det iaf.

Försöker att sträcka på mig ist för att säcka ihop som jag annars gör när jag står stilla, så misstänker att det är de som gör de.

Det är inget fel på styrkan i mina muskler i armarna och axlarna osv. Det sa sjukgymnasten. Men jag tror att jag måste träna upp magmuskulaturen och musklerna i lägre delen av ryggen. Tror dom är för svaga. Eftersom dom inte används på rätt sätt typ.

Tänker ändå fortsätta sträcka på mig. Ser snyggare ut och nu när jag inte är lika stor så känns det okej,  jag måste inte säcka ihop och dölja mig.

?

Imorgon (eller ja idag typ) kommer tomas, bodil, viktor och matilda hit. Ska kolla in våra pets och dricka en kopp kaffe typ. Eftersom dom inte sett våran lägenhet nå så är jag lite nojjig.

Har städat upp så det ser nog ganska okej ut. Har lite småsaker kvar som borde göras.

Tog en paus i städandet och kollade tv och käkade ostbågar (ajjajj) men jag var så sjukt sugen! Har vart det i flera dar och kunde inte stå emot längre.

Nu är jag dock jäääävligt törstig.

Men jag mår bra, jag mår bra nu.

sömnig men borde göra nytta

hittade lite småsaker i luleå :) och så åt vi på exotic. Kinamat <3

Var hemma runt tretiden tror jag. Då var pappa här hemma och bökade på med terrariet som ska byggas om. Det börjar komma nån vart :D

Var dock sjukt jobbigt att han var här för jag var supertrött, somnade både i martins bil och sen i våran egen (vi böt i norrfjärden.) Så jag var jävligt inställd på att lägga mig och sova middag en timme när vi kom hem. Men så blev det ju inte. Blev att ja sov 2 timmar sen när jag väl kunde gå och lägga mig.

Var ner till mor och far när jag hade vaknat igen och grundmålade väggarna som ska in i terrariet.
När ja kom var mormor, annika och bodil där så blev att sitta och prata med dom en stund först.

Efter jag målat klart så satt jag och surrade med morsan i soffan och tiden rann iväg. Plötsligt ringer john och efterlyser mig och jag inser att klockan är halv tolv. Så min kväll gick snabbt.

Nu funderar jag på en nattlig promenad,... det tar emot, vet inte riktigt varför, jag har jävlat ingen anledning. Så får se om jag hittar på nån dålig ursäkt eller om jag tar mig i kragen och går ut en sväng.

Är lite småtrött, måste hinna torka ur terrariet ikväll eller imorgon på morgonen också. Vet inte när pappa kommer och pillar med det nästa gång. Men misstänker att det blir snart. Så det måste vara städat tills dess.

Vet inte om jag ska ta en sen kväll eller en tidig morgon. En tidig morgon lät väl bättre rent allmänt. Ska på banken och så ska jag äta lunch med åke.

Städa ska jag också göra imorrn. Behövs verkligen. Alts dammtorkas och dammsugas osv. Det är ganska fint här annars. Inte så mkt som ligger framme och köksgolvet har jag hållt efter. Så det är inte så illa. Men balkongen behöver röjjas upp.
Hoppas jag får nån slags mani imorgon så jag går allt gjort,..

Luleå =)

Drar upp till luleå idag. Ska fara om typ 5 min men pojkvän är seg såhär på morgonen. Själv har man vart uppe strax över en timme.

Ska bli skönt att komma iväg. Har tagit en tusenlapp från mitt sparkonto. Visst det känns jobbigt. När ja fyller år blire å lägga tbx de 2000 jag lånat denna månad och förhoppningsvis kunna lägga in typ en tusenlapp extra eller nå beroende på Hur mkt pengar ja får.

Ska ha släkten och vännerna här på fika när jag fyller så blir å baka. Jag är duktig på att baka, bättre på de än laga mat ;P Tyvärr,... Så det ska bli ganska kul eftersom jag inte gör det så ofta.

Har sminkat mig och målat naglarna och duschat och fixat håre och blablabla. Hittar dock inte mitt presentkort på stadium vilket stör mig oerhört mkt. Var ändå 300 spänn kvar på de och dom har tydligen rea nu. Jag som hittade addidaströjan jag vill ha jättelänge där. Sist ja var i luleå me åke och fredrik.


Jaja nu ska jag dra från datorn. vi är sena :P Ska dessutom hinna plocka upp fredrik på vägen. ojojoj

Ekonomikris

Det går bra nu. Jag har gått ner till 56kg.

På onsdag har jag ett möte på banken för ekonomisk rådgivning. Eftersom jag får in så lite pengar nu och inte får soc bidrag för att jag har fonder som är värda för mkt.

Snart fyller jag år så då får jag ju in lite pengar eftersom det är det enda jag önskat mig. Förutom en plattång och ett badkar av john :P

Jag vill inte sälja mina fonder. Jag vill ha ett kapital kvar. Ett sparande. Är typ hellre pank men har ett sprkonto än att leva lite flottare och inte ha nån buffert ifall nåt händer eller man verkligen behöver pengar.

Så jag har ett sparkonto på 5000kr. Ändå säger jag att jag är pank. För jag tänker inte ta från det för nöjesgrejjer. Känns stressat att det bara är 5000 på det. Summan känns lite väl knapp ifall det skulle komma nån oförutsedd grejj.

Sen håller jag på att spara till en grejj som jag inte tänker skriva om här. En dyr grejj. En efterlångtad grejj. Som både stressar mig eftersom jag inte ens har halva summan sparad. och som motiverar mig. Just nu är det ett stort stressmoment eftersom jag får in så lite varje månad att det inte går att spara så mkt.

När jag har bestämt mig för nåt så ska det ske på en gång och detta är inget undantag. Så jag blir lite halvtokig faktiskt. Är skitjobbigt att försöka spara när man inte ens får pengar man kan leva för efter att räkningarna är betalda.

Jag ska skaffa jobb! Jag måste ju. Jag måste ha pengar jag kan leva för och jag måste kunna lägga undan pengar för annars blir jag knäpp.

Kottarna

Vart ut med mc:n idag :D niiiiiiiiice!

Sen var jag hos mormor typ hela dagen igen. Moster kom hit och vi besiktigade och kloklippte igelkotten som ska skickas iväg.

Ringde norweigan idag. och man får bara ta med katt och hund på planet. Så det sket sig totalt. Blev skitledsen och började gråta.

Men det kanske har löst sig eftersom tomas och bodil ska förbi sthlm på hemvägen och kanske kan ta kotten i bilen. Åh så skönt det skulle vara.

Jag orkar inte ha kvar dem längre. Är ett stressmoment både eftersom de måste vara separerade från vincent, att hanarna bråkar och att dom blir stressade av att inte få vara själva. De är solitärdjur så dom ska inte vara med andra kottar.

Sen är det så mkt mer jobb. Maten tar slut mycket snabbare, man har fler djur att orora sig för när det gäller hur dom mår, hur dom äter och skiter osv.
Det värsta av allt är nog att det blir så jävla mkt piss och skit på köksgolvet. Måste skuras varje dag och typ 4 timmar efteråt äre lika jävligt igen. Huvva.


bra dag


Vart hos mormor med mamma typ hela dagen. Släkten är uppe och hälsar på. Supermys :D

Haft en skitbra dag, mått bra och när jag väl kom ut och fick i mig en redbull så kände jag mig mkt mkt bättre.

Imorgon blire upp med tuppen och ut och köra mc:n :D jääääääj! oj så jag längtar. Sjukgymnasten gillar inte motorcykelkörningen men det skiter jag i. Jag måste, måste, vill. :P

Jah, en mkt glad sara idag alts.

For hem en sväng för att hämta lite grejjer och spenderade en timme på att städa köket och snabbskura toaletten. Imorgon blire städa upp före jag far ut och kör. På em. ska pappa komma och börja jobba med terrariet :D:D Så snart slipper jag skiten. Kmr bli så skönt att ha alla reptiler i ett terrarium och iom. med det slippa alla terrarier som står huller om buller här hemma.

Jag som lagt ut så mkt tid och pengar på att få lägenheten som jag vill, stör intrycket lite. Så det kmr bli superfint :D
Jag längtar. Kmr nog bli klart ganska snabbt. Min far är sån som slutför det han påbörjar och som gör allt på en gång och inte drar ut på det.

