blablabla

Hemma, blev bara 1½timmes promenad. Orkade inte gå längre, blev jättetrött och benen började värka.

Pressar ju mina ben endel nu och det är dom ävl inte riktigt vana vid. Brukar ju bara promenera och nu kör jag ju på gymmet också så.

Menmen benmuskler är väl inte fel att ha. Tyvärr har jag INGEN träningsvärk i magen. Fattar det inte riktigt för jag körde samma övningar som förra gången och då kunde jag knappt resa mig ur data stolen.

Men imorgon ska man dit igen. Då jävlar ska jag pressa min mage. Blir fokus på den och ryggen och tar det lite lugnare med konditionsträningen kanske. Vi får se, imorgon kanske jag är jättetaggad på att pressa på konditionen också.

Har inte köpt nån redbull än idag. Måste på ica och handla lite mat, kmr bli jobbigt. Men jag ska be john följa med så då blire lättare.

Ska hoppa i duschen nu och göra mig lite iordning (läs pyttelite.)

Har massa finnar på näsan som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av. Tänkte bara köra på lite mascara och ögonbryn idag. Vill egentligen inte täcka över dom för vill att dom ska försvinna.

Men samtidigt vill jag inte ha massa röda prickar på näsan när jag ska va bland folk, även om vi bara ska till typ bigboy eller max.

Vill egentligen inte gå ut idag. Vill bara sitta framför daton och kolla serier, men mina serier har inte börjat om än så då får jag väl se film ist.

Vill äta chips eller popcorn till filmen/filmerna. Men det ska jag verkligen försöka att inte göra. Vi får se. Mår ju samtidigt ganska bra när jag får mysa ner mig med lite snacks. Så för välmåendest skull kanske jag ska unna mig.
Samtidigt är jag rädd att jag ska ångra mig sen isåfall. Börja må dåligt och få ångest över att jag ätit nå onyttigt.

Är så himla sugen på strips och bigboys orginaldipp. Oj så gott. Fan va tärt å va sugen på typ ALLT. Men that's life och inte bara för mig utan för de flesta som försöker bli av med sina dåliga vanor. Oavsett om det är sockerberoende eller fett och salt. Eller energidryck. Men dom måste jag verkligen sluta med. Såjävla illa att jag inte har viljestyrkan att sluta med en sån grej. Är ju bara sluta köpa egentligen,....

Men jag är inte ensam iaf. Sen ska jag sluta snusa när denhär stocken är slut (har väl 2-3dosor kvar.) Jag måste för min ekonomis skull. Sen är det ju en jävligt onödig grejj över huvud taget.
Har sagt massor med gånger att jag ska sluta snusa. Har aldrig lyckats hittills så vi får se hur detta går. Lurar typ migsjälv egentligen när jag gör såhär. Säger att jag ska sluta med saker och sen far jag ändå å köper energidryck och snus. Jävla dumt.

Ja som ni ser har jag vissa saker jag borde och vill göra. Men jag brukar inte lyckas och då mår jag bara dåligt över det ist.

Lyckades ju dock gå ner 8kg. Sen har jag gått upp 1-2kg igen. Det suger. Men har jag lyckats en gång borde jag väl klara det igen. Att gå ner dessa kilon och några till.
Sen har jag ju faktiskt lyckats sluta med redbull en gång. Så då borde jag ju klara det en gång till. Det är lätt att trilla dit igen, att gå tillbaka till sina gamla osunda vanor. Man får passa sig och hålla koll på sig själv.

Det är inte lätt. Men hade det varit lätt hade det väl inte funnits lika många överviktiga människor här i världen.

Jag ska hoppa in i duschen nu så jag har gjort bort det. Sen ska jag ringa åke igen. Han svarade inte nu när jag ringde. Tänkte stressa på honom. Vi har sagt strax efter fem. Känner jag åke blir det typ närmare sex eller sju.

Känner inte för att vänta så länge, kmr bli irriterad då. Fredrik ska också med =) Tror det kmr bli trevligt. Därför jag itne vill att åke ska sega massor, för om jag är irriterad på honom kmr det ju inte bli en lika trevlig middag.

Idag och imorrn

Har sovit tungt inatt. Astman är jättedålig så då blire så.

Ska alldeles strax ut och gå en långpromenad. Ska bara göra mig lite snabbt iordning. Deo och borsta tänderna. Inte värt att göra så mkt mer. Brukar svettas under mina promenader. och håret ser hemskt ut men ingen idé å fixa för det är säkert fuktigt ute och då blire försört igen. Blir duschen och stuff sen när ja kmr hem ist.

Ska äta ute med åke idag. Blir dock bara en hamburgare för min del. Inge dricka och strips å sånt tjaffs. Onyttigt.
Menmen kmr bli trevligt, surra på lite me åke å så. Var ett tag sen.

Kmr ha huvudvärk som fan senare idag då. Får abstinensbesvär från redbullen. Blä. Förmiddagen går bra, är mot eftermiddan och kvällen som huvudvärken kmr. Hjälper inte med värktabletter och muskelavslappnande.

Hoppas på en tidig kväll ikväll. Ska förbi af och sånt tråkigt imorgon. Ska köpa mat åt ormarna också. och så ska jag och träna. Får ev med mig fredrik på gymmet imorgon. Vi får se. Annars gillar jag att träna själv också.

Tkr det är jobbigt när det är mkt folk på gymmet. Igår var det lagom. Bara några stycken. Skönt.

Nu gör jag mig iordning och her mig ut så jag inte drar ut på det för länge. Räknar med att vara hemma runt 16tiden igen. och då har jag 1 timme på mig innan jag ska träffa åke. Så måste fara nu så jag slipper känna mig stressad.
Gillar inte att känna mig stressad när jag går ut och går eller när jag är på gymmet. Vill göra klart. Dvs göra alla övningar på gymmet och gå hela vägen som jag har planerat när jag är på promenad.

Ska bli skönt å gå ut och gå. Bajj

besvikelse, tvivel

Vad där det för idé att bry sig om människor när dom ändå gör en besviken?

Vad är det för idé att fråga något om man inte får ett ärligt svar?

Två "konflikter" med två viktiga människor i mitt liv på typ 1 timme. Härligt.

Mår inte väl just nu. Orkar it!

kräftor ikvel

Hemma från gymmet, enda jag gjort idag. Var uppe sent och vaknade typ 12. Satt och slöade och vaknade till i soffan. Fastnade framför en film så tog ett tag innan jag fick tummen ur och for iväg.

Körde inte lika hårt som förra gången. Körde inte heller lika länge som jag borde. Så jag är inte helt nöjd med min insats. Men bättre än inget iaf,.. man får väl tänka så.

Ikväll är det kräftskiva. Ska försöka akta mig för de värsta kalorierna. Blir nykter. Funderar dock på vad jag ska dricka till maten. Är väl läsk som gäller för oss nyktra (som jag fattade var det fler som inte skulle dricka.)

Tänker köra på en liten dricka och vatten. Det får räcka så.
Ska och handla senare. Bla en påse kräftor, tar väl med en dricka och lite bröd också =) Känns fel att komma utan att ta med sig nånting.

Nu sitter jag och äter en filtallrik (utan socker.) Efter det funderar jag på en tupplur innan jag hoppar i duschen och gör mig iordning.

Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Känns lite jobbigt. Nånting hittar jag väl alltid. Lite finare kläder tror jag. Men samtidigt känner jag mig inte så snygg i finkläder oftast.
Känner jag mig själv rätt lär det bli jeans och försöka hitta nån finare tröja.

Idag vägde jag mig på morgonen. Har nog bara gått upp 1kg och inte två som jag trodde. Men det känns ändå jävligt tärt. Att kämpa så mkt för att gå ner i vikt och sen gå upp och veta att det är för att man själv har slarvat.

Har än så länge idag lyckats undvika att köpa en redbull. Kmr nog bli lite jobbigare när jag far på ica och ska handla dock. Men jag ska fan inte. Vet att energidryckerna är en stor bov i det här.

Nu förflyttar jag mig från datorn. Fastnar jag här kommer jag ju inte hinna sova nå innan det är dags att börja göra sig klar. Tror jag kmr behöva sova en stund för att orka hela kvällen.
Vill ju inte komma dit, äta, bli jättetrött och fara hem. Känns ju oartigt som fan. Speciellt när jag inte känner värdarna så bra.

Kollat serier i nån timme nu. Funderar på sängen eftersom jag ska upp tidigt imorgon.

Men det tar emot, jag vill inte gå å lägga mig. Känner så ibland fast jag inte gör nå speciellt eller nå roligt.

Beror på att jag inte är säker på att jag kmr kunna somna. För hjärnan tuggar på så mkt. Då blir det bara jobbigt att ligga i sängen och tänka. Bättre å ha stimulans för hjärnan tills man är jävlat död så behöver man inte kännas vid alla jobbiga tankar som finns.

Då slipper man ångesten. Nu har jag precis stängt ner VLC och direkt så blev det jobbigt.

Så vill egentligen kolla några avsnitt till. Men då blir det kanske jobbigt när jag går å lägger mig för att jag vet att jag inte kmr hinna sova speciellt många timmar. Gah!


tjockis!

Ska väga mig nu,... Nervöst. Iofs har jag ju ätit och och hällt i mig massa vätska så blir väl inte ritkgit en rättvis vägning. Bättre å kolla vad jag väger imorogn på morgonen egentligen.

Vi får väl se vad vågen säger. Shit vad jag är nervös. Fan.
Beroende på resultatet får vi se om jag vågar skriva det här,.. Here we go!

Jag har gått upp, 2 kg som jag misstänkte. Så nu väger jag mellan 57,5-58kg,....

Jag blir så arg på migsjälv. För det tar mig så lång tid att gå ner 1 kg och sen slarvar jag så mkt. Förstör allt. Fattar inte ens varför jag började om med redbullen.

Men det är verkligen slut på energidrycken nu. Konstigt att jag känenr mig stor och obekväm när jag gått upp i vikt igen.

Är jätteledsen nu. Besviken på migsjälv och klandrar migsjälv massor. För det är ju bara mitt eget fel dethär. Såååå,..

Långt inlägg om massa shiet

Blev en heldag i luleå med fredrik, anna och dimman. Först storheden och sen stan. Hittade massa småtjaffs, nå nya baggyjeans och en ny jacka bla. På rea allting. Nöjd tjej :D

Haft en mkt trevlig dag. Blev dessutom bjuden på kräftskiva hos anna och andreas imorgon. Nicenice.

For på gymmet efter vi kom hem. Trodde dom hade öppet till 22. Men tydligen stänger dom 19 på fredagar :/

Dom öppnar klockan 8 imorgon så ska dit direkt dom öppnar, om jag nu inte blir vaken supersent inatt och inte tar mig upp. Men ska verkligen försöka. Känns jättejobbigt att dom inte hade öppet så jag fick träna.

Far jag tidigt imorgon hinner jag ju ändå sova middag innan jag ska iväg på kräftskivan å så.

Tydligen så ska anna ha klänning på sig. Oj så jobbigt, då måste jag ju hitta nå lite finare att ha på mig. Är mkt bekvämare i vardagskläder än i finkläder. Men vill inte komma och se för casual ut om alla andra ska va fina. Då känner jag mig dräggig. Endel ska dricka och endel inte. Jag blir nykter. Inte ens ett glas vin till maten.

Funderar på vad jag ska göra ikväll nu när jag inte får träna bort min energi. Komemr bli rastlös och uttråkad,... Fan!

Är trött men dumt nog hällde jag i mig en stor energidryck på vägen hem för jag höll på att somna. Trodde ju jag skulle å träna, menmen.

Så trött och hyperaktiv, ingen bra kombination.

Funderar på popcorn och se resten av shit my dad says. Men ska kolla om det händer nå först. Så jag inte kör igång serier nu och sen klockan tolv är jag jätte uttråkad. Ska försöka lägga mig hyfsat tidigt dock,.. jaja.

Har inte bestämt mig för hur jag ska göra än.

Just nu sitter jag iaf i full mjukiskittning och ser hemsk ut. Men oj så skönt och slappt.

Ville verkligen ha ett par nya skor. Men blev massa annat stuff jag köpte ist.

Ser fram emot att få sminka mig och använda mina nya fransar imorgon dock :D Det är bara kläderna som är problemet för mig vid sånahär tillfällen.

Känner mig så stor i allting. Vill bara gråta när jag försöker hitta kläder osv.

Tror jag har gått upp ytterligare ett kg. Är väldigt säker på att det är all energidryck jag häller i mig som gör det. Måste verkligen sluta. Speciellt nu när jag börjat gymma och försöker få en kickstart. Ska jag då verkligen spoila allt med att hälla i mig massa crap? Nejnej. Imorgon slutar jag med redbull!

jaja

Så, då var man klar. Typ. Är inte riktigt säker på vad jag ska ha på mig idag.

Ska ner på af och lämna papper på vägen och sen hämta upp fredrik. Efter det bär det iväg.

Anna och dimman kanske ska me också. Kmr bli en trevlig dag hursomhelst. Få komma ut litegrann osv.

