ikvel

Blir mys i soffan med pojkvän, godis och skräckfilm ikväll =)
Bra början på helgen^^

Idag har jag vart och solat, handlat på willys, köpt lik till våra monster, dammsugat, lagat massa matbackar till min karl, gjort mig fin och renbäddat sängen. Hann med lite avslappning också = måla naglarna framför senaste avsnittet av Cougartown.

Helgen kmr bli myyys, imorgon har vi inga planer så blir sovmorgon och sen ev. en sväng på stan. Både jag och john borde klippa oss. På kvällen ska vi grilla kött hos mamma och pappa om vädret tillåter. Föräldrarna är borta så har eldstaden för oss själva.

John <3

Jag älskar min karl så otroligt mkt, saknar honom nu när han är borta och känner verkligen hur kär jag faktiskt är i honom. Ska bli så myyyyyyyyyys når han kmr hem till helgen, ligga i sängen hela helgen jappjapp.

tadaa

Sitter hemma och glor efter en dag på stan med åke, var förbi nina en sväng också och surrade.

Nu har jag tråkigt och tkr att ngn ska komma hit och leka med mig. Ska ringa tommyboii,....
riiiing,....riiiiiiiiing,.... svar: -hallå? Sara: Hej, va gör du idag? vill du komma hit sen? Tommy: Ja de kan jag göra.

Så, fixat^^

Nu funderar jag på att laga nå middag men vet inte vad jag vill äta.... vet bara att jag är lite småhungrig.

trött jag

Åldern kommer ikapp, dygna är helt enkelt inte lika roligt och lika lätt som det var när man var 15 :P

Gah jag är så trött, somnade faktiskt och har sovit mellan en och två timmar tror jag. Hoppas det räcker för att ta mig igenom dagen utan att döda min pojkvän (eller att han dödar mig:P)

Ska kolla rocky III nu (den med mr. T om ni inte visste det) och sen ska vi iväg och hämta rakapparaten hos mor och far och ta av håret på john :(:(:(:(:(:(:(
På hemvägen blir det max har jag bestämt. Sitter och jobbar på en stor redbull nu och börjar vakna till litegrann även om jag har moln i skallen och är dum i huvudet (dummare än vanligt alts) :P


hej

John far på måndag morgon, till boden för att gå väktarutbildning. Jag följer med honom upp, för jag ska ha bilen under veckorna och han kan ju inte åka buss med all packning och datorn och stuff.

Sen vill jag gärna se hur det ser ut där =) han ska vara där i 6 veckor så det kan va trevligt att veta vad han pratar om när vi snackar i telefon.

Klart jag kommer sakna honom, speciellt på kvällarna.
Jag ligger på min pojkväns bröstkorg varje kväll och vi pratar om dagen och lite småsaker innan vi somnar. Inget viktigt bara sånt vi tänker på eller sett på youtube eller vadsomhelst.
Men jag kommer sakna dom stunderna så det gör ont. För det är en av de bästa stunderna på hela dagen.

Annars är det bra att sakna varandra ibland. Jag kan vara med mina vänner och han får ännu en merit på sin lista. Han tar ännu ett steg framåt mot sitt mål.

Jag kommer fokusera totalt på mina nära och kära och på mina djur. och på migsjälv. På att ta hand om min kropp. För jag har varit dålig på det senaste veckan.

Helgerna kommer bli underbara för då kommer min karl hem, då har vi saknat varandra i en vecka. Oj så mys vi ska ha. Frukost i sängen, ligga kvar hela dagen och bara kramas och prata.
Bara vara vi och fokusera helt på varandra i 2 dar innan han far tillbaka och vi inte ses på en vecka till.
Jag tror det är jättebra. F
ör man tar varandra för givet när man bor ihop, när man träffas hela tiden så gör man inte tillräckligt med plats för att faktiskt vara med varnadra och fokusera helt på varandra på det sättet.