Jaja nu har jag inget mer att skriva tror jag. Tjotjo


snör ut migsjälv

Sovit oroligt och inte många timmar inatt heller, men lite mer än natten till igår blev det iaf.

Idag är jag redigt less på att sitta hemma och glo. Ska försöka ta mig ut ur lägenheten om så bara ett litet tag. Solen skiner ju.

Vet inte vad jag ska göra för jag har inte så mkt energi. Men känns som att jag kanske mår bättre om jag inte ligger på soffan hela dagen.

Så innan jag tappar energin helt ska jag hoppa i duschen och göra mig i ordning litegrann.

Ser förjävligt ut. Finnar i hela ansiktet (kikade fram typ 5 st igår helt olötsligt) Sen är jag supertorr över hela kroppen och det kliar massor. Håret ser ut som hell och jag är allmänt lite blekare och risigare än vad jag brukar vara.

Borde verkligen plocka mina rädda tusenfotingar till ögonbryn också,.. Bläh.

Men vi får se hur mkt jag verkligen orkar göra. Tänkte dra till åke igår bara för att jag hade tråkigt. Meeeeen såg såjävla risig ut att jag gav upp. Orkade inte fara på fest där alla har fixat sig när jag själv var ett hopplöst fall typ.

Idag känns det lite mer förlåtande. Söndag så alla är ändå typ bakis och ser risiga ut och så orkar ja inte bry mig så mkt. Orka kleta på massa smink och shiet när det ändå är sol ute.

Så tänkte satsa på att låta huden suga i sig lite sol.

Vet inte vad jag ska göra ännu. Bara jag kommer mig ut härifrån! ut i solen en stund. Får se hur det känns sen idag, om jag orkar vara social eller så. Vill bli frisk nu!


sjuk

Just nu saknar jag min karl endel.

Känner mig hängig och grinig. Behöver typ mat och kramar.

Är nån timme kvar innan john kmr hem från jobbet så ska försöka fördriva tiden Fram tills dess. Sen måste jag hinna duscha också (igen) för jag svettas som fan, varvat med att bli jättekall.

Sjuk stackars jag.

Tänkte väl kika förbi hos åke ikväll även om jag inte känner mig kry. Håller på att gå sönder av tristress när jag bara är hemma och ensam. Dag nr2. Blä.
Finns absolut inget att göra och finns inget jag orkar göra. Inget att se på tv, ingen film jag känner för att tanka. Orkar inte göra nå vettigt och lämna lägenheten, no thankyou.

Så,..


uh

Vart iväg och handlat mat åt ödlorna och kom nyss hem. Lyckades stå emot suget att köpa hem chips.

Är hungrig men när jag äter tar det emot som fan och jag blir lätt illamående. Sen är jag seg som fan, svettas och fryser om varannat osvosv så känner mig lite sjuk idag.

Det underbara med att ha så "bra" immunförsvar. Jag blir sjuk och krassig lite då och då. Oftast är jag inte sjuk så länge. Men jag är ofta hängig.

ska återvända till soffan och ytterligare en disneyfilm + en toalettrulle eftersom mitt huvud är fyllt med snor

disneyfilm

Ändrat mig. Är inte sugen på att gå ut alls atm. Blir disneyfilmer i soffan.

Har bara så svårt att veta va jag vill se. Tror jag har bestämt mig ena sekunden bara för att sen ångra mig och inte alls känna för att se den filmen. Kul att det blir en sån dag ens....Hate it

Stranden och en tidning

Idag verkar det vara  riktigt fint ute. Strålande sol och ser inte ut att blåsa typ nå. Så jag är riktigt sugen på att dra till grönan med en filt och en tidning.

Grejjen är den att jag inte gillar att fara själv till såna ställen, blir nojjig att folk ska typ titta på mig. Som att jag inte har några vänner typ.

Sen vet jag inte om jag känner för att vara social heller, vill nog bara ligga där och njuta av senaste solo typ. Alts är väl gärna social om man ska hitta på nåt annat.
Men just stranden och en tidning då känns det som att man vill vara ifred. Eller med john, för då får jag typ va ifred ändå. Måste inte vara social.
Drar jag med nån kompis för att bada och sen ligger och läser hela tiden är det ju inte så jävla trevligt.

Känns naturligare att dra själv om man typ far till badhusparken eller nå. Men far ju gärna någerst där det går att bada ifall man nu steks av solen. Sååå,... I-landsproblem på hög nivå.

Har inte sovit bra inatt. Tabletterna påverkar dessutom min mage negativt så har alltid ont. Typ hungersmärtor men är inte hungrig.

Less. Men annars funkar dom okej för det mesta. Just nu har jag dock lite för ont för att de ska ta bort smärtan helt.

Får Väl se vad som händer idag. Ska åka med john till jobbet och ta bilen hem så borde snabbspola av mig nu och på en gång då vi ska dra på max 15 min.

babbel

Jag är kort, jag är 159cm. Och jag är nätt byggd. Jag är en liten person helt enkelt. Och det vill jag vara, det trivs jag med. Liten och kaxig.

Jag har alltid varit smal, så det är svårt att acceptera att man helt plötsligt är mullig.
Jag gillar inte hur min kropp ser ut, jag vet hur den kan se ut och det är dit jag är påväg igen.

Det är absolut inget fel med att ha lite hull. Jag skiter ganska totalt i hur andra ser ut, jag bryr mig om hur JAG ser ut.

Enda problemet jag har med andras övervikt är när det är hälsovådligt. Alla förtjänar ett långt hälsosamt liv.
Utan massa fetmarelaterade sjukdomar och knäproblem.
Utan höga kolestorolvärden med alla de livsfarliga risker det innebär.

Sen är det fint med lite kött på benen, det tkr jag.
Jag är ingen förespråkare för anorexiasmala modeller. Det är inte det jag vill uppnå med mig själv och det är inte det jag uppmanar folk till.

Jag tkr bara att man ska ta tag i det i tid. För jag är i den åldern där det börjar vara dags att se över sig själv.

Att kolla på äldre nära släktingar. Hur ser dom ut och vad gör dem för att se ut så? Arvsanlag.

Vilken livsstil har jag och hur påverkar den min kropp?

Det är dags att ställa sig de frågorna nu. Man är inte 17år och odödlig längre.
Tänka framåt och ta hand om sig själv. Ingen VILL väl väga 130kg. Eller ytterst få iallafall. Men det är där man kan hamna, om man inte tar tag i sig själv. Det är svårt nu, det blir svårare om 10år.

Jag vet att jag är fixerad. Jag är inget hälsofreak, utan förespråkar en normal livsstil, var aktiv och ät rätt. Ät lagom, unna dig ibland. Men ät inte allt du är sugen på hela tiden.

Ganska självklara saker alltså. Ändå är det många som inte gör så.

tappat vikt - gått upp i vikt

Jah, hatar att jag syndat så mkt på sista tiden, vågar inte ens väga mig typ,... fast borde göra det för å se om jag straffas för mina synder. Alltså om jag gått upp i vikt.

kände ett tvång att veta så sprang iväg och vägde mig. och ja, jag har gått upp i vikt.

Oväntat. Jaja blir att röra sig lite mer idag då. En promenadvända känns otillräckligt med tanke på vad man stoppat i sig senaste dagarna.

Skärpning! (för 137e gången typ)

Men over all går jag ju ner ändå. Så det är väl positivt. målet till september är 2-2,5kg till. Har redan tappat hela,... håll i er nu. 7kg!

Tkr inte det syns så mkt, men jag ser ju mig själv varje dag och vågen ljuger inte.

Har iofs gått ner en bh-storlek. Men det känns ju inte som det roligaste sättet att märka att man tappar kilon på.

Armarna är lite smalare också och midjan lite mindre. Känner mig bekvämare i min kropp. Har inte lika mkt kärlekshandtag heller.

Längtar tills jag får tillbaka den kropp jag en gång hade. Är väl ca 4-5kg kvar dit. Så i slutet av året är jag där no doubt.

Visst jag är medveten om att jag gör detta långsamt. Men jag måste. Jag kan inte offra för mkt. Jag har lagt om min livsstil såpass att jag klarar av att leva med det. Att det inte känns som att jag inte får äta nåt annat än sallad.

Sen är jag mer aktiv och jag mår typ dåligt om jag inte får röra på mig. Känns självklart att inte ta bilen överallt. Att gå ut och gå och att traska/cykla dit man ska.
Det är nog det viktigaste. Att jag börjat gilla att röra på mig. Igen.