Rubrik

Blev ett parti risk hos fredrik igår med honom, madde och älskling. John vann igen. Men jag kom 2:a iaf :P

Kom hem runt halvett och gjorde oss nå ätbart, jag nöjde mig med mackor medan john var ambitiös och gjorde kykling i kurrysås och ris.

Tankade shit my dad says. Väntar på att alla mina älskade serier ska börja om. Men det har ju inte hänt än så behövde NÅT att titta på. Den var faktiskt ganska kul ändå. Skrattade på vissa ställen vilket var ngt jobbigt då jag fortfarande hade ont i magmusklerna :P

Idag har jag inte hunnit mkt. Var uppe sent igår så var jävligt svårväckt. Vaknade strax efter 11 och lyckades ta mig upp.

Ska snart hoppa i duschen och göra mig iordning. Har massor med finnar på näsan vilket gör att jag inte vill vara utan foundation och skit numera. Men om jag inte är utan och låter huden vila så blir det ju bara mer finnar,.. Gah,..!  Blir nog samma sminkning som igår, fast utan lösögonfransarna och kråksparkarna.

Gillade verkligen ljust guld och mörkbrunt, var mkt nöjd igår. Sen går den ju snabbt om man inte kör eyeliner. Fast alla mina sminkningar är typ snabbsminkningar. Orkar sällan köra eyeliner och annat tjaffs, fransar kör jag ju ganska ofta, men har man fått in vanan så tar det ingen tid alls att sätta fast dom.

Sen är jag ev sugen på att fara på storheden idag. Men har ju som inga pengar att spendera egentligen. Har redan tagit 1200spänn från sparkontot denna månad.

Ska lämna in lappen om aktivitetsstöd idag. Spännande.... Så nu ska jag väl göra mig iordning. Klockan är ju ändå halv ett redan! :O

oo

Igårkväll kom madde och fredrik förbi och vi spelade Med andra ord :)

Blandade lagen så man inte körde med samma person 2ggr.
Var en mkt trevlig kväll. Sen ville john på max och köpa en trippel cheese så vi skyndade oss iväg, skjutsade hem dom och for förbi max. Jag köpte inge, har inga pengar, är väl ganska bra om man inte ska äta massa onyttigt, att inte ha råd ;)

Steg upp tidigt imorse. Fort på gymmet och körde alldeles för hårt, började må illa, avbröt och for hem och spydde rent. Nice,...
Så hade massor med extra tid att göra mig iordning innan jag skulle på enheten. Blev guld och mörkbrun sminkning idag med lösögonfransar och eyeliner med långa kråksparkar.

Håret satte jag upp i en slarvig tofs/knut och så ett hårband. Ser helt ok ut. Är nöjd med sminket också =)

När jag var klar for jag iväg till enheten och hade samtal. Har haft lite mer ångest domhär senaste veckorna. Tror dock att det beror på att det är mkt man är stressad över. Att det inte bara är ångest utan anledning utan att jag helt enkelt är superstressad inuti.

Gick på apoteket och hämtade ut en säck med mediciner. När jag kom hem skulle john precis iväg på thai garden och käka med fredrik och madde så jag hakade på. Åt inte, både för att jag är pank och för att jag är allergisk mot typ allt dom blandar i. Satt bara med och surrade lite å så.
Sen drog vi dollarstore där jag köpte lite småsaker, nya makeup wipes bla. Vi blev där ett bra tag för vissa var sega. Inga namn nämnda madde ;)

Sen körde vi hem fredrik och madde och drog på ica. Hamnade bakom en gammal gubbe som luktade gödsel och piptobak i kön. Fyfan!

Kom hem och så tog jag mig nå lunchaktigt. Sen kollade jag ltie tv, slutade med att jag sov på soffan i säkert 1½timme.

Så är relativt nyvaken. Vill ut ikväll, med bilen alltså inte på krogen. Så sitter här och försökar komma på en destination. Men vet itne vart jag vill fara, bara att jag vill ut och åka.

vi får se vart det bär.

gymmet igår

Var på gymmet igår. Säkert över 6månader sen jag var där sist.

Blev 2 timmar. 1 timme kontidion och ca 1 timme styrke. Mkt mage och rygg.

Idag har jag träningsvärk i magen och ryggen och det är jag riktigt stolt över. Kvitto på att jag körde tillräckligt hårt igår.

Ska dit imorgon igen. Idag ska musklerna få vila och jag ska bara ut och gå.
Solen är framme så får väl passa på medan det är sånt väder :)

Funderar även på att börja med att gå i trappor. Det trimmar ju låren och rumpan. Men det är sjukt jobbigt så jag drar mig för att göra det.

Har ju 7 våningar + källare i vårt hyreshus så jag har ju då trappor jag kan gå i om jag vill. Några vändor upp och ner bara så =) Men det får nog bli ett senare projekt. Nu ska jag köra gymmet 2ggr/vecka tills mitt presentkort är slut.

Eftersom det bara blir 4 veckor så vill jag verkligen göra det mesta av det varje gång jag är där, pressa migsjälv lite.

Men det är nog bra, att jag inte blir för lat och bara kör en liten stund när jag är där.

Köpte presentkortet av john för 300kr. Så fick dessa träningstillfällen billigt =)

Ska försöka he mig ut och gå mer också så jag verkligen kommer igång med att röra mig igen. Siktar på 3ggr/vecka men beror på vädret också.


dagen

Idag var jag på stan med karln min. Han skulle på banken och jag behövde bla ett nytt puder (tappade min puderdosa och det blev bara smulor kvar. GG.)

Fick 500kr av farmor och farfar på kontot, vet dock inte varför. Borde ringa och tacka men jag gör det imorgon istället. Föll ur skallen tidigare idag.

Pengarna kom iaf väl till pass när jag behövde lite småsaker. =)

Efter stan drog jag direkt till gymmet. Blev runt 2 timmar där. Kände mig nöjd när jag kom hem.

Käkade 2 rostmackor, en tallrik fil och drack mjölk och proviva. Såg Svenska Hollywoodfruar på tv3play medan jag åt. Missade de igår då jag och syrran hade myskväll och såg american pie.

Sen dess har jag inte ätit nåt. Bara druckit ett glas proviva till. Så nu är jag hungrig och funderar på mat. Men vet inte vad jag vill ha. Allt och inget typ,.. :P

Har duschat och kollat fångarna på fortet med john nu på kvällen. Nostalgi. Blire kolla imorrn också ifall de nu inte dyker upp nå annat. Så har nyss fixat håret. Var tvungen att sminka mig lite för jag ville testa min nya mascara och lite annat stuff ;)

Så är lite lätt sminkad nu iaf. Klockan 11 på kvällen. haha :P

Ska ut å köra en sväng hade jag tänkt. Bara för att komma hemifrån för just nu är jag uttråkad som bara den. Kanske ska plocka upp fredrik också. och tommy ska jag plocka upp

Sen får vi se vart det bär. Har ingen destination och ingen som har nå förslag heller :P haha

Men nu drar jag iaf =)

Mjukisar blire idag

Sådär, då var jag klar för dagen. Lite snabbare än igår då jag var klar först vid femtiden :P

Har ont i skallen och axlarna så ska pilla i mig lite muskelavslappnande. Måste ringa läkaren på måndag och få nya recept. Blah. Måste lämna in nå papper till fsk på måndag också. Ska försöka komam ihåg å göra allt det innan jag följer linus till skolan.

Hur löjligt det än låter så blev det faktiskt mjukisar med långkallingar under.

Borde köpa mig nå nya långkallingar för mina är alldeles för stora, har 2 par likadana svarta.

Har sminkat mig och satt upp håret med hårband så ser precis ut som jag gjorde igår från halsen och upp.

Det enda jag har kvar är att komma på vilken tjocktröja jag ska ha på mig. Ser ju löjligt ut att ha stickad lång kofta till mjukisar. Ska se om jag hittar nån kortare stickad tröja. Vet att jag har en lila lite längre någerst som jag säkert kan få att se bra ut till bara jag viker upp den lite längst ner eller nå.

Sen blire då gympadojjs och vinterjackan till det. Det ska ju va fan till om jag fryser idag alltså.

Känner mig iaf redan lite varmare. Har benen på datorn också så det hjälper ju till lite. Men ska leta reda på mina tjocksockar också. Haha här pälsar vi på oss redan i augusti ;P Hurfan ska det gå i december om jag är vinterklädd redan nu. Måste typ köra på 3 lager långärmade och 2 par braller med långkallingar under eller nå ;)


Fryser

Frös verkligen häcken av mig inatt. Fast jag hade på mig både mjukiskläder och en filt. Idag åker vintertäcket fram. Tror knappast det blir nå fler varma sommarnätter nu.
Fattar verkligen inte hur john kan vilja ha det så svinkallt som det är i sovrummet.

Ska nog ta ett snack med honom snart om det inte blir bättre. För det är inte svalt. Det är KALLT, jättekallt. Så nu får han ge sig med att ha fönstret öppet snart. Blir säkert lite bättre när jag får fram mitt vintertäcke. Men det får nog ändå räcka med att han har vädringsluckan öppen. För han släpper ju ut värme från resten av lägenheten också. På golvet blir det jättekallt. Vårat sovrum är ju inte lufttätt precis. Har en jättestor glepa under dörren.

Frös massor när jag steg upp också. Tvättade av mig och drog på mig en lång stickad kofta, och så har jag mjukisbraller och tofflor. Men jag fryser ändå. Det är som sagt jättekallt hemma hos oss på mornarna. Sen blir det varmare på dagen och på kvällen är det varmt, ibland såpass att till och med jag tkr det är lite väl varmt.

Så idag åker vincents värmematta fram också. Tog bort den nu under sommarn eftersom det vart så himla varmt här hemma ändå. Men nu äre dags å he tbx den.

Det blev höst väldigt tidigt i år känner jag. Värsta värmeböljan ute och sen bara poff, så började det regna flera dar i sträck och nu äre kallt ute! Var några dar där emellan som det var runt 17 grader, men inte många. Inte tillräckligt för att man skulle hinna ställa in sig på att nu blir det höst och 13 grader ute på dagarna. Känns som att det inte finns någon förhoppning om att det ska bli varmt igen. Men hoppas på lite finare höstdagar än såhär iaf. Solen får gärna va framme även om den inte värmer så mkt på hösten.

Kallt i luften, sol och färg på träden. Det är en bra höstdag.

Inte blött, mulet, grå himmel med regn. Blä!

Jag är inte så förtjust i själva hösten. Gillar att det blir mörkt på kvällarna för då är det mysigt inomhus. Men jag älskar varma sommarnätter när det är ljust dygnet runt också. Är glad att vi bor här uppe där det faktiskt är ljust även på nätterna på sommaren.

Älskar dock att jag får ha på mig stickade, stora tröjor och stövlar på hösten. Niiiice.

Har dragit fram min vinterjacka också. Lite väl tidigt kanske. Känner till och med jag. Men den får fortsätta hänga framme i hallen ändå. Den ligger väl mest i bilen de dagar jag har den på mig.

Men när jag far till mormor är den riktigt bra att ha eftersom vi sitter ute på altan hela dagarna. Hon sitter där för det finns mest plats där, hon har lite mer att kolla på och så kan hon röka när hon vill.

Vet inte vad jag ska ha på mig idag. Ska rota fram lite vinterskor. För när jag har långa tröjor är det inte så fint att ha overknee stövlarna. Benen blir så korta då.

Men vill inte ha gympaskor för det. Så ska kolla vad jag har. Blir min fina höstkappa som jag fick av john när jag fyllde år förra året också.

Sen vanliga jeans. Just nu fryser jag så mkt att jag seriöst överväger långkallingar och mjukisbraller. Kanske blir så rent av. För jag ska förbi mormor idag och klippa hennes hår. Hon har tjatat 1-2veckor att jag ska ta med mig saxarna men jag glömemr det alltid. Eller tänker rättare sagt inte på det när jag ska dit. Kommer inte ihåg det förrän hon frågar.

Så ska packa ner dem i handväskan och göra mig iordning nu. Så jag är klar när vi ska fara.

köpa tråkiga saker

Ska fara och handla lite småsaker som vi behöver här hemma idag. Typ nya disktrasor och sånt tråkigt.

Annars ska jag väl sortera den rena tvätten och diska. FUN!

Ska åka med john till jobbet och ta bilen som vanligt eftersom jag ska göra ärenden.

Fick ju slut pengar på mobilen igår så jag lånade 200kr av mamma. Ska be john föra över dem från mitt sparkonto så hon kan få tbx dom på en gång. Måste köpa snus idag också så han måste ju ändå föra över pengar. Bara jag kmr ihåg att be honom om det innan han far te jobbet. Iofs har han koden till min internetdosa så skulle väl inte vara nån större katastrof. Han får bara ge mig koden till sin.

Men ska försöka komma ihåg det som sagt.

Jag kmr inte orka tvätta håret idag heller känner jag. Inte nu på morgonen iaf. Kanske sen idag. Men jag tvivlar. Vi får se.

Ska iaf tvätta det imorgon om jag inte har gjort det tills dess. Ska ju följa lillebror till skolan och då kan jag ju inte se ut hur som helst. Vill inte skämma ut honom.