Jaja ska väl sluta rabbla och göra nå vettigt, vet inte vad. Allt är ju som packat och jag har färg i håret så jag kan inte springa omkring, värt att starta en film jag hinner se i 20 min och serieavsnitten är slut så kan inte bara köra ett sånt.

svammel

Är i valet och kvalet om jag ska blogga nu när jag är lite övertrött, känns som att jag flyter lite på nå vänster.
Har datorn inkopplad i tvn så ser inte så bra, kmr bli mer stavfel än vanligt tror jag. Å andra sidan så måste jag ju kolla på tangentbordet nu så kanske blir rätt. :P

Hållr på att färga håret atm. Är ett tag kvar innan det är klart så under tiden sitter jag här och gör meningslösa saker.
Johns saker är packade, allt som går att packa atm iaf. vi har sett 2 fast 2 furious och så har jag kollat massa serieavwnitt men nu har jag inga fler. Slutslutslut. =(
john har suttit vid datorn. Nu sitter han där igen så jag vet inte om jag ska starta nästa film. Jag vill se fast and furious också (4an) så funderar på om jag ska starta den nu när han ändå inte är här :P

Jag funderar på om jag ska plocka upp nåt ur frysen så jag hinner laga honom en sista matlåda. Han har 4 st atm så om han får en till så behöver han inte laga mat på hela veckan han är där uppe. Och vi måste ju ändå äta nåt sen idag. Jag är sugen på max dock:P

Har inte vart så duktig me mat och snacks and stuff på senare tid. Kommer köra hårt nu när john far. Blir mkt promenader och så umgås med alla underbara såklart. Ska sitta hemma så lite som möjligt hat jag bestämt. Inte bara för att jag har problem med att vara ensam i vårat hem (fast jag är ju absolut inte van då han alltid finns här även om vi inte umgås) Utan även för att jag vet när jag mår som bäst. När jag är på topp. Det är när mina nära och kära finns runt mig, när jag är social och upptagen varje dag, umgås med underbara människor. För 2 år sen var jag inte hemma en hel dag i sträck om jagi nte var sjuk typ.

Men iaf så får jag väl ta mig en promenad varje gång jag inte har nåt att göra, när folk är upptagna och stuff. Jag har planerat detta :P inte sitta hemma och ensamäta utan hålla mig aktiv hela tiden.

Jaja nu svamlar jag bara på om vad som rör sig i min skalle

Vänner


Jag vet vilka som är viktiga för mig, men jag vet inte vilka jag är viktig för.

dagen

Började dagen med att slökolla serier, har hittat en ny käärlek - modern family! förjävla bra! sitter och sträckser typ, kan inte sluta - bara ett avsnitt till tänker jag hela tiden :P

Tillslut slet jag mig från datorn och följde med nina, martin, alma och en tjej jag inte minns namnet på atm till svartudden och solade. Atlas var också med och han fick en ny vän, en skitsöt liten vovve som jag inte heller minns namne på :P

Jag, nina och martin drog vidare till bigboy och så kom min killääää och joijnade. Käkade och slöade sedan hemma hos nina en stund innan vi drog på lägenhetsvisning. Martin och nina som kolla lägenhet. Den var jättefin =)

Drog hem och duschade av mig. Sen vidare till slö och chillade där en stund, jag på slös dator, slö sov i soffan och fredrik gjorde tappra försök att plugga :P

Blev biljard på challenge med åke, linus, therese, rajje och elin. spelade 3mot3 på 2 bord och blev oavgjort båda omgångarna.

Nu är jag @home och ska kolla lite mer modern family =) Ska försöka att komma i säng hyfsat i tid då jag ska på stan med åke och rajje imorgon runt 12tiden och hade tänkt hinna en promenad innan dess. Var längesen jag var ut och traskade nu. + att jag syndade idag genom att käka typ ½strips. Ska synda lite till och ge migsjälv en skål med ostbågar.

Vincent snodde en av mina ostbågar sist btw. Var hur cute som helst. Sen blev han sur så jag tog tillbaks den :P annu mer cute. jaja g'natt

.......

Idag har man inte hunnit med mkt, krälat mig upp ur sängen och tvättat av mig lite. Får väl se om vi ska upp till luleå idag igen,... kirurgen skulle ringa (för andra gången idag) om en liten stund.

Så ska käka frukost och sen göra mig i ordning. Vet dock inte hur jag ska klä mig då det verkar blåsa ordentligt ute. Och jag som längtade efter leggings och benvärmare. Jaja det hinns med nån annan dag.