Detta är rätt sätt för mig, sakta men säkert. Börjar dock bli mer och mer taggad ju närmare målet jag kommer. Känns sjukt bra. Jag går åt rätt håll. Jag är påväg, jag mår bättre. Akta bra jag kmr må när jag är framme.


Promenadpromenad

Har ätit onyttigt de senaste dagarna känner jag. Så kände imorse att jag måste gottgöra migsjälv lite.'

Pallrade mig ut och gick 1,2mil och tyckte jag var mkt duktig. Åke ville ut och gå ikväll så får se om det blir 1,2mil till. Om jag nu får åke att gå det.

Annars kan det väl ändå va skönt me en promenad till ikväll. Men john är och spelar risk hos nån jobbarkompis så jag måste hämta honom när han är klar. Kul om han ringer när jag är ute och går. "joo vänta lite älskling, jag är hemma på typ 1½timme" :P

Funderar på vilken tid han kan tänkas vara klar, drygt om ja väntar och så bestämmer dom sig för att poppa i en film och så ska han it hem förrän elva typ.

Jaja får skylla mig själv för att jag ville ta bilen :P

Funderar på att droppa förbi nina med hennes present också. Hade ju 2års dagen igår så kom it på hennes fest.

John var jättesöt, kidnappade mig till waldorf (jag älskar kinamat och deras var sjukt god.) Att han körde luleå tur och retur bara för det är så cute! Sen blev det harry potter i 3D. Som jag har längtat efter den filmen. Sticker lite i hjärtat att det är slut nu :/

Size hero - Size zero

Det är många tjejtidningar som arbetar mot de sjuka skönhetsidealen nu. Som jobbar för size hero.

Men modet just nu,... är ju magkort och genomskinligt. Hur bekväm känner man sig i det?

Känns som att det är riktat till de som är smala och vältränade snarare än oss vanliga dödliga med lite underhudsfett.

Idealet size zero lever kvar i allra högsta grad och vi får nog dras med det skönhetsidealet ett tag till,....

Bara en tanke,....

klädval?

Helt otroligt att jag är klar med smink och hår i tid. Tog mig bara 3½timme att få tummen ur :P

Har ju fortfarande dethär problemet som jag har varje dag. Vafan ska jag ha på mig?

Och ännu värre, vafan ska jag ha på mig ikväll? Vill vara fin men inte överklädd och ändå ha ngt hyfsat bekvämt på mig eftersom jag inte vet vad vi ska göra riktigt.
Men blir det bio vill man ju inte sitta där i supertajta jeans och korsett.
och ska vi äta före så vill man ju inte sitta där i ufobrallerna och vara för slapp heller,.. sååå,...

Jeans? eller mina svarta braller, dom är lite snyggare och ändå bekväma.
Sen ska man hitta en överdel som passar till och en långärmad på det,.. fan va tärt.,..

Har iaf samma sminkning som igår eftersom den är enkel men ändå fin. Skippade foundation eftersom det är sol ute så passar hellre på att få lite sol i ansiktet och inte svettas och få finnar,..

Kan köra på foundation på kvällen. Har världens myggbett i pannan, mellan ögonbrynen,.. superfuntime,...

Meeen,.. ska väl försöka lista ut nå kläder då,.. lycka till sara,.. lycka till,...

Lördagsplaner och tidspress

Ska och klättra med pojkarna på lördag. Eller ska köra bil och titta på. Men brukar vara jättekul. Våren 2009 var jag med flera gånger och filmade och socialiserade.

Så jag är sugen på att haka på.

Är avskedsgrillning för andree eftersom han ska ner till sthlm snart. Han har fått jobb där. Så säger grattis till honom. Men lite tråkigt för oss andra. Har ju precis lärt känna honom lite bättre även om vi vart i samma umgängeskrets i flera år.

Blir lite sen till grillningen eftersom den börjar klockan 18 och vi siktar på att vara tbx i piteå mellan 19-20 nån gång.

Jag sa att jag följer med om vi aimar på att vara hemma runt sjutiden. Då är jag i bojjn senast åtta.
Får väl se till att jag har bestämt vad jag ska ha på mig på kvällen redan innan vi far. och att jag har fixat sminket på morgonen så jag bara behöver byta om och fara iväg^^

Får se,.. men detdär är väl en anledning till att jag alltid är stressad.
Jag vill göra allt så ibland har jag 4 olika saker inplanerade på en dag. Eftersom jag är tidsoptimist planerar jag lite för tajt också. Har för lite mellanrum mellan sakerna för att jag ska hinna.
Menmen det är jag och min familj och mina vänner vet det. Ingen räknar någonsin med att jag ska komma i tid. :P

Jag växer upp en dag jag med. Försöker komma i tid till möten och läkarbesök och sånt och det har jag blivit bättre på de senaste åren. Brukar vara runt 10 min i förväg och det tkr jag är ganska lagom ändå^^

Stress

Att klockan redan är nio! Jag som både måste göra mig lite i ordning och dessutom städa upp här hemma.

Hur ska jag hinna slöa med min veckorevyn (har ju längtat efter det i flera dar nu.)

Men så går det när man är seg och fastnar på internet :P

Bör väl föna håret och stuff innan jag lägger mig med tidningen. Så jag inte behöver känna stress inombords.
För då blir det ju inte avslappnat och mysigt som jag hade tänkt.

Hatar att stressa egentligen. Men ändå är jag alltid sen, gör allt i sista minuten och stressar.

Lite lagom stress gör att jag håller igång och mår bra. Då presterar jag som bäst. Men att stressa när man ska göra sig iordning för att man alltid är sen till allt är väl inte riktigt lika kul.

När ska jag bli vuxen? :P

min lilla mormor <3 kärlek

Ska och hälsa på min lilla mormor på sjukan idag (säger lilla för hon är kortare än mig)

Hon ramlade från en stege och bröt knät. Så det var massa benflis och sen tror ja de skulle sätta in en spik eller nå också.

Hon opererades igår.

Många på jobbet som har frågat john hur det är med henne och vill ha uppdateringar eftersom de jobbar på samma vårdlag. Så när jag sa till john att hon hade opererats utbrast han: - äntligen har jag nån info att komma med!

Haha tror han tkr det är lite jobbigt att behöva svara att han inte vet hela tiden.

Det är dock väldigt typiskt min mormor att fara och klättra på en stege när hon är ensam hemma och allt. Hon skulle ta ner nå madrasser från vindan eftersom släkten på morfars sida kommer och hälsar på.
MEN det är en vecka innan de kommer.

När morfar frågade vafan hon skulle upp och pyssla för så svarade hon: - jamen du gör det ju aldrig! haha
Hon är lite så. Morfar hade gjort det så småning om, han är bara lite seg i starten. Precis som min karl ;)

Jag vet en gång när jag skulle förbi mormor och hälsa på. Hittade henne i lilla vardagsrummet på en stege där hon stod och målade taket! Ensam hemma och allt (tror dessutom hon var hemma från jobbet för att hon inte mådde så bra just då.)

Skällde ut henne och sa att hon inte får göra såna farliga grejjer när hon är själv hemma. Men inte lyssnar min envisa lilla mormor på det.

Mamma håller med mig totalt men säger också att hon själv säkert kommer bli precis likadan när hon är äldre.
Så jag ska väl inte säga nåt jag heller.
Eftersom jag är så lik mamma och mormor redan nu kommer jag väl också bli sån. En envis tant som minsann klarar allt själv.

Borttappade kläder och städning

Hittade mina 3/4mjukisar som jag letat efter ett bra tag nu. Kunde bara inte fatta vart de tagit vägen.
Sen kom jag på att jag har ju haft dem i träningsväskan sen jag gymmarde.

Har inte orkat packa ut de rena ur den eftersom jag tänkte typ: vad ska jag med träningskläder som bara ligger i garderoben till? Tar ju bara plats.

Synd bara att dom är jätteskrynkliga :( Är dock inte världens piggaste på att stryka. Så det får va. Är ju ändå bara mjukisar. Ska man iväg och vara fin kan jag stryka både mina kläder och johns skjorta. Men mjukisar? Hell no!

Har letat en sommarklänning jag köpte förra sommaren också men som jag inte kan hitta.
Misstänker nu att den ligger i städskrubben,...

Jah,.. skulle sy om den och sy fast en t-shirt på den. Men bestämde mig för att behålla klänningen som den var och bara göra om t-shirten. Så tror den ligger i en påse där.