Så jag kommer inte vara jättesminkad imorgon heller. Men det är jag ju sällan nu. Jag är så lat när det gäller mitt utseende atm. Bara jag ser fresch ut. Alltså lite bassminkning och vanliga kläder. Håret uppsatt ifall det börjar vara äckligt.

Förut var jag antingen helt osminkad eller så la jag ner iaf 5-10 minuter på sminket. Nu tar det typ, 2-3minuter att sminka sig kanske? haha. Men då sminkar jag mig varje dag.


food

Sovit runt 6 timmar. Vaknade och hade jättesvårt att andas och har superont uti äggstockarna. Eftersom jag inte har ägglossning (tank god for preventivmedel) så vet jag inte vad det är. Har inte koll på vilka organ som sitter där. Krampar som fan iaf.

Igår fuskade jag. Var ju förbi ullis och kurte på kvällen. Blev spelkväll och självklart åkte chipsskålen fram. Kunde inte låta bli att ta några. Blev säkert en 2 nävar totalt iaf. Illa.

Men idag kör jag flytande igen och jag funderar på att köra det även imorgon. Igårnatt när jag kom hem rostade john mackor innan han gick och la sig. Jag stannade upp och kollade tv men fick verkligen inte ur skallen hur gott det skulle vara med rostade mackor. Så tillslut gick jag och la mig bara för att jag inte skulle tappa självbehärskningen helt och äta mackor också.

spel

Blev ut å köra en lååååång vända idag på kvällen. Hamnade tillslut hos ullis eftersom morsan var där. Hade nämligen slut pengar på mobilen och behövde låna hennes. Slutade med att jag stannade där hela kvällen. Satt och surrade och spelade jorden runt (frågespel.)

Trevlig kväll ändå, lugn och så. Lite skratt och svammel.

Nu ska jag slå mig ner i soffan och kanske kolla film med pojkvän. Han ska nog lägga sig snart. Ja tror inte jag kmr sova än på en stund så vi får se vad jag hittar på för nå :)

hej

Så, nu är jag på riktigt klar.

Blev bara foundation och puder, mascara och såklart ögonbryn.

Duger bra.

Eftersom min favvoparfym snart är slut blev det beckhams parfym idag. Den luktar gott men lite starkt. Fast man bara sprayar en gång.

Jaja.

Blir kanske skeppet ikväll. Fredrik frågade om jag ville följa :) Nicenice.
Men vi får se hur det blir. Är inte 100% bestämt ännu.

Väntar på att john ska komma hem så jag kan ta bilen. Ska förbi mormor idag hade jag tänkt. Tkr han borde va hemma snart.

Nu ska jag ställa tillbaka köksbordet och det i köket iaf. Sysselsätter mig för nu börjar jag komam till den punkten på dagen när jag blir sådär jättetrött och bara somnar. Ska inte sova middag idag för jag sov ju så länge på morgonen. Nu kom älskling hem :d

redo

Så duschad och redo för dagen, halv fem,.. haha :P

Dagens blev diesel jeansen, ett långt svart linne från gina och en lång svart stickad kofta med huva från ??

Satte upp håret i en svans, ett hårband och lämnade luggen framme. Ser helt ok ut.

Ska sminka mig lite lätt också hade jag tänkt. Ska väl göra det innan karln kmr hem så jag är klar på riktigt.


?

Nu har jag skurat av toagolvet och köksgolvet. Ska göra lite småsaker. Typ diska, plocka ihop osv. Men är ganska klart här hemma för idag :D

Behöver inte göra nå mer här hemma just nu. Förutom att ställa tbx möblerna i köket när golvet har torkat.

Väntar just nu på att toagolvet ska torka så jag kan duscha. Iofs blire ju blött när ja duschar så vettefan varför javäntar egentligen ;P haha

Nej nu går ja i duschen så jag blir klar nån gång idag. Känner mig äcklig atm.

bipolär

Har ju som sagt gått me i en sida för bipolära. har inte fliken uppe, för jag behöver inte en konstant påminnelse om att jag är psykiskt sjuk.

Men är inne nästan varje dag och kollar lite forum och så.

Känns bra att prata med andra som är i samma situation.

Jag tänker inte skriva så mkt om min sjukdom här. För nu har jag en sida som jag kan skriva på om jag har några tankar kring min sjukdom.

Finns både chatt, blogg och forum.
Skriver dock inte så ofta. Uppdaterar min status ibland och läser lite vad andra skriver.

Har mer behov av att prata om min sjukdom när jag mår dåligt.

Nu har jag haft ett långt skov med hypomani och då mår jag bra. Så då tänker jag inte så mkt på det =)

lagom

Jag är på bra humör idag. Känns skönt å må bra psykiskt eftersom jag var både deppig och sur igår.

John slutar på 2 timmar. Innan dess har jag tänkt hinna klart här hemma och göra mig lite iordning.

Det hinner jag ju lätt då jag har så lite kvar.

Jag gör ofta såhär. Städar litegrann, tar en datapaus när jag gjort en grejj och så fortsätter jag så.
Risken med det är ju att man blir för lat och inte gör klart det. Men idag känner jag mig motiverad att göra allt. Eftersom jag planerat in att göra lagom mkt.

Jag blir ofta för överambitiös när jag skriver ner vad som ska göras. Men inte idag. Lagom. Jag är dålig på lagom över huvud taget. Men börjar nog hitta en balans mer och mer. Duktig jag, går framåt.

Damm

Så skurat toalettan. Kvar att skura köksgolv och toagolv. Skönt.

Sen kan jag äntligen hoppa i duschen och göra mig själv lite fresch. Inte bara lägenheten. På måndag är john ledig. Så då ska han få i uppdrag att dammsuga här hemma också.

Toan var dock inte äcklig för det är inte längesen jag städade den. Men dammig som fan varen. Det blir dammigt på 2 sec här hemma :/ Och jag menar det. Direkt jag har dammtorkat ligger det ett tunt lager damm över möblerna igen. Förstå att det är tärt att städa. Jag orkar ju inte dammtorka 2 vändor varje gång jag städar.

Men visst det ser ju ändå bättre ut när det inte är världens dammlager, våra svara möbler blir ju dock fort gråa.

Farmor påpekade det redan när jag köpte möblerna, att det inte var så smart att köpa svarta. Men jag gillar att ha svarta möbler, jag tkr det är snyggt.

Nån dag snart blire å dammtorka. Men inte idag. Räcker med det jag redan bestämt att jag ska göra.

Tkr det är så skönt att ha ett rent kök. Tkr köket är absolut viktigast. Eftersom man lagar sin mat där. Fast golvet slarvar jag lite med. För man lagar ju inte maten på golvet. Bänkarna och spisen är dock alltid rena numera.

Prio nr 2 är ju toaletten. Men som sagt den blir dammig direkt så den är sällan ofräsh egentligen. Städar den lite då och då.

Men handfatet och toastolen ser ju skitiga ut, typ alltid. Måste torka varje dag om det ska se rent ut :/

vaknat till

Har inte längre bomull i skallen. Så jag antar att jag vaknat till nu. Har inte lika ont i kroppen längre heller så antar att de muskelavslappnande börjat verka, nice :) Men jag har svårt att andas och är snorig. Är ju allergisk mot vincent och när man ligger på golvet så får man näsan full av hans allergener.

Har skrubbat köksgolvet nu, stannade diskmaskinen bara för att få det gjort. Ska skura det sen när diskmaskinen är klar. Ska bli skönt å få det gjort.

Nu ska jag gå och skura toaletten. Sen har jag faktiskt gjort det mesta av det jag hade inplanerat för idag.

=)

städning

Jag lyckas verkligen inte vakna till.

Men det har slutat regna ute, äntligen!

Hur det kan regna så många dar i sträck är fan en gåta.

Ska som sagt göra lite småsaker hemma. Ska bli ganska skönt å få de gjort faktiskt.

Fattar itne varför ja skjuter upp vissa saker som inte alls tar så lång tid. Blir ju värre ju längre man väntar. Men orkar man inte så orkar man inte. Måste lyssna på migsjälv.

Jag gör typ bara det jag själv känner för just nu. Oavsett vad det gäller. Som typ vilken väg jag vill köra hem eller andra småsaker.

Det behöver båda dammtorkas och dammsugas här hemma idag också, egentligen.

Men jag ska nog inte göra det. Ska se till att köket är skinande rent. Skura golv, torka bänkar och diska. Är nästan inget som behöver diskas men jag gillar att ha en tom diskho när jag ändå städar allt annat i köket.

Och så ska jag göra samma sak på toaletten. Sen ska jag plocka ihop i hela läggan. Men det är typ nästan inget som behöver plockas för jag gjorde det igår också. Ska bädda sängen och sen äre fint nog för mig här hemma.

John har bokat tvätt tid till ikväll. Han slutar runt 17tiden idag. Så jag ska sortera tvätten också. Men det är ju knappast ansträngande. Iofs har jag ganska ont i ryggen så att böja sig ner i botten av tvättkorgen är lite påfrestande. Men det går ju så fort så så inte klaga :)

oj så skönt det ska bli att få hyfsat fresch här hemma. Blir glad bara jag tänker på det :)

Nej nu sliter jag mig från datorn för en stund och börjar fixa här hemma :)

blabla

Vaknade jättesent idag, runt 13.30 pallrade jag mig upp. Sovit runt 10 timmar tror jag. Orkade inte räkna ordentligt för jag har huvudet fullt av bomull.

Känns lite drygt att jag sovit så länge för jag måste upp vid åttatiden på måndag så vill inte vrida på dygnet så jag är supertrött då.
Ska ju följa min stora lillebror till skolan då han börjar gymnasiet :)

Båda min småsyskon är längre än mig så jag kallar dom för min stora lillasyster och min stora lillebror. Dom kallar mig för sin lilla storasyster :P haha

Ville ju på storheden och stan och allt sånt crap men får väl bli nästa vecka ist. För jag måste duscha å sminka mig lite = 30 min och sen gå å hämta bilen i bojjn = ca 60min. Sen köra till storheden = ca 40min. Fan att det är lördag.

Menmen.

Dag 2 på flytande. Gårdagen gick väl ganska bra ändå, var hungrig fast jag stoppade i mig konstant. Men magen som inte är van som sagt. Lär säkert inte kännas lika mkt idag och imorgon. Är noga med att äta med ganska täta mellanrum och däremellan fylla ut med te och proviva och vatten. Vatten hade jag kunnat dricka mer av igår kände jag så får vara lite bättre på det idag.

Tänker inte göra mig iordning förrän jag skrubbat och skurat köksgolvet eftersom jag alltid känner ett behov av att duscha efter det ändå. Konstigt att man vill duscha efter att man skurat bajs ens ;P

Ska göra lite småsaker här hemma nu på dagen. Kmr gå ganska fort. Bara diskmaskinen stannar så jag har tillgång till vatten i köket. Måste skölja svampen jag gnuggar med typ 150ggr så orkar inte springa fram och tillbaks till toaletten hela tiden.

förändring tack

Känns verkligen som att jag behöver en förändring.

På riktigt. Typ flytta eller nå.

Fast egentligen tror jag att jag bara skulle behöva komma bort härifrån, från den här hålan en liten stund. Och sen måste jag börja med nåt nytt.

Funderar på, har funderat ett tag på, att läsa nån kurs på LTU. Skulle innebära att jag måste pendla. Men oj så skönt att göra nåt. Att plugga nåt så jag kmr framåt, att träffa lite nytt folk i form av kurskamrater. Visst, läser ja bara en kurs så blire ju inte så ofta, (beroende på hur många poäng ja läser nu å så.) Men kan vara skönt att träffa nya människor ibland och komma hemifrån iaf nån dag i veckan. Sen blire ju plugg hemma också. Det som är knepigt. Jag är så otroligt dålig på detdär med att plugga.

Har ju alltid glidit genom skolan utan att anstränga mig, utan att plugga nå, kanske ögna igenom nå papper elelr så precis före provet. Men that's it. Ändå fått bra betyg. Så är lite bortskämd och lat me detdär. Men om ja väljer det själv borde det ju gå bra, eller?

Känner mig så instängd och ensam på nåt jävla vänster.

Är dethär jävla vädret som har bidragit mkt tror jag bestämt. Regnat flera dar i sträck. Trevligt?

nej nu ska jag kolla plastikdoktor 90210 och fixa mina naglar lite, dom ser förjävliga ut.

klagar

Jag är så jävla uttråkad och sur.

Fan för att bara va hemma hela jävla tiden. Måste hitta mig nån slags sysselsättning.

Just nu är det ju sent som fan också. Så ingen som vill hitta på nå nu antar ja.

Ska ja ut me bilen måste ja tanka den. Har redan kört in 600spänn i tanken denhär månaden minst. Så var inte sugen på att tanka igen. Är johns tur. Men vi är ju ganska panka båda två så det kommer inte ske innan han kan lösa in sin skattetjoffs på banken på måndag.

Just nu är ja på så jävla dåligt humör. Hungrig är jag också. Då har jag ändå stoppat i mig konstant, proviva, fil, soppa osv.