Har iaf bestämt mig för att idag åker lite smink på, var längesen sist. Blir en diskret make i färger jag inte valt ännu, säkert brunt eller campange. Sen såklart favvofransarna till det.
Brukar inte bestämma mig i förväg för hur jag ska sminka mig utan det kommer till mig när jag står där framför spegeln och kollar paletterna.
Men vet oftast vilka fransar jag ska ha, för det är ju nästan alltid samma, Ardell nr. 105 - älskar dem!



Jaja käka frukost vare ja,..

Löften

Alla bryter vi löften ibland. Själv bryter jag löften om att umgås med vänner, titta förbi familjen och ibland att göra ngt med eller för min pojkvän.
Men ngt jag gör mest av allt, jätte ofta, är att svika löften till mig själv.

Jag lovar att jag inte ska äta skräp, jag lovar att jag ska sluta snusa, jag lovar att försöka bli en bättre flickvän, jag lovar att vara en mer närvarande vän.

Jag lovar massor med saker. Men eftersom det är till mig jag lovar så behöver jag inte stå till svars när jag bryter de "regler" jag själv satt upp.

Men jag är mer värd än så, jag är bättre och starkare än så. Jag har insett detta och jag förtjänar att behandlas bra, mest av allt av mig själv.

De löften jag ger till mig är mer värt än att bara förkastas. Bara för att jag stöter på ett hinder eller av vana gör som jag brukar göra, fast jag lovat att inte göra det.

Jag har valt att ställa mig själv till svars lite mer, för ger jag ett löfte till mig själv. Så gör jag ju det för att på något sätt påverka mitt liv, min kropp och mitt psyke på ett positivt sätt.

Jag vet inte riktigt vad som anses vara värst, att lova och sedan inte hålla ngt till migs jälv. Eller att lova ngt som jag sedan sviker till någon annan.
Det beror enligt mig på vad man lovat och vad man har för anledning till att bryta löftet.
Är det att jag ska vara med en vän t.ex. och sedan känner att jag inte mår tillräckligt bra eller är för trött, så kan jag nog tycka att det är okej att höra av sig och säga att man inte kan eller orkar. Det är inte världens grej.
Även om man gärna får höra av sig så fort som möjligt så att personen kan göra andra planer istället för att sitta och vänta på en.

Men har man lovat att hjälpa till med ngt eller skjutsa ngn, eller om en kompis mår dåligt och vill prata. Då kan jag tycka att man verkligen ska försöka hålla det, om personen på nåt sätt verkligen behöver en.

Det är svårt det där, man vill ju verkligen inte svika andra. Samtidigt som man så lättvindigt sviker sig själv.
Men,.. Du är den viktigaste människan i ditt liv,....

I feel good

Musik får mig att må så förbannat bra.
Mina vänner får mig att må så förbannat bra.
Min sambo får mig att må så förbannat bra.
Min familj får mig att må så förbannat bra.
Våren och sommaren får mig att må så förbannat bra.
Har så mkt i mitt liv att vara tacksam över. Så mkt som går åt rätt hål nu. I feel good.
Lyssnar på dr, feelgood atm i slös källare med slö, fredik och laban. Finns inte mkt som toppar vänner och musik i kombo.
Bra dag =)
Fast frediks tangentbord är fan inte mkt att hurra för, jävla cp. Stavar fel mer än vanligt. Gillar mitt eget som smattrar och har sig, hörs att man skriver^^
Ikväll har jag stora planer, om jag inte hittar nån att leka med ska jag tanka lite nya serieavsnitt och slöa framför datorn. John spelar arena ikväll. Imorgon ska vi med sigmund till vetirnären igen. Känns bra för nu vet vi vad som är fel och imorgon ska vi åtgärda det.
Han har ägg, vilket betyder att han är en hon. Imorgon ska dom tas ut eftersom det är första gången hon har ägg så får hon inte ut dem själv och det är därför hon har betett sig så konstigt.
Det är dyrt att ha djur, 3e gången vi tar sigmund till vet. Men dom är så jävla värda det.
Imorgonkväll blir jag av med två av kottarna, snövit och hennes unge ska få komma hem till sin ägare för jag har inte plats för dem nu när jag har egna ungar.
5 kottar är lite mkt att ha hemma, dessutom har ungen börjat äta fast föda och jag har inte pengar att köpa massa mat hela tiden, blir billigare när det bara är Vincent som ska ha fast föda.
Får se hur jag gör med ungarna sen, om jag säljer dem eller inte. Blir kanske att behålla en om ngn av dem är en hona, annars måste båda iväg.
Vi får se, igelkottar är inte de enklaste at sälja. Men eftersom jag inte betalat ngt för dem så behöver jag ju inte ta mkt betalt för dem. Blir nog enklare att få iväg dem om man säljer dem till underpris^^
Jaja nu ska fredrik få tillbaks sin dator och jag ska lägga mig framför tvn^^