Ska kolla det när jag orkar. Är inte pigg på att gå in i köket eftersom jag måste städa ur kotteburarna, skura köksgolvet och diska idag. Så blir påmind om hur sjukt tråkiga saker jag har att göra så fort jag går in där.

Har hållt efter i köket sen jag skurade av golvet ordentligt så är ganska lite att göra varje morgon när man inte låter det gå så längt att man måste ligga i timmar och knäskura.

Borde städa toaletten nån dag. Skurade av handfat och toastol i förrgår så det behöver göras igen och duschen sen! duschdörrarna och kaklet ska skina! Men inte idag.

Vardagsrummet är ihop plockat och sovrummet med. Ska bara bädda sängen. Så är inte så mkt att göra här egentligen.


2 år tillsammans

Uppe före fan och kan inte somna om så nu sitter jag här.
Är sjukt irriterad på kottebarnen som klättrar på buren men det är nog bara för att jag inte fått mig nå nikotin än denna morgon.

Ska gå och köpa en snusdosa och sen lägga mig i soffan med en veckorevyn innan det är dags för dusch. Ska nämligen och hälsa på mormor på sjukan idag. Hon opererades igår.

Min karl var söt imorse.
Som ni redan vet eftersom jag tjatat om det så är det 2år sedan vi blev officiellt tillsammans idag (!)
Så han kom in i sovrummet när han skulle fara där jag låg och drog mig. Bäddade om mig och sa: Inte för att jag har planerat något speciellt ikväll men var klar 17.30.

Så får se vad vi ska göra för nå mys ikväll. Misstänker biodejt (alts bio och middag) men säg inte till honom att jag har listat ut det ;) Isåfall hoppas jag på harry potter såklart. Eller transformers3 =)

Jag längtar tills jag får ge honom presenten. Hoppas han tyck om den annars så jävlar ;)

Jag blir på bra humör när jag tänker på min karl <3.
Grejjen är den att vi sa att vi skulle fira våran 2års dag imorgon istället eftersom han jobbar idag.
Kan ju vara skönt för honom att få vila när han jobbat A-tur och stuff.

Så jag är lite förvirrad,.. men han kanske bara försöker göra mig förvirrad med flit genom att fira idag istället för imorgon eftersom vi hade bestämt den 14 istället.,...

hmm,... jag har nåt att klura på. Vad som pågår i min karls hjärna,.. så jag har med andra ord nåt att klura på resten av livet ;P

Hoppas iaf på många fler år tillsammans med min killäääää för jag kan inte tänka mig någon annan. Det finns ingen annan jag vill bo med, vara förlovade med, kramas och pussas med osvosv. Där john är, där är jag hemma.

filmkväll

Hemma och slö som fan. Ska kolla film med pojkvän ikväll och bara mysa :) Efter han käkat och stuff.

Funderar starkt på att köpa mig en liten chips/ostbågspåse ikväll (dom på 35gram.) Men är sugen på typ saft eller nå också så får se om det blir en festis istället. Båda kändes jävligt lockande så får se vad man väljer.

Nu ska jag gå och hinka i mig 15 liter vatten och ta kort på dagens make.

Jag orkar inte lägga upp bilder på bloggen eller facebook så alla min bilder hamanr på bilddagboken

http://dayviews.com/Imperfect88/


Kolla gärna där istället.

15 frågor och svar om makeup

Beauty tag - 15 frågor.

1. Vilken är din nuvarande favoritfoundation?
Tient Miracle 010 från Lancôme. Den sitter bra, täpper inte till så man blir inte så finnig som man kan bli av vissa oljigare foundations. och det är en av de få som finns i min nyans då jag är jätteljus på vintern. Sen funkar den på min torra hy utan att jag ser "fjällig" ut. Den är lite dyrare (runt 450kr) men helt klart värt priset!

2. Favoritconcealer?
Använder inte concealer så ofta men när jag väl gör det kör jag på Touche Magique från L'oreal.

3.  Din åsikt om lösögonfransar?

Well, om ni inte visste de redan, så äälskar jag det ;)

4. Slänger du din maskara  efter tre månader?
Nej, jag slänger den när det börjar vara slut eller för torr.

5. Vilken är din favoritmaskara?
Använder massa olika. Älskar vattenfast mascara men eftersom jag är allergisk mot dem så kör jag just nu på Double Extension från L'oreal. Den svartvita.

6. Vilken är din mest älskade "muliti task"produkt?
En ljust beige ögonskugga. Funkar som ögonskugga, highlighter på kindbenen och går att dutta på läpparna eftersom jag älskar ljusa läppar.

7. Använder du någon primer?
Nej, eftersom jag har en så bra (om än lite dyr) foundation så behövs det inte. Det räcker med den på ögonlocken som bas för ögonskuggan. Sen är min hy ganska bra som den är så behöver ingen.

8. Favvomärke rent generellt på makeup?
Viva la diva!! Bra pigmenterade skuggor och billiga. L'oreals grejjer är också sjukt bra.

9. Vad är namnet på din favoritögonskugga just nu?
En trippelskugga från L'oreal i brunt som heter Color Appeal Trio Pro för grå ögon. Funkar för alla ögonfärger enligt mig.

10. Favvoläppstift?

Änvänder inte läppstift. Funkar inte för mina känsliga läppar, dom blir bara torra och flagnar.

11. Favvoläppglans?
Har inget speciellt. Använder oftast ett metallic från Teeez! i färgen smooth 03. Men det är bara för att det redan ligger i handväskan.

12. Favvoblush?
Använder de från Viva la diva paletten Absolutley fabulous make up! ett rosa och ett brunt.

13. Nämn tre favoriter inom billigare "drugstore"make up-saker?
Viva la diva paletten Absolutley fabulous make up! Ögonskuggorna från Lovie och ögonskuggorna från mny. Älska!

14. Nämn tre favoriter inom dyrare "high end"make up-saker?

Jag vet inte riktigt vad som räknas som dyrare, L'oreals ögonskuggor, Lancômes foundation och,.... L'oreals Eyeliner SuperLiner

15. Om du bara fick använda tre makeup-produkter resten av ditt liv vilka tre saker skulle du välja?
En svart mascara. En mörkbrun ögonskugga till brynen och ögonloben och en stor mjuk pensel att sudda med.

Fyll gärna i du med! Alltid kul å läsa någons annans favoriter och sånt där :D

Stan idag

Bestämde igår att vi skulle på grönan och bada idag. Meeeeen vädret ville annorlunda vilket suger totalt :/

Så blir stan ist. Vaknade för typ 1½ timme sen och känner mig jävligt seg.

Idag kmr från luleå idag. Ska bli kul att träffa henne igen :) Åke ska nog också med på stan.

Jag hade tänkt försöka hitta nåt till john eftersom det är våran 2årsdag imorgon. Men vet inte riktigt vad jag ska ge honom som han uppskattar och som inte ruinerar mig.

Problemet är väl att han sällan vill ha nåt speciellt men de saker han vill ha brukar vara av den dyrare sorten. Så får se vad jag hittar på för nåt,... :S

Tänkte baka idag också. Men tror jag skjuter på det. Fyller ju inte år ännu och vill inte att fikat ska bli torrt. Tkr inte om att frysa in fika, det ska vara nybakat.

Ngt få vet om mig är att jag faktiskt är riktigt duktig på att baka. Men jag gör det så sällan. För jag fikar ju typ inte så vad är poängen med att ställa sig och baka då liksom:P

Fyller inte jämt eller nå så blir inget stort spektakel. Bjuda släkten på fika och vännerna på fika. Det räcker bra så =)

Men jag kan säga att jag ändå längtar. Både för att jag är girig och vill ha pengar, behöver verkligen pengar nu,... ojoj. Så tärt att vara pank. Fick be morsan om pengar igår och gillar inte sånt. Men är iaf skuldfri i övrigt :)

Sen ska det bli trevligt att få nåt litet paket. Har önskat mig en ny platt tång men det är det enda. Så hoppas jag får en. Annars får jag köpa en efteråt. Behöver verkligen en ny. Min är riktigt dålig.

Meeen nu ska jag springa iväg och fixa mig lite innan det är dags att dra ner på stan :)

grill, bastu osv

somnade i soffan. Var gode skönt ändå. Har fortfarande ont så blir nästa kur muskelavslappnande och alvedon nu.