Men 3 dar av hungerskänslor klarar jag nog. Får ju i mig näring ändå även om magen inte är van. Så det är ju huvudsaken. Att jag får i mig näring alltså.

Hoppas verkligen att magsäcken drar ihop sig nu så jag kan äta små portioner utan att vara hungrig sen. Jag som alltid äter så mkt.

Men på 3 dar borde den ha krympt. Det går ju fort.

Jaja,

blä

Somnade i soffan och sov 2 timmar. Så jävla drygt. Ska alldeles strax iväg och hämta john på jobbet.
Har inte vart nånstans idag förutom vårdcentralen. Blir tokig av att sitta hemma. Lite depp.

Ska snöra i mig nå stämingsutjämnande och nå muskelavslappnande och sen iväg och hämta john på jobbet.

..

Jah, känner mig hyfsat mätt atm, eller mätt och mätt, nöjd iaf.

Ätit en filtallrik och ett glas oboy. Blir ett glas proviva på det sen också. Bara jag orkar gå å hämta ett.

Är sugen på äventyrsbadet på måndag. Men vet itne om ja får me mig nån. John är ju ledig och han har aldrig vart dit så han är säkert på :)

Åke säger kanske,... Fredrik gillar inte å bada.

Ska fråga martin och tanja också. Så får vi se vad som händer. som vanligt. Aldrig har jag nå bestämda planer ;P bara diffusa kanske och vill grejjer.

Funderar på att ringa tommy också och höra om han ska me. Menmen.

Är så sugen på allt och inget nu. Redan liksom? :O Har ju inte ens gått en hel dag och jag har varit duktig på att äta ändå. Lite svampsoppa, en tallrik fil, 2 glas proviva och lite vatten.

Funderar på vad jag ska äta sen. Vill inte ha svamsoppa igen, ev fil. Men ska hursomhelst ner på ica senare och köpa proviva så vi får väl se om jag hittar nå roligt flytande där.

Har ju bara svampsoppa hemma så blir att köpa nå anna soppa bl.a. Får se när ja kmr dit, va dom har och vad jag vill ha av de. Nåt fastnar jag ju för =)

Är inte så förtjust i yogurt dock. Så blir inge sånt. Sen är ju varm mat lite mer mättande så satsar på soppa till ikväll.

Har lite konstiga tider ja vet. För mig är det morgon fram till typ 12.00. Sen förmiddag fram till typ 14.00 kanske. Sen eftermiddag fram till 19.00-20.00 nån gång. Och kväll fram till 00.00. Klockan 00.00 blir det natt.

Flytande föda och sjukgymnast

Blev en promenad till furunäsets vårdcentral, kom ihåg att jag skulle vara där om 30 min när jag gått ut så fick styra raka vägen dit.

Blev alltså ca 20 minuters promenad, sen avbrott 1 timme under behandlingen och sen 20 min hem igen. känns inte som att jag har gjort tillräckligt. Men lite är ju bättre än inget.

Har ätit en tallrik fil. Vet inte om det räknas som flytande föda, det är ju lite tjockare än typ soppa och shiet. Men gott vare.

Nu unnar jag mig ett glas oboy till efterätt. ;)

Eftersom jag inte följer några rekommendationer utan bara tänkte köra en egenhändigt ihopsatt plan så gör jag väl lite som jag vill.

Kör alltså på att jag inte fåt äta ngt som måste tuggas. Känns lättast så. Då har jag ju mkt att välja på så jag inte hinner bli less under domhär 3 dagarna.

För det mkt för att magsäcken ska krympa så det blir lättare att börja med portioncontrol. OCH för att jag ska få tillbaka och hålla självbehärskningen. Klarar jag 3 dar utan att äta fast mat så klarar jag säkerligen att vara utan chips och skräpmat och att äta lagomt mkt mat istället för att vräka i mig stora portioner och sen bli jobbigt mätt.

Hos sjukgymnasten blev det iaf ultraljudsbehndling och tyngder på låren och ryggen. Kändes bra. Var äckligt avslappnad och lite sladdrig på vägen hem.

Ska kanske få ett bolltäcke också. Tror det kmr va skitbra för mig. Men hon sa att dom är svåra att få. Så vi får se hur det går.

Nu ska jag trycka i mig lite muskelavslappnande. För behanslingen är bra. Men det gör ju inte att all smärta och alla spännaingar försvinner bara poff. Så jag har fortfarande ont, speciellt på högersidan.

taggen

Är riktigt motiverad för flytande i helgne. Blev mättare på soffan än jag väntade mig. Så jag kommer nog inte svälta i helgen.

Så skönt å krympa magsäcken lite och få ordning på magen. Och att sen börja med portion control.

Tagg!!!! Äntligen, där kom den, den riktiga taggen som har saknats ett tag nu.

cleansing och portion control

Är sugen på att fara på storheden idag. Bränna lite pengar som jag inte har på grejjer jag inte behöver ;P

Men OM jag nu ska bränna pengar är det ju egentligen bättre att jag köper lite nya kläder och skor, för det har jag ju varit sugen på att göra ett tag nu.

Behöver t.ex ettpar nya jeans för mina favvisar som jag köpte i sthlm är för stora nu. Använder dom ändå men får inte så snygg röv i dem längre. och det är ju lite viktigt då jag faktiskt är ganska stolt över min rumpa.

Har atm ETT par jeans som sitter bra. Sen har jag 2 par jeans som är lite för små just nu men som jag har som mål att komma i senare och därför har jag inte kastat dem.

Alla andra är lite väl stora nu. är strl 29-30 på de flesta. Dom som sitter bra är 28. Samtidigt vill jag ju ner till strl 27. Vilket jag kmr göra sen när jag gått ner nåt kilo till. Så är kanske inte värt att köpa massa jeans, men skulle ju va trevligt att ha iaf 2 par jeans som sitter bra. Dom jag har som sitter fint är dessutom ganska ljusa, Föredrar mörka jeans med lite slitning fram.

Jaja nog om mina klädproblem.

Jag funderar på att köra en egenhändigt ihopsatt cleansing över helgen för att bli av med lite gifter och så i kroppen, och för att magen ska bli bättre.

Men jag har ingen större koll på hur man ska göra egentligen.

Allt som står är fiber och naturliga produkter och raw food. Men mkt fibrer gör att tabletter inte tas upp av kroppen lika bra och rekommendationen är att man inte ska äta såna produkter alls om man äter viktiga mediciner.

Sen så är jag allergisk mot de mesta också. Jaja, vi får se hur det blir. Kanske kör på soppa, proviva och mkt vatten. Funderar på det. Men vill ju samtidigt inte gå hungrig hela helgen. Då blire ingen trevlig helg och det kmr sluta med att jag vräker i mig alldeles för mkt mat sen när jag blir för hungrig.

Kan ju va fördel me vätska eftersom man krymper magsäcken lite. Försöker ju köra lite portion controll men det är svårt. Jag vet inte hur mkt som är mkt, hur mkt som är lagom och hur mkt som är lite. Har ingen koll.

Vet bara att jag oftast äter med ögonen och tar för mkt mat och blir proppmätt eftersom jag äter så fort.

Gick bra där ett tag och jag ska börja med mindre tallrikar. Blir lättare att ta en liten portion om tallriken är mindre.

iväg

Nu är jag sminkad (endast bas, mascara och ögonbryn) och fixat håret.

Redo för dagen med andra ord.

Vi ska dra alldeles jättestrax, bara john blir klar.

Skönt att det inte är jag som stressar i sista minuten ;);)

donken

Sa till john att jag hade tråkigt som fan igår och att jag var less på att sitta hemma. Vi gick ut till bilen och john föreslog att vi skule på hemmakväll. Sen sa han lite skämtsamt. Vi far på donken. Jag bara. Okej. Han: seriöst? Jag: jo, Why not?

Så vi drog till ica för att köpa lite roadsnacks och jag ringde fredrik och frågade om han ville följa. De ville han. En kvar senare var vi påväg.

Hade en mkt trevlig kväll. Var skönt att komma ut, även om mna bara satt i bilen och på donken.

När vi kom hem blev det Kingdom of Heaven. Sen gick jag in i duschen, gjorde hårinpackning, rakade benen och läste en tidning.

Sen vare gonatt.

Nu på morgonen ringde sjukgymnasten och ville ändra min tid till på måndag. Men då ska jag ju följa lillebror till skolan. Han börjar gymnasiet nu. Tiden går fort som fan. Nyss var han 2 år och hade min pjamaströja som blev en klänning på honom och en nalle som han gick omkring med.

Så jag vill fokusera på honom fullt ut och inte känna att jag har nån tid att passa och vara stressad. Känns inte sjyst mot honom heller.

Så ajg ska till sjukgymnasten idag som planerat. Ska bli skönt att få påbörja behandlingen finally. Nu måste jagbörja fixa mitt hår. Ska åka med jogn till jobbet och sno bilen. Vill gärna ha gjort mig klar innan dess.

blah

Jag har trååååååååååkigt.

Ska ut me john någerst nu. Bara för å komma hemifrån

mat

Lyckades kirra käk tillslut. Blev kebab i pitabröd. Helt ok.

Sen sov jag middag framför tvn som vanligt, fast jag hade tänkt försöka låta bli :S John kom och väckte mig efter en timme. Då började dr phil så jag låg kvar å kollade på det och vaknade till.

Duschade och klädde mig i reklampausen. Var på dåligt humör när jag vaknade men det är lite bättre nu när jag vaknat till.

Ikväll blir det film med älskling. Antingen en vampyrs bekännelser eller kingdom of heaven. Niiiiiiiiiiiiice.
Ja gillar båda så john får välja. Ville helst se en vampyrs bekännelser. Men jag tror nästan jag ändrat mig. Kingdom of heaven kändes gode nice. Men vi får se va john väljer =) Han har it sett nån av dom så.

Nu funderar jag på vad jag ska göra. Ut ur lägenheten bara ett litet tag tror jag skulle höja mitt humör faktiskt. Behöver höja mitt blodsocker litegrann känner jag så ska hälla i mig ett glas proviva och se om det hjälper.

Ville desperat ha en energidryck när jag vaknade men som tur var hade john redan druckit upp den. Hade bara ångrat mig sen, fast jag fortfarande är sugen på en, men jag klarar mig utan. Ska inte he i mig nå onödigt.

Blir köttfärssås och spaghetti till middag. Jag är inte så jättehungrig atm så blir en liten portion och en macka sen ikväll ist.

Så jag har redan planerat allt jag ska stoppa i mig idag. Nu gäller det bara att följa den planen :P haha

....

Snackar me fredrik om allt å inget på msn, är sugen på att trotsa vädret å gå ner på stan en sväng.

Bara kolla runt lite, kanske hitta nå löjligt billigt på rea som man kan unna sig och så ta en fika. Eller brukar it fika, brukar köpa mig en macka eller nå, men det är ju som mer grejjen att gå på café och mysa lite bara.

Har vart sugen på det ett tag nu. Men som vanligt får vi se vad som dyker upp idag. Hittade nå superfina ljus på dollar som ja vill ha också.

Åh va jobbigt att man alltid vill bränna pengar när man är pank.

trist väder ännu en dag.

Jag har bestämt mig för att INTE bränna några av pengarna jag har på sparkontot.

Bestämde mig igårnatt. Så nu är jag på rätt väg igen.
Har även bestämt mig för att försöka undvika onyttigheter resten av veckan, även helgen för jag har inte riktigt lyckats med det. Sååååå.

Fattar faktiskt inte varför det ska vara så jävla svårt ens? :O Men är ju för att jag bröt mitt positiva mönster. Det räckte uppenbarligen för att jag skulle tappa den lilla självkontroll jag hade kvar.

jaja

Är trist väder ute idag också. sitter och småfryser. Hade tänkt gå ut, som vanligt. Men vädergudarna vill inte att jag ska motionera,.. typ,,...

Tänkte tvätta håret igårkväll och ha inpackning över natten. Men jag kom på det när vi skulle lägga oss och då orkade jag inte. Just nu känner jag mig inte heller speciellt sugen på att tvätta håret eller ens duscha.

Håret för att ja inte orkar fixa och ha mig och om ja inte fönar och bara sätter upp de så tar det 50år att torka typ.

Sen att duscha kroppen så komemr ja ju frysa ännu mer när ja kmr ut ur duschen sen. Så jag sitter här och är äcklig en stund till innan jag ger mig i kast med den uppgiften. Och håret kan vara uppsatt en dag till. Det är inte jättefett. Känner bara att jag har ganska mkt produkter i det. Men det ser inte fett ut heller så det klarar sig idag också.

Är så otroligt trött idag. Försökte jag skulle jag säkert lyckas somna igen. Men det ska jag inte. Jag borde inte osv.

Ska försöka att inte sova middag idag alls. Men det kräver ju att jag gör någonting. Att jag inte är hemma och har tillgång till soffan.
Städar jag idag kommer jag ju garanterat snöra mig på soffan sen och kolla tv och somna.