Tillfällig tillfredsställelse.

Tillfällig tillfredsställelse.

Äta gott men onyttigt för att trösta oss, snacka skit för att framställa oss själva som bättre, dricka för att glömma, sex för bekräftelse, skrika åt fel personer för att få ut sin frustration.

Listan kan göras lång. Vi gör säkerligen ngt av detta allihop. Om inte så har vi något annat som ger kortvarig njutning, men som ger efterverkningar som vi mår dåligt av.

Det är så onödigt. Varför utsätter vi oss för detta gång på gång? Varför håller vi fast vid mönster som vi själva och i många fall andra runt oss mår dåligt av?

Jag har bestämt mig för att bryta några av mina dåliga mönster. För jag vill vara en bättre människa än den jag är idag. Jag vill inte göra comfort grejjer för att må bra tillfälligt. För det gör ju bara att man mår sämre sedan. Så vafan ger det?

Att sluta med dåliga vanor är fan inte lätt och denhär veckan har jag halkat ordentligt när det gäller maten och snuset. Kändes som att jag gav upp, min viljestyrka svek mig.

Men nu är det dags att fortsätta där jag slutade, att se denhär veckan som en svacka. Inte som att jag gett upp permanent.
Många som börjar halka ger upp typ: Äh har jag ändå börjat på en chipspåse kan jag lika gärna äta upp hela.
Men jag ska fan inte göra så, inte igen. Jag försöker ju få till en förändring i hur jag lever som sedan ska hålla i sig. Så en dålig vecka ska inte få förstöra detta.

"If you nerver stop you never lose."

Är det inte okej att ha bajs på köksgolvet? :O och vem är du att bestämma det?

Hemma hos oss har vi alltid haft ordning även om det vart damm i hörnen (och ibland ganska mkt av den varan.)
Nu har vi valt att jag ska slappna av och inte plocka hela tiden.
Jag tkr det går ganska bra ändå, att bara slappa och inte behöva plocka undan på en gång, att inte behöva ha militärisk ordning och börja varje dag med att städa upp.

Men vi kommer nog aldrig ha disk någon annan stans än i köket eller massa fläckar på köksbänken och våran smutstvätt kommer alltid ligga i tvättkorgen.
Jag har en viss standard för när jag tkr det är äckligt här hemma.

Men min standard är ändå lite underlig eftersom vi har bajs på köksgolvet. Igelkottar bajsar extremt mkt och det är inte varje dag jag orkar ta upp allt. Jag vet att detta är fan äckligt, så jag kan inte riktigt förklara hur jag tänker där.
Jag bryr mig bara inte, så länge man inte riskerar att trampa i det eller det luktar najs här inne. Jag tar självklart upp det, men inte alltid allt.
Hos oss får uttrycket "lite skit i hörnen skadar inte" en ny innebörd.

Jag är äckelhärdad när det gäller att plocka bajs, rensa avlopp, klippa sönder diverse kryp och hantera döda gnagare. Vissa saker måste alltid göras och då gör jag dem, det finns ju både tvål och handsprit.

Men idag ska golvet skuras av, jag gör det ca 1 gång i veckan, de övriga 4-5 dagarna som jag orkar ta upp det använder jag rengöringsmedel på sprayflaska.

Sen har vi konstant spån i hela lägenheten eftersom man drar ut det ur köket och det ramlar ut ur terrarierna och så far det överallt. Men detta gör inte heller så mkt. Inte nu längre. Jag orkar inte sopa varje dag.

