Filmkväll och sirapsmode

Kollat film och myst i soffan under en filt =)
Kollar big bang theory nu fast har redan sett dethär avsnittet så är inte så fokuserad.
Har gått som i sirap halva dagen idag, sjukt jobbigt och lite pinsamt för jag snöade fast hela tiden när jag var på stan.

nu har jag laddat upp lite pix på bdb och facebook. Funderar på att sätta mig i soffan igen :P

Skalbagge

Idag har jag var å käkat och irrat runt med nina. Har inte hunnit så mkt mer, var på stan en sväng och köpte lite småprylar och så har jag kirrat mumsiga maskar till vincent. Nackdelen med att jobba på djurshoppen är att jag måste plocka min mask själv och sen ta betalt av migsjälv :P Hittade en skalbagge när jag plockade mjölmask och blev så rädd att jag kom av mig i räkningen :P

Nu ska jag kolla mitt konto och sen iväg och kirra film och mys för ikväll. John jobbar natt... så ska väcka honom om 45min och bör då va hemma igen så nu ska jag kolla kontot och sen röra på röven.

Info

Nu är det ju såhär att jag började på antidepp piller för några veckor sedan. Har haft en depression sedan i juni ungefär.

Jag vet att folk inte ringer mig längre eftersom jag inte orkat och inte vart så rolig osvosv under så lång tid. Jag vill på ngt sätt säga att jag är ledsen, typ säga förlåt för att jag försummat er. MEN samtidigt så har jag ingen skyldighet att be om ursäkt för att jag är deprimerad. Så är kluven, det som är jag säger att jag ska säga förlåt, men min samtalskontakt och john säger att jag inte behöver det, och jag VET att dom har rätt.

Jag kan väl säga såhär istället, jag ber inte om ursäkt men jag är ändå extremt ledsen i migsjälv för att jag försummat er. Jag vill att ni ska veta att ni är viktiga även om jag isolerat mig under en lång tid och inte orkat ringa. Ni som är berörda vet vilka ni är hoppas jag.

Just nu fokuserar jag extremt mycket på migsjälv för att jag ska må bättre. För jag är ändå viktigast. Jag tränar, städar,.. Städningen är extremt viktig för mig just nu och det är för att jag är så rörig inuti att det måste vara ordning omkring mig. Träningen får mig att må bra och känns inte lika jobbig längre. Jag är så glad att jag höll ut dom första jobbia veckorna för även om jag inte blir bikinimodell så gör den under för hur jag mår och hur jag ser på migsjälv.

Ja men nu vet ni iaf att jag inte på ngt sätt har låtit bli att ringa för att jag inte vill prata med och umgås med er. Jag bryr mig fortfarande precis lika mkt som jag alltid gjort! och jag ska bli bättre på att höra av mig, och ni får ju gärna börja ringa mig igen för nu mår jag bättre och vill och orkar ha folk omkring mig igen. =)

Hårfärg, HJÄLP

Jag funderar starkt på att färga håret svart igen, har funderat ett tag men inte kunnat eftersom jag vart pank.

Nu har jag ju pengar så blir nog att köpa hårfärg imorgon, grejjen är den att jag inte har ngn aning om varför jag vill ha det svart igen när jag passar i rött hår enligt migsjälv och trivs i det. Trivs ju självklart i svart hår också, haft det i så många år. Shit va jobbigt att bestämma sig, jag velar på. Någon som har en åsikt? need help.

HöstmysHöstrusk

Läste spiderchicks inlägg om hur man botar höstdepp. Underbara tips om att man bara ska mysa sig igenom mörkret <3
Just nu är det stormvarning här alts. Jag blåste bort :O
Sitter här och segar och fast jag har musik på och alla vardagsljud omkring så hör jag blåsten här utanför. Huvva och mys på samma gång.