Så ska kanske tanka nåt å sitta vid datorn. Då somnar jag inte lika lätt eftersom jag inte kan ligga ner. Har faktiskt aldrig somnat framför datorn fast jag kollat serier och film.


internetshopping

Funderar på att internetshoppa lite kläder. Är sugen. VET at jag inte behöver kläder dock. Vet också att det är bättre att fara och prova kläderna först. blir mindre krångel så.

På internet ser ju allt så mkt bättre ut också. På modellerna. Det är lite farligt för klderna sitter ju inte likadant på en själv. Så man blir lockad att köpa massor som ser bra ut på smala människor. Men själv ser man ju ut som en vanlig person och har lite putmage.

Sen om ja börjar kolla runt så sitter jag ju vid datorn hela dagen och det är ju precis det jag inte vill. Sitter nog mest bara kvar för att jag inte har nå annat för mig. För att jag inte kommit på vad jag vill göra än. Och för att jag snackar på msn.

John ligger ändå fortfarande kvar i sängen å så.

dagen

Jag är sugen på att gå ut och äta idag, på typ café.

Eller ja restaurangmiddag hade ju inte vart helt fel det heller, men det kostar,... :/
Kinamat <3 fast väljer nog plankstek m. potatismos. Lite nyttigare än allt friterat och så. + Att jag vart sugen på det ett tag nu.

Försökte mig på att steka lövbiff för ett tag sen, nog blev det väl bra och jag blev mätt. Men lindrade inte mitt köttsug. En stor saftig köttbit <3 oj så gott!

Åke kanske kmr förbi sen ikväll och dricker te. Annars gör jag det själv :)

Köpte nå tidnigar igår så har ju nåt att mysa med. Läser en bok också. Som jag fick av john. En dåre fri heter den. Men den påverkar mitt psyke lite väl mkt så orkar inte läsa så mkt åt gången. Även om jag verkligen vill veta hur det går för huvudpersonen =)

Har gått med i en sida för bipolära också. Där man kan skriva lite mer öppet om sin sjukdom. Med andra som lider av samma sak. Pratade idag med en kille, eller en karl. I chatten. Vi hade väldigt lika erfarenheter. Det är skönt.

Jag förstår mer och mer att mkt av mig beror på min sjukdom och inte på mig. Alltså jag delar det i två. Ett som är jag. Som person, mina egenskaper. Och ett som är sjukdomen. För jag är inte min sjukdom även om den är en stor del av mig.

Vet alltså inte vad jag ska hitta på idag. Vet inte riktigt om jag orkar fara till mormor och prata massor. Blir mkt surr. Samma med mamma.

Men samtidigt vill jag verkligen inte sitta hemma hela dagen. Så vi får se,... nåt dyker säkert upp

regn och hårproblem

Just nu känner jag mig på ganska dåligt humör. Det regnar ute. Inte bara litegrann sådär utan det verkligen regnar.

Kallt är det också, då sitter jag ändå i full mjukisdress.

Fan, hade verkligen behövt en bättre start på dagen än såhär.

Jag och fredrik sa igår att vi skulle gå på stan idag om det inte regnade. Självklart regnar det bara därför.

Hade verkligen velat gå på stan och bränna lite pengar. Hade verkligen velat träffa fredrik.

Jaja funderar på att göra mig redo för dagen. Det enda jag inte kan bestämma mig för är om jag ska tvätta håret eller bara snära upp det i en svans,...

Orkar inte riktigt stå och torka och platta det om jag tvättar det känner jag. Sen måste jag ändå göra en inpackning. Är väl bättre om ajg tvättar det ikväll och har inpackningen i över natten,..

Så då har jag bestämt mig ;)

För om jag fixar håret bli det ändå förstört av regnet. Är det bara lite fuktigt ute så blir mitt hår bågigt och jävligt.

iväg

Har bestämt mig. Idag blir det ut och köra = bensinpengar som går men wtf, jag behöver detta.

Sen blir det nog att hälsa på,... gissa,... mormor såklart.

redo för dagen

Då var man sminkad och redo för dagen.

Blev jeans och en stickad långt kofta. Idag får man ha stickat för idag är det kallt och ruggigt ute. Regnar dock så vet inte vilka skor jag ska ha. Vill ha mina overknee stövlar. Men dom är i mocka så är lite rädd att dom ska bli förstörda.

påtal om det är jag supersugen på att shoppa. Både mysiga höst tröjor och nya skor. Då har jag dock en garderob som svämamr över. Och en halv garderob med skor som också svämmar över.

Har tagit ner massa sommarskor i förrådet. Ska rensa ur ännu fler senare.

Jaja, har inga pengar till shopping just nu.

Förde över 700kr till sparkontot igår. Har alltså ca 300kr på kortet atm. Får fan inte använda mer pengar denna månad.

Men idag måste jag ju, litegrann iaf. För jag måste köpa massa trista saker som vi behöver. Tvättmedel osv som sagt.

Jaja iväg och få det bortgjort då.

jobb och piercingar

Ska färga håret vinrött eller lila till hösten. Alts typ nästa månad elelr så,.. Om jag nu har tålamod att vänta tills dess :P När jag vill göra ngt ska det göras NU och på en gång.

Blir att göra det hos frissan, orkar inte bleka sönder mitt hår hemma nå mer. Sen vill jag bara ha slingor typ. Alts behålla endel av de svarta. Men vill inte ha randigt hår heller. Alts att slingorna är jätte definierade. Tror jag, Det kan ju iofs vara ganska snyggt det också.

Men kan väl vara en nackdel när man söker jobb om håret är för extremt. Piercingarna går ju alltid att plocka ut.

Har pratat om detta med min samtalskontakt. Om att man inte får se för extrem ut i många jobb. Tatueringarna kan jag ju lätt dölja, samma med skärsåren. Piercingarna går att plocka ut. Visst, jag kmr ha dem när jag går tunt och lämnar in personliga brev och jag kmr ha dem på intervjuer. Men jag kmr säga att jag kan plocka ut dem om det krävs.

Tar inte ut dem före eftersom det känns som en lögn, som att jag gör mig till. För mina piercingar är en del av mig känns det som. En del av min identitet nästan. Dom hör till mitt utseende och jag känner mig naken när jag tar ut dem.

Men som sagt krävs det så tar jag ut dem under arbetstid.

Men att färga om håret för ett jobb, det känns lite överdrivet. Där går min gräns. Att ändra hela ditt utseende och hela sin identitet för ett jobb. Det känns inte rätt.
Man måste ju få vara en individ även på jobbet.

Det är min åsikt iaf och den kmr jag hålla fast vid. Förhoppningsvis hittar man väl ett jobb där man får se ut som man gör. är man har en arbetsgivare som inte tänker ta bort hela ens individualitet.
För visst att man måste ha samma tröja som alla andra under arbetstid. Jobbkläder. Det kan jag gå med på. Men alla är vi olika och det tkr jag är en positiv grej. Varför ska man inte få visa det bara för att man vill ha ett jobb och tjäna pengar?

yy

Så nu har man duschat och klätt sig, funderar på om jag ska sminka mig bara litegrann eller om jag ska köra på ngn färgad ögonskugga idag?

Tror det blir samma sminkning som jag kört ett tag nu, alltså bara bas och lite mascara och ögonbryn. MEN blir mina korta lösfransar idag, dom som är jättediskreta.

Ska sminka mig nu så jag är redo för dagen.

oo

Idag ska jag plocka ihop lite här hemma. Bara småsaker som går fort.

Sen ska jag till willys och köpa tråkiga saker som tvättmedel och diskmedel och stuff.
Ska på dollarstore också. Använda mitt tillgodokvitto på andra tråkiga saker som duschcreme till mig och shampoo till john.

Har hittat ett jättefint ljus där också som jag vill ha öven om jag inte vet vars jag ska he det än. Kmr nog köpa det ändå :P
Ska dessutom köpa en liten grejj till mormor som jag tror hon blir glad över. Vi var ju där igår och skulle köpa allt det som jag rabblat upp, men kassorna funkade inte så vi ides inte vänta nå mer utan vi sket i sakerna och gick.

Nej nu hoppar jag i duschen. Kan väl göra sig klar fast man inte har ngt speciellt inplanerat. Blir så mkt lindrigare så.
hatar när de dyker upp nå, när nån hör av sig. Eller man kmr på att man vill göra nå och sen måste göra sig iordning först för att man inte orkat göra det tidigare. Blir ju som att man måste skjuta upp allt 30-40 min.

Kan va klar på 10 också men då ser jag förjävlig ut. Inte fixat håret eller sminkat mig, bara duschat och hoppat i kläderna.

tevatten på fel ställe

Sov länge, sov tungt, vaknade och kunde typ inte andas. Astmahelvete,.....

Följde me john te jobbet och tog bilen hem. Hade tänkt gå å hämta den men vädret är piss idag. Så jag studsade ur sängen i sista sekunden och följde med.

Känns som att jag har huvudet fullt av helium och kroppen full av bly typ. Blä.

Blir bättre om några timmar tror jag. Brukar dricka en redbull när jag känner såhär men det ska jag inte göra idag.
Sitter med ett glas proviva och segar.

Igårkväll hade jag Kokat mig en kopp te och skulle precis mysa ihop mig i soffan och kolla nyheterna. Flyttar tekoppen för att john ska torka av underlägget och självklart häller jag hela koppen över mig.

Gjorde så ont så ja skrek rakt ut. John skickade in mig i duschen och tvingade mig stå under kallvatten i vad som kändes som en evighet.
När jag väl fick komma ut ur duschen gjorde han kallomslag med handdukar och jag fick sätta mig i soffan och kolla resten av nyheterna.

Sen sa han att jag skulle smörja in mig med helosan innan jag la mig.

Det verkar då ha funkar väldigt bra för jag har nästan inga märken idag även om det stramar och ömmar litegrann.

Jah det var gårdagens äventyr. Vad har jag lärt mig av det då? Jo, Nykokt tevatten ska stanna i muggen.
Jag är världens klantigaste,....

stan

Gjort mig iordning och ska snart ner på stan och möta upp mormor och småsyskon. vi ska bl.a äta lunch.

John har tagit sig upp tillslut och ska följa med.

Mormor lät glad när hon ringde, tror det blir bra för henne att komma ut en stund. Som sagt 5 veckor i en rullstol och bara sitta hemma är inte så jävla fun.

Nej nu börjar jag nog röra mig neråt. Blåser dock massor ute. Iaf här. Men det blåser ofta här då vi bor på en kulle nära vattnet och har balkongen på 4e våningen. Är lite trist och ibland missberäknar man vad man bör ha för kläder på sig :P

Ska bli skönt att komma ut ur lägenheten och det var längesen man gick på stan så det ska faktiskt bli ganska kul. :)


jaha

Diskat och skrubbat köksgolvet.
Nu ska köket bara skuras så äre klart där.

Ska väl göra det nu och på en gång,... Bara ta ett glas proviva först. Det dämpar hungenr litegrann när man inte orkar laga mat. Sen funkar det faktiskt ganksa bra för min mage.
Var min moster som tipsade om det, hon är sjuksköterska så jag valde att testa eftersom jag litar på hennes omdöme =)

Pratar med fredrik på fejjan atm. Saknar honom lite. Han har vart i kalix hos sin flicka ett tag nu å så.

Menmen ska ge mig in i duschen och så nu, Bestämt mig för att skura köksgolvet senare idag. Är ju ingen brådska. Har gjort det som skulle göras på "morgonen" nu.

Småsaker och mormor

Luktar fortfarande popcorn från igår. Så ska gå ut med soporna snarast eftersom jag inte gillar lukten.

Men först ska jag skura av köksgolvet.

Har lite småsaker jag ska göra här hemma idag. Inget som är speciellt jättejobbigt och inget som tar lång tid så :)

Ska KANSKE ner på stan med mormor, syrran och lillebror idag.
Mormor behöver verkligen få komma sig ut efter att ha suttit hemma i rullstolen i 5 veckor. Klart man blir deppig av det och jag oroar mig för min lilla mormor.

Ska iaf fara förbi henne hursomhelst.

Moster skulle dit och duscha henne idag. Runt 10-11 tiden tror jag det var.

Så har ingen aning om när vi ska ner på stan och skulle behöva tvätta håret. Vill alltså egentligen göra det typ nu så jag är hyfsat klar ifall hon ringer snart.

Men är inte värt att duscha före jag tar av köksgolvet känns det som. Känns bättre om jag får duscha efteråt. Håller man på att torka bajs förstår ni nog varför jag vill duscha av mig efteråt :P ÄÖven om jag itne kryper omkring i det precis.

Ska även ta och raka benen. Visst. Visar dem inte längre men efter att ha rakat dem en hel sommar känner man sig så mkt äckligare om dom inte är rakade.
Det kan jag ärligt säga att jag gör mest för min killes skull. Dumt kanske men man kan ju faktiskt anstränga sig lite för sin partner ibland tkr jag.

Brukar inte raka benen speciellt ofta på vintern. John har dock aldrig uttryckt något ogillande över att mina ben är håriga.

Idag skiner solen även om det inte är supervarmt i luften. Så det blir inte stickade kläder denna dag :P
Vanliga jeans och en WESC tröja. Sen lite lagomt smink så man bara ser fräsch ut.