Jag försöker helt enkelt slappna av lite mer och då FÅR standarden här hemma sjunka. Så länge jag och john känner att vi kan leva med den.

Vart jag försöker komma här är att alla har olika syn på städning.
Ingen har rätt att kommentera hur det ser ut hemma hos mig. För det är mitt hem och jag som lever i det.
Precis som jag inte har rätt att komma hem till någon av mina vänner och säga - fyfan va här ser ut.

Det är synd att man dömer hur andras hem ser ut efter sin egen standard.
Jag kan inte säga att jag är bättre själv. Men jag försöker tänka på att inte kommentera hur det ser ut när jag kommer hem till någon.
För jag vill inte höra att mitt hem ser förjävligt ut när folk kommer hem till oss.
Helt ärligt så bryr jag mig om vad andra tkr lite för mkt, det är därför jag städar när folk som inte är här så ofta ska komma på besök eller när släkten ska komma hit. Men så gör nog dom flesta.

Men idag ska jag inte dammtorka fast Ida ska komma hit för första gången. Det är ett steg i rätt riktning för mig. Toaletten är skurad och jag håller på att plocka undan. Så självklart vill jag att lägenheten ska se bra ut när hon kommer hit. Självklart vill jag inte ha bajs på köksgolvet.
Men man behöver inte alltid göra allt, om man inte gör det för sin egen skull.


Jo,.. det är faktiskt ditt fel.

Självinsikt, en svår sak, men en förbannat viktig sak.
Att lära känna sig själv för hur man faktiskt är, på gott och ont.
Många väljer att tro att dom är så som dom vill vara, istället för att ta reda på hur dom faktiskt är.

Det finns dom som sällan ser sin egen roll i saker. Men ditt eget beteende är förmodligen förklaringen till större delen av allt som inte går riktigt rätt i livet.
Du väljer aktivt hur du ska bete dig och får då ta konsekvenserna av detta. Man kan inte lägga över det som senare går fel på någon eller något annat varje gång.
Uppstår samma eller liknande svårigheter upprepade gånger i ditt liv är du förmodligen orsaken till det.

Det är viktigt att kolla inåt, men det är ännu viktigare att man kan se med opartiska ögon på det som finns där inne.
Att känna sig själv. Det gör vi inte så väl som vi tror faktiskt. Men det gör inte folk runt omkring oss lika bra som de tror heller.
Vart ligger då sanningen om hur du faktiskt är? Ligger det i betraktarens ögon - är det andra människors syn på dig som stämmer? Eller är det hur du tycker att du är som är sant?

Förmodligen ligger sanningen någonstans där mitt emellan. Men hur öppen är du för att lyssna och ta in vad andra människor säger? Går det att nå fram till dig med tillrättavisningar eller ser du det bara som kritik?

För alla människor som känner dig har förmodligen olika syn på dig. Men de som står dig närmast har nog störst kännedom om hur du beter dig.
Om du lyssnar öppet på dem så får du nog en bra insikt i vad du måste förändra för att inte gå i cirklar här i livet. För att inte stöta på samma farthinder gång på gång.
Att dessutom försöka granska situationer där du tyckt att du inte gjort något fel men allt ändå blivit fel, utan att ta ditt eget parti direkt. Då får du förhoppningsvis nya insikter om din egen roll i hur det blev. Insikter i hur du kan ändra saker i ditt eget beteende så att det blir bättre nästa gång.


Detta inlägg är ett inlägg om självinsikt och inget mer.
Det är inte riktat till någon, och det handlar inte om någon bara för att det är skrivet i du-form.
Jag tycker helt enklet om att skriva i du-form eller jag-form när jag uttrycker mig.





Jag jobbar på det. Jag är bra på att jobba. Det är lite så jag jobbar.


Jah,...

Har bestämt mig för att göra nå jättevettigt atm. Istället för att städa upp i köket som jag borde göra ska jag pilla lite i Hugos terrarium och peta lite på våra ormar.

Ska rasta Liten en stund och undersöka Sigmund, sen ska även han rastas ett tag innan jag åtar dra till mamma och fixar tvätten.