Ikväll ska vi visst till svensbyn, basta, grilla mm. Blir nog mkt trevligt :)

Måste alts röra mig mot öjebyn nu. Hämta bilen och köpa syrsor på hemvägen. Ska höra med john hur jag ska göra om ja ska gå eller ta cykeln. Får han skjuts hem sen vill ja nämligen inte att sykeln ska stå kvar i öjebyn och ska han cykla hem måste han få cykelnyckeln av mig så då måste han komma ut och hämta den när ja är framme.

När jag kmr hem blir det duscha och göra sig lite i ordning. Känner mig sjukt äcklig atm. Har inte orkar fixa mig nå alls.

Har bett mamma om lite förskott på födelsedagspengarna eftersom jag inte har råd att göra ngt annars. Behöver soppapengar och snus osv.

Ska kolla om man har nå kött i frysen, måste plockas upp och marineras isf. Annars måste jag köpa nytt. Fan va man har grillat denna sommar! helt sjuk. Brukar inte alls grilla såhär mkt. Men gott är det :) och sen är det ju såklart socialt och så också :)

Aja, röra sig nu då.

fuck

Blev tacos och film med fredrik och madde igårkväll. Mkt trevligt.

Tar mina muskelavslappnande och de verkar funka sådär. Får ont mellan kurerna och försöker hålla lagoma avstånd så jag kan ta en precis innan jag lägger mig. Men de senaste 2 kurerna igår tog inte alls så bra och den jag tog imorse hjälpte inte alls,... fucking.....

Ska ge dom några dar till iaf.

Måste käka nå nu eftersom dom inte är bra för magen och det känns ordentligt idag, kramp och shiet.

Hade tänkt ta mig en promenad till öjebyn och hämta bilen, men vågar då inte just nu. Får se hur det känns sen. Ska iaf försöka ta mig iväg och köpa syrsor åt ödlorna eftersom john jobbar C-tur och inte hinner idag.

Sen känner jag ju som inte riktigt för att sitta hemma hela dagen. Men kanske blir å tanka nån film och göra det ändå. Får se,...

muskelavslappnande och barnpool

tog mina första muskelavslappnande tabletter igår och sov faktiskt riktigt gott inatt.
Tagit 2 nu på morgonen och nu känner jag att det är dags för kur nr2.
Tar 2 muskelavslappnande och 2 alvedon och ska göra det 4ggr/dag. Hoppas jag får vara relativt smärtfri nu.

Ikväll blir det tacos med fredrik och madde. Nicenice :)
Skulle käka typ vid 6 så vet inte riktigt vad man ska hitta på fram tills dess. Vet att jag ska skura av köksgolvet men that´s about it.

Funderar starkt på att plocka upp balkongmöblerna också :P Är sjukt sugen på att köpa en uppblåsbar pool och he på balkongen, jag menar vi har ju plats för den där.
Tror inte man får ha en pool på balkongen men det skiter jag fan i! Ska fan kolla om man kan hitta en till rimligt pris. Sånahär dagar är det ju sjukt värt.

apoteket nästa

Cyklade lite igår och hade fan ont i låren på natten :O Illailla :P

Var och badade på grönan med nina, johanna och hundarna.
Sen hem, duscha och så iväg igen. Till slö och grillade me massa folk. John följde med fast han hade jobbat hela dagen. Kändes bra :)

Har sovit jättekasst inatt. Först fick magen nå ryck så jag satt i duschen i 2timmar. Läste och spolade varmvatten över den.
Var nog trött redan när vi kom hem så var fan inte lycklig. Sen har jag ont och har sovit oroligt och vaknade för en stund sen.

Ska hämta ut mina medeciner snart. Annars blir det nog inte så mycket vettigt gjort idag. Förmodligen en nap innan vi ska till andree ikväll.

Blir fest med massa lekar och stuff. Ska bli jättekul :)
Men jag är jätteorolig och har ångest. Beror delvis på att jag är orolig att en viss person ska explodera på mig på festen. Då den personen är sur på mig. och delvis på nåt annat men jag vet inte riktigt vad. Är bara orolig inuti just nu

Jag märker på att jag är oroligare för allting. och att jag vill vara ifred.
När jag är hemma vill jag gå runt och småpyssla själv. Jag vill gå ut och gå själv med mina tankar. Ge dem utrymme.
Det positiva är väl att jag ändå GÖR saker här hemma, även om det inte blir mkt i taget. och jag umgås ändå med folk de flesta dagarna i veckan. Är trött men har ändå ork för jag vet att det får mig att må bättre.

Så det mesta är bra, är inget speciellt som är fel utan är bara en sån period just nu då jag känner mig som ett nervvrak emellanåt.
Är bara min hjärna som går på högvarv och tröttar ut sigsjälv. Sen allt i vardagen gör ju att man inte tänker riktigt, tv och dator och socialt umgänge gör att det blir så mkt för hjärnan tillsammans med att den går i 170. Måste ge mina tankar space.

Det är inte stora tankar och massa bekymmer som rör sig i mig. Utan bara massa vanliga saker, stora och små, problem och sånt som inte är problem utan som jag bara funderar över.
Men det är mkt som trängs där inne. Som måste få komma fram.

Vet inte hur jag kan beskriva det mer än att jag ibland måste koppla bort allt annat och bara gå och låta tankarna spela fritt. Inte tränga undan dem eller så. Som man gör när man sitter vid datorn eller kollar tv eller är med folk.

Så idag blir det att plocka ihop lite, diska och rengöra efter kottarna. Har varit duktig på att hålla rent efter dem senaste dagarna. Känns skönt för det tar inte så lång tid ändå + att jag slipper känna att det blir överväldigande.

Jag har sjukt ont atm. Känner mig så slut av det. John sover fortfarande, tänker låta honom sova ett tag till. Väcker honom när jag vart på apoteket och så.

Joh. Angående ikväll så är jag fan fundersam över dessa vattenlekar. Hur mkt ska man fixa sig före? jag som tar ett tag på mig innan jag ser mänsklig ut efter duschen. Tänker mest på håret för sminket anpassar jag ju efter att jag måste fixa mig där borta. Så det kommer gå snabbt. Men håret,.. ojojoj :P

Funderar på vilka frisyrer jag kan ha som inte tar jättelång tid att fixa men som ändå ser okej ut. För annars ska håret fönas. Plattas, tuperas och så måste jag köra med volumemastern för att ha min vanliga frisyr.
Det är lite jobb med den men fördelen är att den brukar hålla i sig i ca 3dar när man fixat den innan det börjar se för risigt ut.

cykel

Jah, Handlade inte så mkt för att vara jag igår. Gick ändå en liten summa. Blev ett par ljusa jeans shorts, ett armband. 4 berlocker till mitt andra armband, ögonskugga, lösfransar och en stor dove duschcreme. Och en present till nina som snart fyller år.

Idag var jag upp vid sjutiden. Var hos sjukgymnasten och fick en till ultraljudsbehandling (sista innan hennes semester) och sen direkt till läkaren. Han skrev ut alvedon och muskelavslappnande så får se om det hjälper =)

Skönt å ha alvedon på recept eftersom det går hyfsat mkt pengar när man måste köpa de hela tiden. Har frikort på apoteket så helt plötsligt hämtar ja ut de gratis^^

Städade lite när jag kom hem och sen tog jag en nap. Är pensionäar så tar minst en tupplur varje dag :P Nej men hjärnan går på högvarv och kroppen är sliten så jag orkar inte så mkt. Måste vila när jag gjort något fysiskt anstränangen eller varit bland folk.

Nu ska jag iväg och hämta ut recepten och sen kolla på en cykel. Får en av min mor <3
Sjukgymnasten sa att jag borde cykla istället för att gå eftersom det sliter på axlarna. Hon sa att jag måste ha en tantcykel men it göre mig nå.
Så ska testa om det hjälper. Sen så äre ju smid att ha en cykel ändå. Om man ska till nån så gåre ju ngt snabbare än att gå + att john kan ta den till jobbet vissa dagar ifall jag behöver bilen. Han funderar på att köpa en moppe men tills vidare äre ju inte fel å ha en.


Luleå^^

Idag ska jag till luleå med åke och fredrik. Ska bli skönt att få komma iväg och göra nå me kompisarna. Annat än att bara slöa. Även om det också är trevligt.