Jaja ska dra mig från datorn så jag hinner ta av köksgolvet och duscha innan telefonen kanske ringer.
Är som sagt inte alld säkert att vi ska ner på stan men man vill ju vara färdig om utifall att.

målet för denna vecka

Vaknade av larmet och insåg att jag hade redigt jävla ont.
Var sugen på att ställa om larmet och sova 2 timmar till men efter ca en kvart så gav jag mig, steg upp och tryckte i mig massa smärtstillande.

veckan med totalförbud gick bra,... fram till helgen. :/
MEN det gör inte så mkt. Kör samma denna vecka. Totalförbud hela veckan men ska inte banna migsjälv alltför mkt om jag tex dricker en redbull på helgen.

Kan nog köra på det ett tag. Totalförbud måndag t.o.m torsdag och sen kan det vara okej att en av dagarna på helgen äta typ ½ popcornpåse eller liknande. Även om målet ska vara att inte äta sånt alls så är det svårare nu när jag syndat så mkt ett tag.

Ska även försöka börja äta någon slags lunch. Frukost orkar jag inte riktigt trycka i mig. Men en macka eller dyl till lunch behövs nog. Annars trycker jag i mig hela mitt dagsintag av kalorier på kvällen. Inte det smartaste.
Magen blir uppblåst och jag blir grymt missnljd med migsjälv at jag har ätit så mkt. Äter ju mer än jag behöver för at bli mätt eftersom jag hunnit bli superhungrig innan jag gör iordning nån mat och därför sugen på allt och äter med ögonen när jag gör iordning maten.

Jag har även som mål att röra på mig minst 3 dagar denna vecka. Helst promenader men cykelturer duger också. Cykelturerna ska dock vara dubbelt så långa som en vanlig promenad. Eftersom det inte ger lika mkt att cykla som att gå. Iaf inte för min kropp.

Skrev ett peppande meddelande till mgisjälv i mitt anteckningsblock igår. Ska även sätta upp lite motivationslappar i lägenheten. Ska inte skämmas om folk ser dem när dom kmr på besök eftersom alla redan vet vad jag försöker göra. Inget fel med att behöva lite extra motivation ibland.




??

Fört över mina sista slantar till kortet. Strax under 400spänn har jag nu alltså. Ska köpa en stock så då är kortet tomt sen. jäjj! eller?

Jaja, har ju iaf 1000 spänn som jag fick för igelkotten. Hälften ska in på sparkontot, men då har jag ju ändå 500 spänn att leva på denna månad. Borde jag väl klara? eller jah, kmr bli svårt eftersom det är 2veckor innan jag får pengar. 2 veckor = 2 stockar = 700spänn. Hmmm,....

Borde verkligen sluta snusa, akta mkt pengar jag skulle spara. Men jag blir grinig, arg, irriterad och bara pain in the ass. Ingen som vill vara med mig då. Sen äter jag typ allt jag kmr över när jag slutar snusa. (Har ju försökt några ggr.)

Det känner jag verkligen inte för. Då blir jag ju ledsen och alltså ännu jobbigare att vara i närheten av.

Anledningen till att jag lever så tajt just nu är ju att jag kmr få jättelite pengar nu i slutet av månaden. Kmr ha mellan 500-800kr att leva på efter räkningarna. Slutar jag snusa bör det väl inte vara ngt större problem. Borde verkligen sluta. Herre!

Så jag försöker iaf lägga undan lite pengar på sparkontot. Så jag har när det behövs.

Men jag håller ju faktiskt på att spra till en grejj som än så länge är hemlig. Så det känns jättetrist att ha börjat spara till nåt. Börja längta till nåt. Och sen behöva använda pengarna att leva för bara. Går ju åt fel håll.


kröjm

Har inte gjort ett skit idag. Eller jo, har duschat och klätt mig och t.o.m kletat på lite mascara.

Kollat tv hela dan. Gjort mig iording lite i taget i reklampauserna. Slö söndag med andra ord.

Snart kmr john hem. Då ska vi fixa käk och sen ska vi förbi både mamma och mormor. Ska hämta upp lite tvätt. Lånade deras maskiner igår för jag gillar inte våran tvättstuga och det fanns dåligt om tider.

Tärt att tvätta mitt på dan och behöva vara hemma hela dagen typ.

Tvättar man hos mamma och mormor kan man ju både surra med dom och samtidigt behöver man inte passa tvätten hela tiden. Den kan hänga över natten tex och man behöver inte vara orolig för att man ska missa tiden me 10 min för då stänger maskninen av och låser in kläderna. Våran tvättstuga suger!!!

John tkr vi ska äta mask idag. Är inte så sugen. Måste köpa snus också. Har helt slut. Gah vad livet är jobbigt ibland. Jävla i-landsproblem.

Tiden går mktmkt långsamt just nu. Är väl ca 1 timme, lite mindre. Innan john kmr hem. Så tills dess är ja utan snus för jag är för lat för att fara å köpa. + att jag är superhungrig.


såld kotte, nattkörning och säsongsdrycker

Jag har sålt kottebarnet. Kan inte ens beskriva hur lättad jag känner mig.

Endast av den anledningen att jag blivit av med all stress som han inneburit iom städning, parningsförsök och dyl.

Pengarna kan jag säga helt ärligt känns bara som en bonus. Visst kommer dem väl till pass. Men det har faktiskt inte varit huvudorsaken till att han varit till salu.

Ja, en börda till som lyfts från mina axlar. Livet känns ljust nu. Myser när allt blir mörkt och börjar önska att det ska bli mörkt lite tidigare på kvällen. Är så mysigt inne när det är mörkt ute och man får tända ljus och myslampor och krypa ihop i soffan, själv eller tillsammans med pojkvän.

Inatt funderar jag verkligen på om man skulle ta sig en tur med bilen. Vet bara inte vad john tkr om att jag drar iväg mitt i natten och slösar upp all soppa på bara meningslöst körande. Eller meningslöst är det ju inte, inte för mig. Det ger mig mkt. Men mållöst.
Gör det ju bara för att det är då tankarna kan spela fritt. Minnen kommer tillbaka och bearbetas. Positiva saker kmr tillbaka. Men ler lite och saknar det som en gång var.

Jag kan ärligt säga att jag inte tycker om att gå ut och gå när det är mörkt på natten. Visst klockan 17 när det är mörkt på vintern. Men nattetid känns lite olustigt ibland tkr jag.

Är mörkrädd när jag är själv? eller nå.
Samma när jag är ensam hemma på natten, om det är mörkt ute, kan jag drabbas av en obehagskänsla när jag går från sovrummet till toaletten.

Nu är jag ju inte ensam hemma, och det är ljust i vardagsrummet. Så då gillar jag bara att det är mörkt ute. Men ska nog slita mig härifrån.
Får se vad jag tar mig till. Om jag far ut en sväng eller nå.

Börjar iaf med en kopp te. Ja, det är höst så nu dricker jag mkt te, för det höjer myskänslan massor och är nyttigare än varm oboy. (varm oboy tkr jag dessutom hör mer till vintern.) Haha jag har ju mina åsikter, vet inte varför men så äre, säkert från när man var liten. Varm oboy var för vintern och hemkokt mormorssaft med smultronsmak var för sommarn.

Nu har jag dessutom lagt till te för hösten i semivuxen ålder. (Semivuxen för att jag faktiskt nog inte är riktigt vuxen ännu, men närmare vuxen än ungdom iaf) Har dock ingen dryck som jag tkr hör till våren? hmmm,...

Jaja nu svävade jag iväg. Haha.

Ormbett åt folket?

Joh, skrev nog aldrig om det men tommy var förbi för nån dag sen. Som vanligt när han är här blev det djursnack och lek med djuren.

Slutade dock med att liten bet darling och VÄGRADE släppa. Fick loss honom tillslut och då bet han tommy ist. Envisades sen med att vägra släppa tommys finger ett bra tag. Jävla envis kille dedär.

Skulle mata dom denna dag och var lite orolig att darling inte skulle vilja äta, blev ju lite tumult så tänkte att hon skulle va för stressad. Tvättade henne för att få bort ev. bakterier och då bet hon mig. För första gången någonsin.

Gjorde rent av lite ont. Men hon släppte ganska snabbt. Hon ville väl bara säga ifrån att nu räcker de typ.

Ja iaf så åt darlign utan problem men liten ville inte käka. Idag, när jag gett honom mat för 3:dje gången så högg han. Skönt som fan känns det. Var orolig att han skulle ha gjort illa sig i munnen eller nå. Nu har han ätit 1popcorn och 3pinkisar. Så nå fel på tänderna äre då inte :)


saltsug

Jag är jävligt saltsugen just nu! helt jävla sjukt!

Jättesugen på gravad lax, vet inte varför och vet inte vart jag ska få tag på det denna tid på dygnet. Och för vilka pengar? haha

Blir inge lax för mig.

Kollade i köket om vi hade nå annat som jag kunde sätta i mig för att dämpa saltsuget. Men hittade inget som dög. Allt kändes så tungt och flottigt.
Kall, gravad lax på en macka, nomnom.

haha jaja får väl fortsätta fantisera...

Vettefan vad man ska ta sig för ikväll. Vill inte gå och lägga mig nu. Kmr inte kunna somna.

John ska gå å sova snart för han jobbar imorrn. Eller han sa för ett tag sen att han skulle gå å sova, men han sitter då kvar här än och leker med sina ödlor ;)

kottebarn och städning

Kommer några och ska kolla på kotttebarnet ikväll :D:D
Har 2 st som har anmält sitt intresse bara idag. Såjävla skönt. + att jag har uppfödaren i gbg som säger att hon vill ha honom. Har mejlat henne och frågat om hon fortfarande är intresserad. Eftersom hon anmälde sitt intresse först å så.

Men det är först till kvarn som gäller eftersom jag måste bli av med honom. Men 3 st intressenter är ju inte dåligt. Någon av dom borde ju vilja ha honom.

Jag har ingen aning om vem tjejen som kommer är. Men hon bor ju uppenbarligen i piteå eller häromkring.

Ska förhöra henne lite om erfarenheter och hur mkt hon har läst på, om detta är hennes första kotte osv. när hon kmr.

Vill ha en seriös köpare och inte nån som bara på impuls bestämmer sig för att dom vill ha en kotte för att dom är söta.

Lillkillen kräver ju en hel del jobb också. Eftersom han är så skygg och agressiv.

Jag försöker iaf få lite ordning här hemma så det inte är stökigt och skitigt när dom kmr.

Köket är nästan klart. Bara plocka undan lite disk och skura ur kotteburen. Men det gör jag senare eftersom han säkert kmr skita i den direkt efteråt. Just nu är golvet fortfarande blött. (Nyskurat och luktar wonderful :D)

Annars är det ganska ihop plockat i de flesta rummen, så är väl kvar att dammsuga, skura och dammtorka en gång till. Gjorde det ju ganska nyss så det lär gå fort.

Måste skura toaletten också! Det behövs verkligen hur som helst, och vi bestämde ju igår att vi skulle städa hemma idag.

Så john ska få dammsuga, bära ut alla mattor och bädda sängen när han stiger upp. Roligt uppvaknande. Har just väckt honom så låter honom ligga och dra sig en timme innan jag tvingar honom att göra alla tråkiga saker.

Ska upp med tavlorna idag också. Inte bara för att dom kmr, utan för att jag vill få klart här hemma nån gång.

Jag tkr det är lite jobbigt när det kmr främmande människor hit. För då vill jag ha allt så perfekt och fint. Nystädat men ändå mänskligt. Alltså att det kan ligga en cosmo framme eller nåt.
Typ som att det inte ska synas att jag städat fast jag nyss gjort det. Utan att man på nåt sätt ska låtsas att man alltid har det såhär hemma.
Det är fanimej ett visst samhällstryck som har påverkat mig. Att man ska vara så perfekt. Utåt alltså. Ha städat hemma, se bra ut, ha ett bra jobb, en karl osvosv.

Förut hade jag verkligen nystädat och undanplockat här hemma hela tiden. Men det berodde jättemkt på att jag mådde så dåligt psykiskt och hade så stort kontrollbehov. Hemmet var då någonting jag kunde bestämma totalt över. Ha full kontroll å så.

Nu när jag mår bättre gör det inte lika mkt att det är framme saker. Samtidigt som jag gillar att ha fint omkring mig. Kan väl stå framme ett vattenglas eller nå. Men det får inte gå för långt för då blir det för mkt och då blir det inte gjort. Är helt enklet inte lika stressad över det bara.

Det är lite bra att det kmr folk hit då och då. För då MÅSTE jag ju städa. Annars är jag superbra på att dra ut på det. Eller göra typ en grej och sen vänta flera dar med att göra nästa grejj. Så det blir aldrig riktigt färdigstädat här hemma. :P

Så nu kmr det vara rent ikväll :D

Det går bra nu

Kom nyss hem från enheten och är på väldigt bra humör. Vi har pratat om allt som är positivt i mitt liv. Allt som går åt rätt håll.

1. Det är bra mellan mig och john. Inget mer att säga om det, alla förstår nog ändå varför det är positivt :P

2. Jag har börjat få ordning här hemma och börjat trivas mer i mitt hem.

3. Jag har börjat vara bekväm med att vara ensam. Blir inte lika lätt uttråkad och får inte längre ångest när jag är själv. Inte lika ofta iaf.