Ska försöka få upp min karl ur sängen också, även om det är mer lockande att lägga sig nära honom och somna om.

Städning

Ska försöka få lite ordning här hemma idag så har plockat ihop litegrann och kör en maskin disk atm.
Har diskat litegrann också men inte allt ännu för vårt diskställ är pyttelitet, vi har ju plats för ett större på bänken så vet inte riktigt varför vi har kvar det lilla fortf. :P

Kör lite tvätt hos mamma atm för att få göra det i lugn och ro. Självklart hade min lilla mamma kört igång fler maskiner, men hon hade inte gjort det som jag vill.
Blandat trasor i 60 tvätten osv. Jag vägrar ha trasor på så låg temp för dom är BAKTERIEFYLLDA och ÄCKLIGA och ska dö! Så nu gör jag om det. Skrev en lapp att jag vill göra det själv, för tanken var ju inte att hon skulle tvätta ÅT mig utan att vi skulle få tvätta där.

Idag tror jag hon är på jobbet för det var tomt när jag kom dit så nu får jag göra det själv i lugn och ro :D
Ska dit om en timme igen och köra igång en ny maskin.

Förutom tvätt och disk ska här dammsugas och köket ska moppas. Sen ska toaletten skuras också men får se om jag gör det idag eller imorgon.

Orkar inte dammtorka, folk får stå ut med att det är damm här, så länga köket och toaletten är rena får folk leva med resten.
Sen tkr jag om att ha undanplockat så det är oftast undanplockat här hemma. Nu har jag dock slackat på det på senaste tiden. Orkar inte riktigt.

Eftersom Ida kmr imorgon och jag tror inte hon har vart här förr, är gode säker på att hon inte vart de. Så vill jag ändå ha lite rent. Är bra att hon kmr för då måste jag ju göra allt det där som man skjuter på i vanliga fall.

Det kmr ju folk ikväll så skulle väl vara bra om det är gjort redan innan dess, men samtidigt är det ju "bara" nina och åke och dom har sett vårt hem skitigt förr. :P




Jag jobbar på de, jag är bra på att jobba, det är lite så jag jobbar

Gick ut och skulle promenera, ringer nina som berättar att hon och martin gick på stan så jag gick dit istället, 10 minuters promenad, inte vart så duktig idag med andra ord.

Jag känner att jag börjar hitta tillbaka till migsjälv sakta, sakta, sakta men förhoppningsvis säkert. Hoppas jag fortsätter på samma spår. Mkt sitter i mitt sociala liv och jag har alltid haft ett rikt sådant.
Alltid haft något att göra, varje dag och mår bra av det. Jag känner inte ångesten när jag är med mina vänner, dom får mig att må skitbra. Ibland tvekar jag på att göra saker för att det känns lite jobbigt och läskigt (sociala saker som att fara på fest osv.) Men jag försöker tvinga migsjälv att göra det ändå nuförtiden, och det har alltid blivit bra när jag väl kommit iväg.
Jag försöker att ta mig iväg på saker även om jag inte kommer känna så många där eller om jag inte kommer känna dom som är där speciellt väl. Men det är okej ändå, det blir bra ändå och jag har oftast kul i slutändan.

Helgen är planerad och känns jättebra eftersom den är typ fullspäckad.
Fredag - Stan med åke och hitta presenter. Sen laga mat tillsammans - kött och stuff. Efter de kommer nina och ansluter sig och så blir de typ film och slöa.

Lördag - Ida kommer till piteå. Vi ska göra hemmagjord pizza och sen är de fest på kvällen =) Kommer bli kul tror jag, verkar va en skön fest =)

Söndag - Jag och Ida ska vara bakis och lata oss innan hon drar hem till luleå.

snus

Idag är dagen då jag ska klara mig helt utan snus för första gången, tog 2 st igår vilket jag tkr är duktigt som fan!
drömde om snus inatt, fan va tungt detta kmr va. Ska nog köpa en dosa som john får hålla i för absoluta nödfall men ska verkligen försöka klara mig helt utan nu. Är dags.