Försöker bestämma mig för vafan man ska ha på sig. Är 25grader ute (jäjj :D) men det blåster ( :( ) Så vettefan hur man ska klä sig för att itne svettas sönder eller börja frysa?

I luleå brukar det ju dessutom blåsa mer än i piteå så,... och så ska man springa ut och in i affärer som förmodligen inte har lika varmt som det är utomhus.

Ja fiiifan. I-landsproblem på hög nivå.

Ska iaf gå och torka håret nu så jag är klar i tid for once. Önska mig lycka till på det (kan behövas) ;)


Underbar sjukgymnast!

Oväntat som fan. Hon var helt fantastisk. Väldigt empatiskt och lyssnade, ställde massor me frågor och tog mig på allvar.

Hon kände på mina axlar och nacke och sa att jag är Så spänd att det är hemskt och svullen. Men det är inget fel på styrkan i mina muskler eller rörligheten. Så ett träningsprogram hjälper inte även om det inte skadar.

Tyvärr går hon på semester nu. Men i slutet av augusti ska vi påbörja behandling. Vi ska prova oss fram och se vad som passar mig bäst.

Hon körde ultraljudsbehandling också med djupgående värme och efteråt kände jag mig faktiskt lite mer avslappnad i musklerna.

Nu är smärtan såklart tillbaka och jag har inte sovit bra inatt (heller.)

Tills hon kmr tillbaka tyckte hon att jag skulle gå till en läkare och få medicin. Hon tyckte att jag skulle få muskelavslappnande och prova det iallafall.

Så imorgon ska jag till läkaren. Har bytt vårdcentral till björnen och kvinnan jag pratade tyckte det var sjukt att dom itne ens hade gett mig en läkartid. Hon sa att hon inte kunde lova något men att jag iallafall skulle få komma till en läkare så att jag får en undersökning.

Sen hoppas jag att dom har hunnit få mina journaler så att dom ser vad sjukgymnasten har skrivit och att jag faktiskt fått smärtstillande förut.

Ska be om recept på både småärtstillande och muskelavslappnande och sen testa att ta bara de muskelavslappnande först och kolla om det hjälper. Skulle ju va nice om det räckte med enbart det =)

Känns iaf så underbart att bli tagen på allvar at jag nästan började gråta igår. Både av sjukgymnasten och hon på vårdcentralen.

Så humöret är på topp fast jag har ont och har sovit lite. Har varit så grining senaste veckan, men det gör inte så mkt. För john är sjuk så han har varit lika grining.

Misstänker att han lyckats smitta mig eftersom jag har ont i halsen, får kväljningar och spottar blodblandat slem. Tack som fan honey :P

vårdcentralen >:(

Vaknat och duschat. Ska snart iväg till sjukgymnasten och sen leta upp nå käk. måste handla,...

Problemet med att jag ska dit så sent är att jag inte kmr hinna ringa vårdcentralen efteråt och få en tid idag.

Fattar inte riktigt att jag inte ens kan få en läkartid utan att hon som svarar bara säger att ja ska te sjukgymnasten. Har redan vart hos en sjukgymnast och et hjälpte ingenting. Det hjälper inte att träna mina axlar när problemet är muskelknutar och spänningar.

Har ju redan fått smärtstillande. 2009. Så vafan är problemet? Det är 2 år sen jag bad om tabletter sist vilket borde indikera på att jag inte försöka scora droger utan faktiskt har jävligt ont. Har försökt få dem att ge mig en läkartid i nån månad nu men dom vägrar. Idioter allihop.

Morsan och mormor säger att ja ska ringa cederkliniken ist. Så funderar på att göra det. Ska byta vårdcentral helt hade jag tänkt. Mest troligt till björnen, har alltid fått bra bemötande där.

Känns bara lite knarkarvarning om man ska börja ringa runt till massa olika ställen för att försöka få ut ett recept. Men dom tar en ju inte seriöst på furunäsets vårdcentral så va ska jag annars göra liksom.

Tkr det är ofta man blir dåligt bemött där. Synd att jag glömt va läkarn hette som skrev ut sist jag hade såhär ont. Han var skitbra och vi diskuterade olika lösningar. Han gav mig receptet först och skickade sedan en remiss till stepin. Tyvärr funkade ju inte det men han tog mig iaf seriöst.

Grejjen är den att jag lever med kronisk smärta i axlar, nacke och rygg. Har alltid ont, mer eller mindre. Äter alvedon varje dag för det. Men ibland blir det riktigt jävligt och det är då jag skulle behöva nå starkare tabletter. Kan inte sova ordentligt. Blir grinig som fan. Sen har jag inte kunnat använda halterneck eller bhar som sitter som de ska. Måste alltid ha banden över axlarna på för stort.

De gånger jag använder push-up bhar så har jag svinont. Men ibland vill man ju ha lite tuttar ändå, typ på vissa fester å så. och min edhardy bikini är halterneck. Men den används sällan. Surt som fan att vanliga kläder ska göra ont. men kan inte göra nåt åt de.

Nä nu springer jag iväg och köper snus innan jag ska vara hos hojjna. Action!

less

Gah vad jag är less på att känna mig stor. Ska fan ut och gå imorgon!

Sen är jag sjukt less på att jag typ aldrig fixar mig ordentligt. Vafan är fel liksom?

Så imorgon ska jag ner på stan och slösa en av mina värdefulla hundralappar på nya lösfransar, var säker på att jag hade ett par av favvofransarna kvar hemma men hittade inga så :(

Ser fram emot torsdagen då det nog blir luleå med åke och fredrik. Skönt å få komma iväg och kolla lite, är typ aldrig på stan längre och är less på piteå.

Kanske emigrerar,....

Kottarna tjuter som fan. Känns så tärt att släppa ut dem nu då man har skurat golvet. Kmr måsta göra om samma sak imorgon. Men dom kivas som fan så kan inte dra ut på det längre,... :P

sjukgymnasten

Imorgon ska jag försöka ta mig upp samma tid som min karl. Klockan sju,.... Ska göra klart städningen här hemma och så ska jag till sjukgymnasten,.. men minns itne vilken tid,... aja får kolla upp de.

Ska bli mkt spännande att höra vad hon har att säga... eller inte. Kmr inte få ut nå vettigt av detta möte alls,...
och vårdcentralen vägrar ge mig smärtstillande. Jävla idioter.

Så jag får fortsätta ha cp-ont.

Ringer dem imorgon och skäller ut dem. Nu ska jag få en jävla läkartid och nu ska jag få medicin. Fattar inte att det ska va så jävla svårt när jag har så förbannat ont. Skulle vara trevligt att få sova ordentligt och inte ha konstant ont.
Förstå hur mkt pengar jag lägger på alvedon,...!

Ska slå mig ner framför tvn, film elelr slökolla om de finns nå värt å se.



slusk

köksgolvet nästan klart, tog paus för att kolla oprah och kramas med min fina, trötta och sluskiga pojkvän <3

Ska hoppa iväg och göra klart golvet iaf och sen in i duschen. Skönt att få blir lite fresh sen efter att ha svettats och skurat bajs.

Får se hur mkt som blir gjort av städningen, har gett john lite uppdrag och så ska jag göra lite grejjer själv. Men har en känsla av att vi ändå inte kmr bli klara idag :P

ajja, isåfall gör jag klart resten imorgon, huvudsaken är att det blir gjort så mkt som möjligt så det inte känns lika överväldigande imorgon när det ska göras klart. Lite i taget. Men känns bra att man tagit tag i det iaf :)

Nej fifan kan it sitta här längre, får ju inge gjort!

blä

Vaknade tunr 11tiden och kunde inte somna om, har för ont i nacke och axlar som vanligt. Slökollade tv tills jag vaknade till och åke ringde. Vi ska grilla, men minns inte om det var runt fem eller sex-tiden,... haha

Låter john sova ut, tänkte väcka honom efter oprah. så runt tvåtiden. Tyvärr finns det inte ett enda program som går att se fram tillls dess att oprah börjar. så jag ska börja skrubba i köket litegrann nu när jag inte har nån ursäkt. Vi ska ju städa klart läggan idag så lika att börja och skura bajs är väl min uppgift eftersom det är mina kottar,..


mitt liv - underbart

har vart lite låg igår och idag. Vet inte riktigt vad som hänt. Eftersom det verkligen kännts som att jag tagit mig upp ur gropen, men har väl halkat ner en liten bit.