4. Jag har börjat känna en lust att jobba, att göra någonting på dagarna.

5. Jag har skurit ner på umgänget med/slutit ut vissa människor ur mitt liv som mest drar energi. Jag säger inte längre ja till allt och alla. Ställer inte upp om jag känenr att jag inte vill och inte får tillbaka det jag ger.
Jag är social på mina egna villkor.

6. Jag är påväg ner i vikt vilket har en väldigt positiv inverkan på mitt psyke. Jag är bekvämare i min kropp, men inte bekväm än. Det blir bättre.

7. Jag håller på att spara ihop pengar till någonting jag velat göra väldigt länge. Någon som kommer få mig att trivas mer. Detta pratade vi inte om och det är ingenting jag kommer skriva ut här, eftersom det är en bra bit kvar innan jag har den summa jag behöver. Är ju som ni vet väldigt fattig atm. Det är bara ett fåtal som fått veta det ännu.
Ville inte prata med min samtalskontakt om det än eftersom jag inte vet vad han kmr tycka. Löjligt jag vet.

8. Jag ska börja få behandling för mina axlar och min rygg nästa vecka av min underbara sjukgymnast. Vi ska både jobba med att få bort spänningarna och göra avslappningsövningar för att jag inte ska få tillbaka dem. Lycka till att få mig att slappna av ;P haha. Men vi ska försöka. Vi ska prova oss fram och jag har stora förhoppningar om att min kropp komemr bli bättre.

Som ni ser är det hur mkt som helst som går bra i mitt liv nu. Så jag ska inte ha nåt samtal nästa vecka eftersom han är borta på min vanliga tid. Ist för att boka in en annan dag så kände jag att jag kan vänta 2 veckor. För jag mår så bra nu överlag. Nästa vecka ska jag prata om mina mörka tankar har jag bestämt.


umgås

Idag är john ledig så vi ska ta en heldag och va me varann.

Blir inga spännande saker. Ska på willys och dollar, städa litegrann här hemma osv.
Men ska bli skönt att bara va me honom. Behövs ibland när han jobbar heltid och man bor tsm. Att man bara gör småsaker tsm. Så att man inte bara sitter i varsitt rum vid datorn/tvn. Även om det är ganska skönt det också för det mesta :)

Är sugen på att hälsa på mormor en snabbis idag också. Får se hur john känner om det.

Sen har vi funderat på att gå ut och äta på restaurang. Jag är jättesugen på plankstek med ungsgratinerad potatismos. Vilket inte är superonyttigt heller, även om det finns väldigt mkt nyttigare alternativ.
Men vi får se om vi gör det. Vi är lite fattiga båda två, men kanske unnar oss det ändå.

Nu ska jag snart iväg till enheten. Första gången på ett tag eftersom min samtalskontakt har haft semester. Jag vet inte riktigt vad jag vill prata om. Har funderat på det nu på morgonen och litegrann igår. Hur sommaren har varit å så.

Har ju bestämt mig för att prata om mer verkliga saker ist för bara vardagsproblem. Om jobbigare saker.

Har inte fixat mig idag. Bara målat på ögonbryn och ett lager mascara. Man kan ju tycka att idag när jag ska vara med john så borde jag fixa mig. Men det orkar jag nog inte. För det är inte för hans skull jag fixar mig utan för min egen. Han älskar mig ändå, och jag ser ju inte helt förjävlig ut idag heller så.

Ska vi ut och äta ikv kanske jag vill vara lite mer fixad, för att känna mig bekvämare på finrestaurang. Men samtidigt är det ju inte nödvändigt. Så tror det blir såhär idag, får se :)

Nej nu ska jag dra mig härifrån innan jag blir sen.

klar

Har fixat mig och är riktigt nöjd med hur jag ser ut idag. En diskret sminkning och väldigt diskreta fransar. Syns inte ens att man har lösfransar. Dom är korta och gör bara fransarna lite fylligare :)

Har t-shirt och jeans på mig. Ser vanlig ut, men fräsh ändå. Känns bra.

Håller på att tina upp mat till mina bäbisar (ormarna.) Sen ska jag nog ta mig en sväng någerst. Vet inte vars eller till vem ännu. Vill bara inte sitta hemma hela dan. Lutar åt att man tittar förbi mormor en liten stund.

Blir en kopp te och lite tv medans man väntar.

Things

Har vaknat och haft skitjobbigt att andas ett tag nu, + att näsan är igentäppt och jag känner att bihålerna är fulla med slem. Har bara blivit värre och värre. Så idag ska jag städa vardagsrummet ordentligt.

Har ju redan dammtorkat möblerna. Men nu ska låderna under sängen och allt piller john har under skrivbordet dammtorkas. + att jag ska dammsuga hela rummet noga som fan.

Annars har jag inga större planer för dagen, som vanligt.

Ska göra lite småsaker, typ mata djuren ormarna och sånt. Är så nöjd med hur det ser ut här hemma nu :D Fast det rullar dammtussar på golvet. Det gör inte så mkt. För nu är det bara dammigt, och bara på golvet. Det är inte skitigt och äckligt här längre som det var där ett tag.

Jag har börjat ta tag mer i att hålla lite rent här hemma. Är väl för att vi har fått så mkt finare att det känns värt att hålla efter lite.

Fattar inte ens varför jag inte gör det. Går ju så mkt snabbare att plocka ihop och plocka undan när man använt nå, än att låta det ligga. Då blir det ju bara mer och mer och så blir det så mkt att det känns överväldigande och jättejobbigt att ta tag i det.

Ska göra mig iordning lite idag också. Kändes bra att se okej ut igår. Sen ska jag nog ut en sväng och bara köra. Bara tänka.

Eftersom jag inte gått ut och gått ett tag och inte komemr göra det idag heller om jag känner migsjälv rätt. Så måste jag ut och köra ist, så jag får vara ensam med mina tankar. Det är ett av sätten som jag bearbetar saker på. Både nuvarande och mitt förflutna.

I helgen ska jag mest troligt till boden. Ska vara chafför vilket innebär att jag ska vara nykter på fest. Det känns faktiskt bra. Hoppas att jag är på hyfsat humör. Blir ett bra tillfälle att visa för migsjälv att jag kan vara social och avslappnad bland folk.

Att jag inte är en osocial jävle helt plötsligt som sitter i ett hörn. Blir störd på folk som kommer nyktra till fest och sen bara sitter där. Man kan ha jävligt kul fast man är nykter bland fulla människor. Man behöver aldrig ha ångest över att man kanske skämde ut sig eller sa nåt olämpligt.

Bara man slappnar av så bryr sig ingen om att man är nykter. Det är nästan en fördel att alla andra är fulla. Folk bryr sig inte lika mkt, folk slappnar av.

Är lite nervös ändå. Eftersom jag typ inte känenr någon som ska dit. Eller jag halvkänner tjejen som ska ha festen. Annars hade jag inte följt.

Men det kan vara bra träning det med. Att vara på en fest där jag typ inte känner nån. Få igång samtal med nya människor och så :)

Hoppas det blir bra. Annars är det ju inte världens grejj om jag får tråkigt en helg.

jaja, ska väl röra mig, göra mig klar, dricka en kopp te osv.

Mys

Har massa smålampor tända i hela vardagsrummet. Tända ljuslyktor hänger i fönstret och det är riktigt fint här :) Mysstämmning trots att jag är låg.

Vardagsrummet är inte klart än, men det är tillräckligt klart för att jag ska känna nån slags trivselkänsla. Så skönt, eftersom jag har både datorn och såklart tvn här, så tillbringar jag ju endel tid i just dethär rummet.

Äntligen så känner jag att jag trivs här.

Nu ska jag slå mig ner i soffan, kolla lite tv och mysa in mig i min snugrug (en filt med ärmar för er som inte vet, världens bästa idé enligt mig)

funderar på en kopp te också. Blir nog så :) Grönt te är ju som ändå bra. Borde verkligen dricka te oftare. Det är mysigt och gott. Men nu är det höst så nu lär det väl bli en hel del mer tedrickande :P

Jah,...

Bestämde mig för att gå ut och gå på kvällen. Gick en liten bit och började få ont i axlarna nästan direkt.

Skulle gå till öjebyn och hälsa på åke en sväng. Men jag vill att min kropp ska funka imorgon också, så jag sket i det.

Imorgon ska jag ut och cykla hade jag tänkt, eftersom promenader uppenbarligen inte är det bästa alternativet för min rygg. Men vi får se. Kan hända att jag går ändå. Bara för att jag verkligen vill.

Men om jag inte går så SKA jag cykla. MÅSTE röra på mig nu.

Mår även dåligt över hur mkt jag ätit. Blir sugen, äter nåt, ångrar mig. Får seriös ångest av ätandet just nu. Är helt sjuk, jobbigt och lite läskigt.

Trodde ju verkligen att jag höll mig på en bra nivå. Självklart är det nåt jag tänker på hela tiden. Vad jag äter, hur mkt jag äter, hur ofta jag äter, hur många kalorier jag fått i mig den dagen osv.

Men nu får jag alltså ångest av mat. Tror att det beror delvis på att jag har ätit så onyttigt på senaste tiden, och delvis på att jag inte är ute och rör på mig. Om jag rör på mig så känner jag att då har jag ändå förbränt endel och fått igång matsmältningen och så.

Nu har jag vart dålig på det.

Blä.

Höst, smink, stickat

Somnade framför tvn som vanligt. Gör det varje dag. Jävla tabletter. Men oftast är humöret bättre när man vaknar iaf.

Har fortfarande inga planer för dagen, vilket känns lite trist. Är sugen på att shoppa lite nya kläder och sånt. Men för vilka pengar då?

Kollar på turkietbilderna som sitter uppe på väggen. Längtar utomlands. Längtar efter kroppen jag strävar efter. 

Jag var större när vi var i turkiet än vad jag är nu.

Längtar efter långt hår (håller på att spara ut mitt egna ist för att sätta in dyra extensions) Men jag vill verkligen ha långt hår typ NU. Vill verkligen ha extensions. Men har ju egentligen inte pengar till det så vi får se om jag kan hålla mig ifrån det. *Ska verkligen försöka.


Funderar på att göra mig iordning nu iaf. Fixa håret och sminka mig. Har valt mörka jeans och en stickad lång kofta idag. Myyyys. Vill ha stövlar om jag går ut också. Men vi får se.

Har längtat så mkt efter höstmodet att jag tjuvstartar litegrann med stickat och sånt. För det är kallt och ruggigt ute så enligt mig är det höst och då vill ja har mina fina höstkläder.

Jag trivs bäst med modet på hösten. På sommaren måste man ha så mkt mindre kläder på sig och jag kan känna mig stor och obekväm. På hösten får man mysa in sig i stora varma kläder. Man kan ha mer smink. Mer dova, starka färger. På sommaren känns det lite fel att ha mörkt smink. Då är det ljusa färger som gäller.

Så vi får se om det blir en sminkning idag. Jag är sugen på att stå och pilla på med ögonskugga och lösfransar. Leka lite. Så vi får se om det blir nå sånt. =) Tror det.

Nu ska jag iaf slita mig härifrån och fixa håret.

Pengabrist - och värre kmr det bli.

Har sålt mina fonder idag. Fick ett sms av min mor idag att det kommer bli rejäla svängningar. Mkt riktigt hade de gått ner massor och jag förlorade endel på det. Borde ha gjort det igår. Kanske hade fått lite mer för dem då.

Nu har jag alltså en liten summa som jag ska he in på mitt sparkonto. Fonderna har varit en del av mitt sparande och det har varit bra att jag inte sålt dem, för då kan jag inte använda pengarna. Så vi får se hur detta går.


Har inte så mkt att leva på Resten av månaden. Nästa månad får jag dessutom inga pengar alls. Eller jo. Får så att jag klarar hyran och 500kr utöver det. Hurfan ska det gå? Känner mig stressad över det som fan. Men har samtidigt varit ganska bra på att förtränga det.

Har tex valt att lägga pengar på lägenheten fast jag vet att jag inte har nån inkomst att tala om nästa månad. För det är ust nu jätteviktigt för mig att jag trivs här hemma, det har jag inte gjort på ett bra tag. Nu börjar det vara fint så nu känns det lite bättre. Mer hoppfullt.

Bara jag inte låter det förfalla så mkt som jag gjort. Men det tror jag inte, inte nu när jag börjar vara nöjd med hur det ser ut här hemma.

Skulle ju tvätta igår men sket i det. Så john får boka en tvätt tid till på torsdag när han är ledig. Kan tyckas lite taskigt och lite trist att han får tvätta på sin lediga dag. Men det är ju inte så ansträngande att springa ner en gång i timmen och fylla en maskin. Han sitter ändå gärna vid datorn på sina lediga dagar. Kopplar av och spelar med sina kompisar. Så han är ju ändå hemma med andra ord.