Jag vet att jag har förändrats, mkt,,... Försökt bli vuxen, tänka framåt. Men också slutat slappna av och ta livet som det kommer vilket jag alltid gjorde förut. Vara självständig och rolig och igång hela tiden.

Jag försöker hitta tillbaka till migsjälv, och jag kommer lyckas med tiden om jag bara fortsätter försöka.

surkärring

sov så sjukt länge idag, men var uppe 4-ever inatt också typ. så var väl inte konstigt, 1+1 blir 2 :P

Har ont som vanligt så imorgon ringer jag nog vårdcentralen, orkar verkligen inte längre.
Smärtan är värre än normalt, går alltid upp och ner och jag har alltid konstant ont i axlarna.
Men nu är det verkligen sådär superilla som det blir ibland.
Fått tiparol och tramadol för det tidigare så lär ju få ut det igen. Har hållt i sig så länge också utan att bli ett dugg lindrigare ens för en dag.

Detta tillsammans med att jag alltid sover oroligt och drömmer massa skit gör mig inte till världens soligaste människa precis och idag är det skitväder så jag tänker vara tjurig.

Ska läsa klart boken jag började på inatt och sen behöver vi handla litegrann, får se om jag får med min karl eller om jag ska fara själv. Behövs lite frukostmaterial och stuff så blir ingen storhandling.

Om 19 dar börjar john sin utbildning i boden vilket betyder att han kommer bo där i 6 veckor. Han kommer hem på helgerna men annars får jag sova själv i vår stora läskiga säng. Är nog det som kmr va jobbigt, att inte få somna tillsammans. Annars tror jag det kmr gå bra, ska pyssla på med mitt. Ägna mig åt vännerna, hemmet och djuren.

Sen kmr ju helgerna bli underbara då vi får vara tillsammans efter att ha saknat varandra på veckorna :)

vincentbarn

Ungarna fortfarande vid liv men vincent är en nervös mamma så vi får se hur detta går faktiskt. Ska trotsa reglerna och flytta dem alla till en stor kaninbud som tommy hämtade åt mig igår när vi upptäckte att det fanns nya bäbisar. Kaninburen ska täckas över och ställas någonstans där det är lugn och ro. Vincent var påväg att bita ihjäl en av ungarna redan igår när jag var där och petade (har självklart handskar på mig.)

Funderar just nu på vars bästa stället är att he dom på, vars här hemma är det lugnast liksom? Får fundera vidare på det en stund. Nu blir det ju ändå lugnt här hemma för john sover och kmr göra det länge till (nattjobb.)
och jag vägrar sitta hemma när solen lyser och det är 8 plus ute! Ska städa upp mig lite snabbt och sen ut och se vad som händer, om ngn vill leka med mig eller om jag bara ska strosa omkring själv ett tag.

Nya tillskott i familjen

Nu har jag news - Vi har 2 nya bäbisar här hemma. Vincent är ingen hane utan födde 4 st bäbisar varav 2 inte levde, de var inte ens färdigutvecklade.
Trodde först att Snövit hade fött igen även om det kändes som att det var tight mellan födslarna. Snövit sket fullkomligt i bäbisarna dock så jag började fundera.
Kollade Vincent och inte fan är det en han. Har aldrig kommit mig för med att kolla henne eftersom jag fick uppgiften om att det var en hane när jag köpte henne.
So iaf så får vi se om ungarna överlever natten. Håller tummarna för bäbisvincentar kmr va så cute när dom kutar omkring här hemma. Det har pipit endel i köket denan kväll med andra ord.

Lillkotten är redo att äta fast föda nu och vi har handmatat den lite ikväll jag och tommyboii, gick finfint.
Kmr flytta vincent och barnen till en stor egen bur om de lever imorgon, och så får lillen och snövit varsitt krypin i transportburarna, har ju bara 2 såna.

Ni kan inte ana hur hårt jag håller tummarna för att detta ska gå vägen.

