Update

Eftersom jag har så tråkigt så ska jag uppdatera er om vad som har hänt sen sist.
Vi har kommit hem från turkiet. Var underbart och skitvarmt och jobbigt men såjävla skönt å komma bort. Speciellt en lat dag vid poolen och en lyckad utekväll kommer jag hålla nära hjärtat, för nu finns tyvärr bara minnen kvar av den resan. Funderar på att spela bingolotta för dom har typ resespecial nu på söndag tror ja de är, euhm har itne så stor koll men vafan tänk å vinna en resa och få dra iväg direkt igen^^

Sen så har jag skaffat mig en ny orm, blev lite impulsivt men han är skitfin, en kungssnok på några månader som heter lilla sig. Provisoriskt namn men nu har det ju typ fastnat så vafan, funderar på att döpa honom till mårten bara för att john ska behöva ställa om sig.



Idag skaffade John sig en gecko som ska få följa med mig hem från jobbet imorrn. Så idag var jag tvungen att köpa någon slags byrå att ställa lilla sigs terrarium på så john kunde göra iordning det inbyggda terarriet vi har i bokhyllan te ödlan. Hittade en byrå på reprisen för 30 spänn som jag ska göra om när tid och ork finns, typ imorgon efter jobbe eller nå. Måla och byta handtag på lådorna och sådär så blir den nog helt ok.

Justde, jag har fått praktik! På djurshoppen. Börjar min andra vecka där imorgon. Är där 10 timmar i veckan så mellan 12 och halv fyra-tiden onsdag- fredag. Känns bra. Känns som att man blir mer och mer djurinriktad också överlag. Jag menar vi har ett halvt zoo hemma nu med 3 ormar, en igelkott och nu en ödla också. Men it göre nå. Är gode mys.

Just nu sitter/liger jag i john knä och skriver detta inlägg eftersom jag tvingar honom att vara med mig. Ska väl försöka hitta på ngt att göra för att råda bot på min rastlöshet. Helst hade jag velat ta mig en promenad till hemmakväll och hyra en film men dom har stängt och jag tvivlar på att john hade traskat med mig dit så trött som han är stackarn.

Blir väl kolla tv/serier eller nån film på datorn och sen göra en relativt tidig kväll eftersom jag ska upp imorgon.

tristress

Jag har skittråkigt och det är fan ingen som svarar i telefonen. Eller morsan och farsan har jobbat sent båda två och nu äre lite för sent för att dra förbi där eller te mormor. Tommy ska upp klockan fem imorgon så honom ska jag inte ringa. Jpohn är trött och osocial och nina kollade simpsons när ja ringde, fast nu är hon hos patricia,.. Så alla är upptagna. Laban svara inte heller, ska vi gissa att han är full eller har sällskap ;)

RSS 2.0