Hösten är verkligen depp och hemsk enligt mig. MEN denna höst så har jag ju börjat träna som jag tjatar så mkt om, och det ÄR faktiskt superbra för måendet. Sen har jag börjat på antidepressiva (skriver ett separat inlägg om detta också) och fått järntabletter utskrivna för min trötthet, hade lite lågt blodvärde. så jag mår nog helt okej dom flesta dagarna, men dom har precis börjat verka tabletterna så ska väl inte ropa hej riktigt än.

Ett tips hon hade var att man skulle slita fram adventsstjärnan redan nu och jag blev supersugen på att julpynta hela lägenheten. Ska till IKEA på måndag med mamma, mormor och systeryster så då blir det att inhandla julpynt och massa smått och gott till läggan :D :D Sen så ska jag SJÄLVKLART in på skopunkten också. Tänkte köpa mig ett par fina, klumpiga vinterskor =)=) och så känner jag ju migsjälv så det kmr bli fler skor, säkert 3 par, brukar det bli :P

Jag har fått pengar, fick dom nyss!! :D så jag har betalat räkningar och skulder och imorgon ska jag iväg och köpa lite småsaker som jag behöver men inte haft råd med. Sköntsköntskönt. och jag och nina ska på barnens hus och hitta halloweenkläder och så ska vi förbi dollar ofc.^^



ovettigt

Idag har jag vart duktig. Var å tränade på morron, sen hem och rengöra migsjälv och så iväg till ett möte på af, som jag dock var sen till :P Sen for jag till djurshoppen så jag har jobbat till klockan sex. Joel skulle komma hit så john fick skjutsa mig till mormor när han hämtade honom på busstation. Vart hos mormor hela kvällen, surrat å kollat film och nu är jag hemma igen.

Ska kolla när jag får mina pengar och så ska jag ringa till fsk imorgon och skrika på dom.

Nej nu ska jag slita mig från datorn och göra nå annat ovettigt^^ Vet dock inte riktig vart jag ska ta vägen å så eftersom john och joel är här och ja vet inte vart man ska gömma sig för att inte va ivägen :P

Städning på hjärnan

Ska iväg på massage typ jättesnart så jag måste fixa mig så jag hinner dit i tid. Är min söta sambo som betalar för han tkr synd om mig när jag har ont.
Efter massagen ska jag direkt till Djurshoppen och rengöra akvarium i 3,5 timmar och sen hem och städa klart här hemma.

Ser inte alltför risigt ut här hemma raktiskt men mkt disk och så hallen och tamburen som inte är höststädade ännu. jag började nu i morse men är lite kvar att göra. Och så ska hela lägenheten dammsugas och dammtorkas och det ska plockas ihop här hemma för imorgon kmr nägra av johns kompisar hit från luleå. Bara boys dock så jag vettefan hur mkt dom kmr bry sig om hur det ser ut ens. MEN jag HATAR att ha det stökigt när det kmr folk, lite damm i hörnen fine. Men det ska vara undanplockat å så iaf. + att just nu är det inte så lite damm i hörnen i hallen och tamburen eftersom det var sjukt längesen vi städade. Elelr jag har ju städat hela helgen men då köket och badrummet.

Bestämde mig ju för att jag skulle höststäda ett rum i taget eftersom det är så mkt som ska göras, har gått  bra även om det tagit tid. Nu är det snart jätterent här hemma :D ikväll!! Jag längtar faktiskt. Mongo jag är men jag har stort behov av att ha ordning omkring mig och jag mår så bra när vårt hem  är fint :)

Nej nu måste jag verkligen rusa.

Blah-dag

idag har jag en blah-dag. Så behöver en pick-me-up just nu. Typ gå ut å käka me en kompis eller gå på stan eller nå. Men jag är pank så är handikappad.

Städat hela helgen, skönt att få det gjort så nu har vi en nästan helt ren lägenhet.
Jag borde göra det sista idag, hade som siktat på det men just nu känns det bara blah,... Vet ju att det kommer ta typ hela dagen och eftersom jag städat några dar i sträck nu och inte träffat folk på typ en vecka så funderar jag på att försöka komma mig ut ur lägenheten och göra ngt ovettigt istället.