Känns som att vi får nya barn hela tiden fast vi säger att vi inte ska ha fler djur så bara blir de,... haha

Energi

Har inte haft energi till någonting alls ett tag nu, känns jävligt tärt att inte orka sköta om hemmet, att inte orka duscha och fixa sig utan kraftansträngning.
Det enda jag inte halkar efter med är djuren, hur låg jag än är och hur lite energi jag än har tvingar jag mig att fixa skötseln av dem.
Men där går min gräns nuförtiden, är så jobbigt att kämpa och kämpa utan att se resultat, utan att göra nån skillnad. Pratar inte om en speciefik grej nu utan om att I'm feeling all of it at once. känns helt enkelt som att jag tappat gnistan, mentalt och fysiskt känner jag mig som ett vrak.

Djuren är det som ger lite energi. Till och med när jag skriver detta inlägg får jag ett leende på läpparna åt Leos tappra försök att klösa bort tejpen som håller fast sladdarna i terrariet. Men djuren är väldigt energikrävande också, både den dagliga skötseln (ja just nu ÄR det såpass illa att det är jobbigt att plocka även med det. Trots att det inte är så mkt egentligen.) Sen att oroa sig för dem är väl det som tar mest energi. Jag är bra på att oroa mig. Väldigt bra tyvärr. Oroar mig för att dom inte ska må bra. Minsta lilla avvikelse i beteendet analyseras och jag skriver ner hur de verkar må, vad de äter, vad de väger och när de gör ngt speciellt, allt om deras allmäntillstånd hamnar i monsterboken. Visst det är bra att ha en översikt, det är väldigt bra. Men jag borde hålla mig till att skriva ner saker och sen släppa det. För 9 gånger av 10 är det ingenting, är som en hypokondriker fast för mina djur och inte för migsjälv typ. Blir så eftersom dom inte kan prata och jag är neurotisk, ingen bra kombo alla gånger.

Men dom ger så otroligt mkt också och jag kan itne tänka mig att leva utan ett enda av dem.

Looks

Har inte gjort ngt alls idag, eller jo, ätit frukost - kollat tv - duschat - kollat tv och nu blire lunch och kolla tv. Orken är på lägsta nivån idag så hoppas den blir bättre inför kvällen då jag har tänkt vara social. Men bör va på bra humör för det och dit har jag inte kommit än idag, men finns ju fortfarande tid.

Trotsade min smått fobiska inställning till mina fötter igår och målade tånaglarna i samma färg som fingernaglarna. How cute! Iaf så tkr jag fötter är bland det äckligaste som finns och slipper helst ta i mina egna ens en gång. Klipper såklart tånaglarna ibland efter duschen eftersom jag tkr att fötter är nog äckliga som de är. De behöver inte vildvuxna skitiga tånaglar på det.

hade myskväll igår i hortlax med nina, kom dit och de luktade gomat, blev fläskkotlett med rid och pepparsås och det var mums^^ Sen massa surr såklart och lite annat oviktigt innan vi avslutade kvällen med bastande, hårinpackningar, peeling och ansiktsmasker. Man kände sig så fresh och mjuk efteråt^^

Ska på fest ikväll och även om jag inte ska dricka så vill jag gärna vara lite fin så får se om jag lyckas hitta ork till att sminka mig ikväll eller om det bara blir nån enkel snabbmejk i naturtoner. Annars är jag sugen på att köra en pastellmake snart eftersom det är vår och i vår är det pasteller som gäller på allt! men pasteller är inte alls min stil dock så blir bara i sminket^^

Nu är min mat klar så ska slå mig ner framför tvn och se nå kasst program medan jag äter.

stackars mig?

Idag mår jag jättepissigt, jävligt risig astma och min redan kassa nattsömn har störts av söt igelkotte på rymmen som sprang omkring och levde om i sovrummet. Så idag ska jag leka på tradera och stuff så kanske jag blir lite gladare.

Ikväll ska jag till hortlax och basta och ha tjejkväll med nina och peelingar och ansiktsmasker och hårinpackningar så ska snart packa en bag me allt man kan behöva ha med sig. Sen ska kvinnan visa sina ramsay-skills i köket och laga mat åt oss också så detta blir en bra kväll :D

Nej nu ska jag släpa mig iväg till sovrummet och dra upp min karl för vi har tvätt idag,.. Fick iaf lite ordning här hemma igår, plockade undan och diskade och möblerade om lite så idag ska jag sätta upp resterande gardiner i vardagsrummet om jag orkar^^

RSS 2.0