Så därför tänker jag skriva ett inlägg om hur bra mitt liv faktiskt är. För att få perspektiv och tänka positivt. Sen så är jag psykiskt sjuk vilket gör att jag mår dålgit ändå. Men ska fokusera på de positiva jag har omkring mig atm.

Jag har en underbar pojkvän som jag bor tillsammans med. Vi är förlovade och han är en av mina bästa vänner. Någon jag kan prata om allt med. Stora som små saker. Han är snygg, vilket inte precis ger minuspoäng ;) Han gör att jag känner mig trygg och hemma för mig är där han är.
Jag och john har det bra. Känner mig trygg i att han älskar mig för den jag är. Att han stöttar mig, min pelare. Jag älskar honom, på ett sätt jag nog inte älskar någon annan. Ser en framtid, även om 5 år, tillsammans med honom. Gärna om 10 år. Jag har hittat den människan jag vill dela mitt liv med. 

Jag har en familj som tycker om mig och släktmiddagar med massa folk. En mamma som säger att hon älskar mig, ofta. En pappa som hjälper till med de praktiska och på så sätt visar att han älskar mig. och 2 knäppa småsyskon som är som småsyskon ska vara i allmänhet.
En mormor som är helt underbar, en morfar, roliga mostrar och söta kusiner. Jag är närmare min släkt på mammas sida än på pappas men även där har vi kusiner, farbröder och såklart en farmor och farfar. Alla i livet.

Jag har ett socialt liv, vänner jag kan prata med om jag funderar på saker. Folk att ringa och hitta på saker med och så några få riktigt nära som håller mig om ryggen.

På senaste tiden har jag även fått en vilja att göra något, alts jobba. Känner att jag vill prova. Så till hösten blir det till 90% praktik på alfa. Skulle återkomma efter semestern. då blir det heltid, spännande.

Känner att jag vill göra nåt redan nu, kanske på 25% eller halvtid. Men vet inte riktigt vad. Skulle såklart gärna ha ett jobbmed lön, och då spelar det ingen större roll vilket jobb det är. Men ska jag ha praktik och få samma skitsumma som om jag bara är ute och leker med kompisar så vill jag göra nåt roligt eller lärorikt. Något nytt som kan vara en erfarenhet.
I alla fall så känns det som att jag kommer framåt med livet. Med vad jag vill göra och kan se en framtid. Vet inte vad den innehåller men känns inte lika meningslös nu ändå. Utan mer som att jag kanske har en normal framtid, så småning om.


inredning och tankar om städning

Imorgon är john ledig och så ska min underbara hjälpa till att städa upp här hemma.

Så skönt det är att ha en karl som kommer hem, slutkörd efter jobbet och orkar lyssna på mina småbekymmer, försäkra mig om att jag är bra som jag är och lova att hjälpa till här hemma så jag sliper känna mig stressad.

Så imorgon blir det alltså klart här hemma med städning osv. Sen hoppas jag på fint väder så vi kan fara och bada eller nå. Gärna varmare än 15grader iaf. Blä, vill ha minst 20+ för att vara nöjd och glad.

For till jan en stund på kvällen, fredrik, slö, jenny, dimman, anna och linnea var där. Hade en trevlig kväll så var absolut värt fast jag bara var där runt 2 - 2½timme. Slapp tänka på allt en stund.

Nu ska jag fixa mat till kottarna och sen sätta mig framför en film. Funderar på att unna mig en dricka.  Typ en sprite eller nå saft^^

Morgondagen då. Städning först och sen förhoppningsvis hitta på nåt med min snygging. På kvällen är det ev grillning inplanerad eller ngt annat socialt. Tkr om när john följer med och hittar på saker =)

Blev jävligt sugen på typ nattbad! jäjj. men det är för kallt, hade vi haft supervarmt idag så hade det lätt vart värt å dra grönan inatt alts.

Längtar till imorgon då jag får umgås med finaste och dessutom får till det här hemma. =)

Måst förbi mor och far imorgon och be pappa kolla på ritningen ja gjort, ska bygga in alla djuren i hugos gamla terrarium.

Fatta skönt det kommer bli!! Gah :)

Blir av me massa möbler och så blire ställa massa prydnadstjaffs ovanpå terrariet och hänga upp lite tavlor. Lägenheten kmr bli mkt bättre. Blir av med terrarierna, ena långsmala skåpet och sen möblera om allt så det känns lite luftigare.
Men helt ärligt så är största problemet i vardagsrummet min dator. Finns inget bra ställe att he den på för att det ska se snyggt ut! Bredvid tvn är ju såklart det bästa att ha den eftersom vi tankar film. Meeen jag gillar inte att den står för dörren in te köket för det kändes så mkt öppnare när man såg in i köket från soffan.

Iofs är köket värsta katastrofområdet här hemma. Men bara vi får ordning på allt imorgon tror jag det kmr bli lättare sen.
Att bara behöva plocka och fixa lite varje dag så det alltid ser snyggt ut, som jag gjorde förut. Istället för att som det är nu låta det gå så långt att man vill gråta när man väl ska ta tag i det.

Som det är nu är jag inte nöjd me vardagsrummet men djuren måste ju få plats nånstans. Har flyttat ut leo till vardagsrummet nu också så får iaf lite ro på natten när inte han är i sovrummet och krafsar och klättrar och har sig.

Sen att bli av med kottebarnen kommer bli skitbra. Kan inte ens beskriva hur mkt jag längtar.

Visst jag älskar mina djur, men jag vill ändå att mitt hem ska se bra ut så jag trivs. Vissa kompromisser måste ju göras när man har djur, men vi har ju fan djur överallt!

1 kotte i köket och alla reptiler på samma ställe kmr bli skitbra!

Sen är ju frågan hur länge det dröjer innan jag vill ha 1 eller 5 djur till. Jag är hopplös, fast jag vet hur mkt jobb det är och hur svårt det är att få plats med dem så skffar jag ändå djur på impuls.
Älskar reptiler helt enkelt, dom är så otroligt fina, mysiga och lätta att ha och göra med. <3

hmm

Skurat soptunnerna, plockat undan och diskat. Kört igång en maskin och nu ska man fortsätta sortera tvätten.

Fyfan. Jag är så dålig på detta numera, förut höll jag ordning hela tiden men nu har jag ingen ork till det alls så det är 10ggr mer å göra när man väl börjar städa.

Ska försöka hinna dammtorka klart idag och dammsuga. Sovrummet är nästan färdigstädat. Måste skura golv och massa annat tjaffs.
Men vi får se hur mkt jag orkar. Om jag gör lite i taget så kanske det inte är lika mkt att göra nästa vecka då man måste börja om igen. Så ser min plan ut iaf.

Känner mig sjukt dålig då jag inte håller ordning i vårt hem, vet inte varför men får mkt mer skuldkänslor när john jobbar.

Vet inte hur mkt han bryr sig ens om hur det ser ut, förutom att ja vet att han hatar att kottarna skitar ner i köket och att det luktar djur.
Inget jag gillar heller men är så mkt att göra när vi har 3 kottar så orkar som inte ritkigt, var så mkt bättre att bara ha vincent. Längtar extremt mkt tills det är bara han här hemma igen.
Då får jag börja om att toalett träna honom så han blir rumsren igen.

Sen känner jag mig jävligt trist eftersom jag aldrig fixar mig typ. Har inte ork till det heller. Så nu velar jag mellan att göra mig i ordning eller göra lägenheten i ordning.

Ska kanske förbi jan och vara social med folk ikv. Vill gärna, men samtidigt har jag så dåligt samvete över hemmet, mitt utseende och att jag inte tar hand om min karl tillräckligt när han jobbar heltid.
Vet inte varför jag känner såhär. Han är lika gammal som jag så han kan ta hand om sig själv. Men jag är kanske lite löjlig och gammeldags undermedvetet och tror att den som är hemma ska göra allt jobb.
Verkligen ingenting som john kräver eller har nämnt så detta är helt och hållet i min skalle.

Jaja Bestämt mig för att hoppa i duschen och sminka mig lite lätt. Sen får vi se,... Har lite mkt ångest just nu så kan inte bestämma mig för vad som är viktigast.




oooo

Gaaah, är så stresad så ork fan it skriva nå nu.

hungrig, always

Som ni säkerligen har märkt så tänker jag på mat, typ konstant.
Känns som att jag alltid är hungrig och sugen på nå nowadays. Är säkert för att jag räknat kalorier och med flit äter för lite kalorier just nu.
Enligt viktväktarnas nya metod så ska man äta 15points (ca 1500kalorier) jag äter runt 11points. Går efter deras gamla rekommendationer.

