smärta, promenad

Vägde in mig i söndags på 59,9kg och målet är att gå ner mellan 7-10kg innan midsommar.
Har rört på mig ganska mkt i veckan och det har gått ganska bra. Men självklart så måste man stöta på hinder. Min högra hälsena har börjat strejka. Smärtan är brutal så igår gick jag inte mkt  alls.

Idag tänker jag dock skita totalt i att jag har ont å gå en långpromenad ändå. Ska på gruppträff kl 13 så börjar med att traska dit och efter träffen kmr jag gå därifrån till öjebyn och tillbaka hem igen.

Gruvar inför lördagen då det är kalas för morfar å kmr serveras en jävla massa gomat. Är rädd för att överskriva mitt kaloriintag. Matsituationer är knepiga när man bantar.

Invägning varje söndag fram till midsommar nu. Ska försöka komma ihåg att posta resultatet här på bloggen också. Tyvärr är jag ju så dålig på att blogga regelbundet.

Känner mig

Som en kossa. Äcklig å fet som fan. Hatar å känna såhär. Varför?

Idag har jag vart gråtfärdig å deppig över min kropp. Äcklats å nu mår jag till och med illa när jag tänker på att jag ätit kladdkaka idag. Även om det bara var en bit.

Börjar med nutrilett imorgon. Ska köra det 5-7dar för å få en kickstart.

Jag hatar hur jag ser ut och jag hatar hur det får mig att må. Är ju meningen att man ska tycka om sig själv och det gör jag verkligen inte atm.

Helgen

I torsdags fick ja socbidraget. Happy! Känner mig lättad som faen.

Fredag var jag upp till luleå med tanja å fredrik. Hittade en klänning för 150 spänn. Fick ner den till 89kr för de var nå fläckar på ryggen på den. Misstänker att den hamnat på golvet å ev blivit trampad på.
For dirr te morsan å lånade hennes tvättmaskin när ja kom tbx till piteå. Körde i lite vanish å fick bort alla fläckar utom en.
For hem, styrde upp mig å for på fest. Blev 3 olika fester den kvällen. Helt ok. Hade gode trevligt ändå.

Lördagen gjorde jag inte mkt alls. Mötte upp pojkvän på ica å gick å handlade tsm. Sen hem igen å på kvällen gick jag till pojkvän å kramades en stund å sen vare biodejt. Såg nyaste underworld. Tyckte den va redigt bra ändå, hände nåt hela tiden osv. John följde med mig hem en stund efter bion men jag somnade inom en timme å låg å dreglade på honom :P Trevlig flickvän jag är ;)

Idag (söndag) gav jag mig ut på en lång promenad på morgonen, blev ca 2 timmar. Var förbi mormor en sväng, gick te nina å surrade en stund å sen gick ja på coop, handlade, for hem å duschade å böt kläder å sen stressa iväg till åke för grillat å surr. Efter maten bakade jag och sarah en kladdkaka som blev lite väl kladdig, haha den rann typ ut på tallriken. Menmen :P
Efter lite surr å trevligheter drog ja förbi john, kramades å surrade me honom ett tag å sen for ja hem.

over all en bra helg =)

dagen

Idag har ja sökt jobb. Massor me jobb.

Fredrik kom hit efter skolan, han är lite småbakis så atm ligger han å sover på min soffa medan jag sitter vid datorn å är stolt över migsjälv för att jag faktiskt gjort nå vettigt.

Han var här större delen av dan igår också. Ja tkr om när han är här. För ja behöver inte va me honom men de är ändå inte så tomt i lägenheten. Han är väl en av dom få som jag slappnar av med på det sättet. Igår kollade han tv å ja städade köket å läste en tidning.

Hade en crapig natt men gårdagen var bra och idag har också kännts ganska bra faktiskt. Så jag kör på de. Hur det känns just för tillfället å försöker att inte tänka så mkt på beslut som behöver fattas eller problem som behöver lösas.

Allting får ta lite tid å jag satsar på att göra vad ja känner för just när ja känner för de. Kan va svårt ibland men jag försöker att känna efter. Blir mkt ensamtid eftersom jag nog behöver det just nu. Känner mest för å ta de lugnt å läsa en tidning, kolla serier eller nåt liknande. Försöker va social å vissa dagar gåre bra. Försöker satsa på att umgås me folk så mkt som ja orkar å njuta av mina vänners sällskap.

Jag har fina <3 i mitt liv. Ni vet vilka ni är.

Broke

När man inte har några pengar alls är allt lyx och ångest. En tidning är lyx - vardagsmys. Men ångest för inte har jag råd egentligen. Dasspapper är bara ångest men måste inhandlas ändå.

Var på soc idag å de lät som att ja skulle få pengar av dom så de är bara å hoppas på de. Just nu äger jag inga kronor... blä.

Har inte råd å tanka bilen så går nästan överallt å de är väl okej om de inte hade vart för att de blåser så in i helvete här hela tiden.

I helgen kanske vi ska på bio. Fick 2 biocheckar av mamma så man kan unna sig nå mys. Behövs extra mycket när man oroar sig för räkningar och cash hela tiden. Å kunna göra nå trevligt å unna sig de.

Livet som broke basketcase. Haha.
Ne livet är handikappat men de duger ändå för det mesta.

Har vart pank förr å klarat de så I'll survive

RSS 2.0