Fick en uppenbarelse, ska göra HÄLFTEN av städningen idag och hälften imorgon så är jag inte upplåst här hemma hela dagen. Kanske,.. får se,.. :P

Missade ett möte på arbetsförmedlingen idag, duktigt ens? Så ska dit på onsdag.

Idag ska jag fara och prata med optikerna för mina briller har pajjat, tkr dom borde laga dom gratis för dom gick sönder för typ ett år sen också, jag menar ska dom bara hålla ett år och sen ramla isär? Om dom inte lagar dom gratis måste jag låna pengar av mor och far, vill inte det. och vill inte lägga ut pengar på ngt som inte borde vara trasigt. Jag är försiktig med mina glasögon så dethär ska inte hända, är fel på brillerna!

Haft en jobbig natt, jättejobbig. Men jag hoppas att detta ska vara en vändpunkt. Att det ska bli bättre nu. Det är så värt at jobba på.

Nu ska jag fara och träna, känns lite blah det med men jag vet att jag måste göra någonting idag för annars ligger jag på soffan hela dagen och är blah.
Känns annars bra att jag lyckas hålla träningen, så vill inte låta bli att fara bara för att jag är nere och låg, måste fortsätta för det är bra för mig att träna!

Idag borde jag fara till djurshoppen och säga som det är, att jag inte fixar detta. Att jag har för lite energi och att jag har annat jag måste prioritera just nu (träning, skola och hemmet) Jag hinner inte allt. Men jag bävar så jävla mkt. Jag vet itne varför jag tkr det är så svårt att säga att det inte funkar. Är väl en kombination av att uttala högt att jag inte klarar det, alltså ett misslyckande för migsjälv. Och att jag inte vill göra någon besviken.

jahaja

Hemma igen, blev närmare 2 timmar på gymme idag så jag är sjukt nöjd.
Vart å hämtat bilen och pantat nå flaskor med pojkvän och så har jag hunnit snabbstäda köket. Moppa golv, tömma och fylla diskmaskin och eliminera smulor.

Nu är jag sjukt hungrig. Vill äta på bigboy för dom har billigt nu, men sambo vill äta på 3 kronor och då kmr maten gå på dubbelt så mkt,... Jag har slut pengar,... nästan :P Blöh. Men lär väl bara vara barskrapad några dar, typ en vecka och det bör jag överleva, har vart pank längre än så förr.

Nej nu mat!

åka buss?

Känner mig sjukt seg denna morgon fast jag vart vaken ett tag nu. Sov dock gode bra inatt, skönt de.
Var inte världens trevligaste igår eftersom jag fått 3-4timmars sömn den natten, stackars sambo, var lite dålig stämmning mellan varven. Som tur är så kan john hantera mig ganska bra^^

Idag vill jag verkligen iväg och träna, får se hur mkt styrke det blir eftersom mina axlar protesterar som faen men ska köra massa kondition iaf. Känner jag migsjälv rätt så kommer jag ju säkert köra alla styrkeövningar ändå så får väl försöka lova migsjälv att stretcha bättre istället :P

Känns skönt att ha kommit igång med träningen såpass bra att jag faktiskt vill fara och träna nu, känns som ett framsteg =)

Just nu har jag 2 stora problem, jag är hungrig och vi har ingen bil eftersom min far byter avgassystem idag.
Ska kolla busstider så jag kommer mig iväg till stepin, visst jag skulle kunna cykla eller gå för det är ju inte världslångt, men det är KALLT ute och det regnar. och jag HATAR verkligen att frysa, är bland det värsta jag vet.

Äta får jag göra när jag kommer hem igen,.. så bäst jag börjar röra mig snart så jag inte hinner svälta ihjäl innan jag kommit mig hem ;P

Ett försök till bättring

Ska göra ett försök till bättring när det gäller uppdatering på bloggen, är ju inte precis aktiv här :P

Tänkte att om jag bloggar när jag sätter mig vid datorn kanske min facebookstatus inte blir 3 mil lång varje gång ja uppdaterar den :P


RSS 2.0