Men det har faktiskt funkat lite bättre dethär med viktminskningen sen jag började hålla lite mer koll på hur många kalorier jag stoppar i mig och hålla mig till mina 11points de flesta dagarna.

Sen att jag rör mig mer gör ju också att man blir hungrig och kroppen vill att man ska äta mer.

Jag skriver ofta om mat, men jag äter inte så ofta, 2-3ggr/dag. Borde bli bättre på frukost igen men känner ytterst sällan för att äta på morgonen, under vinterhalvåret gick det bra men nu är det för varmt typ.

Blir iaf mat nu, ska raida kyl,frys och skafferi och se vad jag kan gräva fram.


Städat och tristress.

Började dagen med att åka med john till jobbet och gå hem. Tittade förbi nina och martin på annelund och kollade in läggan lite. Ska bli kul å se hur det blir när allt är klart.

Hem och började städa, dammtorkade nästan allt och så gav jag upp, motivation hej?
Kan ju faktiskt göra lite imorgon också så det är väl ingen brådska, blir ju ändå dammigt och skit igen så,.....

Ikväll vettefan vad som händer, förhoppningsvis nånting.

Just nu är jag sjukt sugen på käk. Hungrig.ja vet inte vad jag ska äta dock. Har ju lovat john palt när han kmr hem från jobbet men vet inte om ja ska koka den nu eller om ja ska ta nå annat och käka palt med john sen. Är ju lite trevligare att äta tsm tkr jag.

Vart mkt skit igår då fredrik lurade med mig att käka på ängeln. Sen kunde jag inte motstå en påse varma chips på marknaden och ostbågar när vi kom hem på natten.
Hade ett redigt saltsug igår. Dricker massor med vatten sånahär dagar. Men svettas ju som en gris så skyller lite på att det är saltet som är problemet. Men innerst inne vet jag ju att det bara är jag som är kass :P

Så funderar på att gå tillbaka till öjebyn ikväll och åka med john hem när han slutar också. Sona för att jag syndat så mkt. Eller kompensera litegrann iaf.

Men tillbaka till mitt matproblem, vet verkligen inte vad jag vill ha,... Sunes skulle ju va jävligt gott, men de blir it!

Ska lägga mig i soffan och läsa en bok eftersom det inte verkar vara nå action idag. tristtrist men är ju söndag så...

.

Jah, här sitter jag och gör absolut ingenting. Sovit en stund,.. spännande. Nu ska jag tyyyyp,... vet inte?

Blir kanske skeppet sen menmen. Ork typ it skriva så vet it varför ja börja :P

.......

Som de flesta säkert vet är jag en känslig människa. Jag låtsas inte om det men det märks ganska tydligt ändå :P

Den jag är känsligast mot är john. Vad han säger är lite viktigare eftersom han är så viktig för mig. Vissa andra kan jag bara skita i vad dom säger osv, det fastnar inte lika lätt.

Men john sa nå jättebra: - sluta nu vara så skör, du vet att jag älskar dig och jag skulle aldrig göra något bara för att jävlas med dig. Förutom att retas då,,..

Något jag bestämt mig för att bära med mig och försöka tänka på när han säger nåt jag blir sårad över.

Jag har aldrig varit så knäpp som jag är med john. Men jag har heller aldrig varit med någon som jag verkligen vill dela mitt liv med. Inte på samma sätt som med honom.

Vi är så olika, så sjukt olika så det är fan otroligt. Totala motsatser i precis allt.
Men han har det jag saknar, det jag behöver. Många säger att man behöver ha saker gemensamt, visst nog är det säkert så. Visst skulle det vara lättare om vi var mer lika.
Men jag älskar honom för att han är så olik mig. För att det är lärorikt, på nåt sätt. Att leva med och få höra hur någon som är så olik en resonerar. För att det utvecklar en som människa.
Vet inte riktigt, kan inte riktigt förklara och argumentera om varför det är bra att vara med någon som är olik en. Det är bara så det är och så jag vill ha det.

tihi?

Jah, uppe tidig utav h-vete för jag skulle åka me john te jobbet. Ville ha bilen idag och eftersom det ska regna ville jag inte ta sovmorgon och riskera att behöva gå i regnet till öejbyn. Eller stanna inne typ hela dagen eftersom det är blött ute och jag inte vill gå ut typ :P

Sen om det spricker upp lite kanske jag lämnat bilen i öjebyn och går hem efter jag vart på kryrkmarknaden. Ska dit idag igen för jag hittade en bok där som jag var dum nog att inte köpa igår. Sen ska jag ha varma chips.
Älskar dom varma chipsen som bara finns på marknader. Inte dom som säljs på bio. Tror det är för att jag bara kan köpa dem typ 1-2ggr/år.

Annars har jag inga störra planer, blir väl att sova en stund till senare och så ska jag hoppa i duschen och tvätta håret, göra inpackning och stuff.
Eftersom det inte kommer va soligt och 500grader varmt åker sminket på idag. Slipper svettas bort allt så nu ska jag se lite mänsklig ut hade jag tänkt.

Ikvel blir det förhoppningsvis att hitta på nå, skulle vara trist om hela dagen gick åt te att se film typ. Men större delan av dagen gör säkert de eftersom jag är slö och då är jag inte så trevlig. Brukar piggna till när jag kmr ut bland folk. Sen blir jag väldigt trött om jag är bland folk jättelänge, är som att skallen stänger av. Måste hem och ta en nap då och sen brukar jag vara redo att hitta på nå igen.

Men det blir ännu värre om jag bara sitter hemma, då kan jag sova till och från hela dagen och ändå vara jättetrött och aldrig riktigt vakna till. Skumt men tror helt enkelt min hjärna är körd i botten och har varit det et bra tag nu men jag har inte riktigt lyssnat.

I övrigt mår jag bra för det mesta rent psykiskt, har gjort det ett tag nu, nya pillerna funkar verkligen och det känns otroligt skönt att vara i nåt slags normaltilllstånd. Blivit lite mindre brydd rent allmänt om sakre dock så tror det är en effekt av dem också. Kanske är bra för mig själv att inte tänka så mkt på allt hela tiden utan bara skita i saker.

För min hjärna går verkligen i 170 konstant. Nu väljer jag nog lite mer vad jag ska bry mig borti. Saker känns inte lika viktiga längre vilket såklart inte alltid är positivt, men för det mesta, om jag ska tänka på mig. Så är det väldigt bra.

PSG, ond flickvän och kotteproblem

PGS is here, fy och blä!

Hatar de, galningar som springer över vägen, idioter som inte kan högerregeln eller huvudled. Såjävla jobbigt att köra bil, och det värsta, kön på max, ica, coop blablabla. Folk!

Ska iväg på krykmarknaden alldeles strax med åke, blir nog bara en kort sväng för brukar faktiskt inte va så mkt att titta på, lite smycken kanske om man har tur =) Men är obligatoriskt ändå att gå en sväng. Sen så misstänker jag att åke vill dit för munkarna dom säljer ;)

Äter typ inte munkat själv ens i vanliga fall så blir inga i år heller.

John har tvättat idag, så fin karl jag har! :D så nu har vi inte en tvättkorg som svämmar över. Sen tvingar jag honom att diska idag också för jag är en mkt ond flickvän, muhaha,.... nej men det är hans tur så.

Ska boka tid hos vet på måndag för kottarna löser taggar som fan och vet inte om det är värmen, stress över att dom är 2 st på så liten yta (igelkottar är solitärdjur och ska helst leva ensamma.) Mest troligt har dom fått nån parasit som jävlas, alla kottar har parasiter men de kan utlösas av stress eller helt enkelt av att de parasiter en kotte har naturligt inte funkar för en annan och då smittar dom typ varann. Djurbekymmer,...

Se måste iaf besiktigas eftersom de ska iväg snart och ska jag hinna behandla dem så måste de göras nu. Sen ska de badas, kloklippas och könsbestämmas ännu en gång eftersom jag misstänker att den ena är en hona och inte en hane,... Tärt för då kan ja inte sälja iväg dem tsm ifall nu inte köparen vill ha ungar, men inavel är väl inget som rekommenderas :P

jaja, john dka få tbx sin dator och jag ska röra mig mot bojjn.

RSS 2.0