Han är ledig torsdag och fredag och har redan frågat mig om jag vill vara med honom en av dagarna, ta en heldag och bara umgås. Så det ska bli skönt faktiskt :)

Visst, blir att dissa andra planer ibland för att vara med honom. Men vi får ju ingen tid tillsammans när han jobbar, så ibland vill jag passa på att vara med min karl när han är ledig =)

Kallt

Vaknade och kände mgi superseg, ont och syrebrist.

John försov sig så han sprang iväg till jobbet och jag sitter fortfarande här i mjukisar.

Huttrar litegrann för det är verkligen jättekallt här hemma idag. Funderar på att slå på elementen. Men är inte ens säkert att dom blir varma. Beror ju på om pitebo har slagit på dem än. Dom är så sjukt snåla. Under vintern stängs elementen tex av några timmar om natten. What´s up with that?

Fast john blir väl inte så glad om jag slår igång elementen. Han tkr alltid det är för varmt.

Idag funderar jag på Om jag ska sola solarium, för att få bort lite av finnarna som dykt upp på senaste tiden. Sen borde jag städa klart här hemma.

Vill lämna tillbaka en tavla. Men vet inte riktigt hur det ska gå till. För jag återställde en tavla igår och då tog ju han i kassan kvittot.... + att jag inte vet hur jag ska få tavlan till dollar då den är för stor för cykelkorgen. Jaja, blir ett senare problem.

Sen borde jag verkligen röra på mig idag. Eftersom jag har jätteont i axlarna, nacken och huvudet funderar jag på en cykeltur. Men det är så kallt ute och när man cyklar börjar man frysa för att det blåser. Sen blir man andfådd och min astma är nog så dålig idag. Efter ett tag får man upp värmen och då är det jobbigt att man tog på sig för mkt kläder ist. Blah.

Skulle hitta på nå me åke senare idag. Men varken han eller jag har bil så,...

Känns lite tärt, vill inte sitta i lägenheten hela dagen känner jag. Men vet inte vad jag ska göra. Skulle kunna trotsa kylan och fara till mormor. Men för det första vet jag itne om jag klarar att vara social när jag känner mig så sliten. För det andra så sitter vi typ alltid ute hos henne nu när hon sitter i rullstol. Har ingen lust att frysa och bli andfådd på vägen dit och sen sitta och frysa där.

Blir på sjukt dåligt humör när jag fryser. Det är det värsta jag vet. Att frysa. Och att vara ute och gå när det blåser mkt, få håret i ansiktet och få massa motstånd när man går osv. Blä

Lycka?

Har en såndär känsla av att jag bara vill bort. Bara fara ut och köra i natten.

Funderar över lycka. När är man lycklig?

Jag vet inte ens om jag tror på lycka. För jag har många förutsättningar för att vara en lycklig person. Men ändå känner jag,..ingenting, ingenting alls.

Jag är inte lycklig, men jag är inte olycklig heller tror jag.

Jag som alltid brukar vara så bra på att veta hur jag mår och hur jag känner. Nu vet jag ingenting, för jag känner ingenting.

Jag kan vara glad eller ledsen. Men lycklig och olycklig? Där är det stopp. Där vet jag inte.

Kanske är jag lycklig och bara inte vet hur det känns. Att jag inte kan identifiera känslan. Men det tror jag inte.

Kanske är jag olycklig men är så van att det inte känns lika smärtsamt längre. Kanske förnekar jag känslan. ;em det tror jag inte heller. Rent logiskt bör jag väl inte vara olycklig liksom.

Flyter omkring någonstans där jag är varken eller, men inte både och.

Lycka? Vad är det? Hur känns det?

Jag är säker på att lycka inte kommer automatiskt med att man har ett bra liv. Lycka kommer inifrån.

Jag är också säker på att ingen kan gå runt och vara lycklig alltid, det kommer och går. Man måste väl vara olycklig ibland också. Livet är så.

Jag är mörk nu känner jag.


min sociala förmåga

Jag har bestämt mig för att bli klar idag! Får se om jag håller det löftet till migsjälv.

Har mkt kvar känns det som. Men har ju gått fort att göra det jag hunnit hittills känns det som.

Jag har inte mått dåligt på senaste tiden. Men inte bra heller. Orkar inte riktigt va social på nåt sätt, samtidigt som jag inte bara vill sitta hemma och glo.

Men jag har börjat vänja mig, och tycka det är skönt att vara själv.

Får bara inte isolera mig för mkt. Blir svårt att vara social då.

Känner att jag tappat mkt av min sociala förmåga. Har mkt svårare att bara slappna av och få igång ett samtal. Orkar nog inte riktigt försöka ens.

Vettefan vad det handlar om. Menmen. Får väl ge mig ut i världen igen och så småning om kommer det nog igång igen.

Har mkt tankar på hur jag var. Hur jag levde förr. Kommit fram till att jag saknar det mkt, mitt liv och migsjälv.

Jag vill se ut och vara lite mer som när jag var yngre. Alltså gå ner i vikt, håller påatt spara ut håret. Ser i princip ut som jag gjorde förr nu. Bara några överflödiga kilon. Och dom håller ja ju på att arbeta bort nu. Har ett linne som jag använde mkt förr, som jag var fin i förr. När jag ser bra ut i det igen, då är jag framme, då är jag hemma =)

Men det viktigaste är ju att jag Känner mig som förr. Att jag kan vara social igen. Jag jobbar på den biten också. För livet är kul, det ska vara kul. Inte bara okej utan roligt. Så gammal är jag ju inte än.

Jo, jag har också kommit fram till att jag ska bannlysa alkohol ett tag. Det är onödiga kalorier. Funderar på fram till slutet av oktober minst. För jag klarar mig bra utan alkohol. Samtidigt är det väl kul att festa, man blir mer avslappnad av alkohol, mer social. Man ska väl passa på medans man är ung,.. .typ.

Men jag känner mig inte så ung.

Tänker också lite så att om jag ska dricka när det är fest så kommer jag ju inte träna upp min sociala sida egentligen. För alkoholen är ju bara en konstgjord grejj typ.

Jag blir ju inte bättre på att socialisera egentligen, det är ju barqa tillfälligt, för en kväll. Så att vara nykter på fest, bli bekväm med det osv. Det är väl det jag ska satsa på ett tag nu, det behövs.

Städa, städa, städa. Blä

Dammtorkat vardagsrummet, hallen och tamburen. När jag kom till sovrummet och såg röran kände jag bara, fuck no!

Blev dessutom sådär supertrött som jag alltid blir. Så nu fixar jag mig nån slags frukost och sen tar jag en nap. Ska göra klart städningen idag, men är ju som inte superbråttom, har hela dan på mig.

Har inte bestämt ännu om jag ska ta upp toagolvet och rensa avloppen. Känns behövligt men samtidigt jävligt jobbigt.

Skurar ju alltid toaletten det sista jag gör så får se hur det känns då.

Nystart, tankar

Sa ju för ett tag sen att jag skulle bannlysa allt onyttigt som skräpmat, chips och godis i 2 veckor. För att komma på rätt spår igen efter mkt slarv på senaste tiden.

Men så blev det inte. Jag har vart superdålig på allt den senaste tiden och det är ett under att jag fortfarande väger 56kg. Var prick 56kg imorse.

Men nu är det måndag, jag känner mig motiverad och idag börjar min 2 veckors banning av allt skräp. En ny vecka och en nystart.

Sen tänkte jag skärpa mig med promenaderna och sånt också nu. Passa på innan det blir superkallt och frost ute på mornarna, för då kommer jag nog ha mktmkt svårare att hitta motivationen att gå ut och gå.

Misstänker att höstmånaderna kommer jag inte gå ut så mkt. Sen på vintern går det faktiskt ganska bra, det märkte jag i början på detta år. Att det inte är så farligt bara man har rätt kläder å så.

Då var jag ju ut och gick varje morgon. dock gick jag ju inte alls speciellt långt. Så nu i vinter så blir det ju såklart längre promenader, nu när jag fått upp konditionen och så. + att jag vet nu att jag behöver gå längre än vad jag gjorde i vintras för att det ska ge resultat.

Jag vet mer vad som funkar för min kropp. Vad jag ska undvika att äta (förutom de självklara sakerna med mkt fett och socker.) För JA, det finns vanlig mat som man ska undvika. Det gäller bara att lära sig vad som funkar för ens egen kropp. Vi är alla olika där. Jag ska till exempel inte äta korv, eller havrekuddar bla.

Jag kör ju på dethär med att äta vanlig husmanskost, undvika de onyttigaste som tex mkt ost och så. Och att röra på sig. Det är ingen diet. Det är en omläggning av livsstilen. Så att man lever normalt. Inge nutrilett eller leva på sallad. För det ska hålla i längden. Det är det jag vill.

Mitt delmål nu är ju minus 3kg. Men jag vet redan nu att jag måste ner ca 2-3kg till efter det. För att vara nöjd. För ja, jag vill vara smal. Och det är min ensak. Jag trivs så eftersom jag alltid varit smal. Eftersom jag är liten.

Allt det extra som jag har på min kropp är fett, fläsk. Trots ett normalt BMI. Jag vill ha bort det överflödiga kilona eftersom det inte är muskler eller skelett som väger på mig. Det är bara fläsk.

Visst många ser bra ut på 56kg och 159cm. Men jag gör inte det. Det beror ju på kroppsbyggnad, folk verkar inte fatta det.

Iaf så ska jag ner runt 6kg till totalt. Det är mkt. Det kommer ta tid. Men jag har hittat motivationen igen. Det är det enda man behöver för att lyckas. Motivation och ett visst mått viljestyrka.

Jag ska inte låta mig frestas av kompisar som vill se film och äta chips, av folk som föreslår att vi ska äta ute. Visst, jag kan äta ute. Men man kan ju ändå välja vad man äter, kanske ta bara en hamburgare, välja bort strips och dressing. Det är inte så svårt. Det har ju gått bra förut. Jag har bara vart i en svacka ett tag nu, ett ganska långt tag tyvärr.

Det var en kompis som sa att det är så mkt svårare att hålla igen på sommaren. Jag höll inte med. Tyckte inte att det skulle vara nån skillnad. Men det är det faktiskt. Det är svårare på sommaren av nån konstig anledning?

Kanske därför jag tror att jag kommer klara det bättre nu. Att jag kommer tillbaka. För nu är det höstväder. Mellan 15-17 grader på dagarna, inte så mkt sol ute och idag har vi verkligen höstrusk ute.

Jaja ska snart sluta babbla, har alltid så mkt tankar kring detta så blir många och långa inlägg. Även om jag sällan kommer med nåt nytt eller intressant.

Men jag skriver för mig, för min egen skull. Jag har inte min blogg länkad till facebook eller på msn. För jag vet att det inte är spännande läsning. Jag lägger inte in bilder på min blogg längre. Jag orkar inte.

Jag måste bara få ut alla mina tankar, mina åsikter osv. För jag kan inte behålla allt inom mig. Att blogga och få ut en del av allt som rör sig i mitt huvud är bra för min psykiska hälsa har jag märkt.

Nu tar jag tag i städningen, skjuter jag upp det för läge blir det inte gjort, då blir jag för lat.

Storm

Idag tänkte jag verkligen gå ut och gå. Fast jag såg att det regnade ute så tänkte jag att skitsamma, kan dra på mig regnjackan, vafan gör de att man blir lite blöt.

Men hade svinont i axlarna när jag vaknade, var rent tvungen att ta de muskelavslappnande fast jag hatar vad de gör med min mage. Sen så stormar det typ ute.

Skulle åka med john te jobbet eftersom jag behöver bilen. Skulle återställa lite grejjer på dollar och öb. Så märkte att det var långt från promenadväder idag.

Kanske lugnar ner sig sen så jag kan lämna bilen på johns jobb och gå hem? Får se. Så länge vädret är såhär har jag då inga planer på att gå ut idag om det inte är absolut nödvändigt.

Ska städa idag har jag bestämt, eftersom det ändå är dåligt väder så jag bara komemr sitta hemma hela dan. Så varför inte när det ändå VERKLIGEN behövs.

Sen så har vi tvätt tid ikväll och eftersom john slutar typ 2 timmar efter att tvätt tiden börjar så ska jag tvätta de första 2 maskinerna. Annars är det johns jobb. Att tvätta alltså. Jag sorterar före och sorterar och lägger undan efter.

Efter 2 år tillsammans har vi hittat ett system som fungerar när det gäller sysslorna här hemma. John tvättar, dammsuger och så diskar vi varannan gång var.

Jag dammtorkar, plockar undan, rengör hos kottarna, skurar och gör allt småpiller som ska göras. och diskar varannan gång då såklart.

Vardagsrummet

Idag har jag sovit en hel del. Vaknade, kollade lite tv och somnade om runt ett, sov till halv tre. Skönt och jag var på bra humör när jag vaknade.

For förbi mormor en sväng, surrade lite och löste korsord å stuff. När jag kom hem stod john och lagade mat, blev korv och makaroner =)

Sen drog jag igång projekt rensa och göra klart vardagsrummet. Så nu ser det jättebra ut här. Enda som är kvar är att få upp en tavla eller en spegel ovanför terrariet. Tror jag kmr köra på en spegel men vi får se :)

Ser jättebra ut här nu och jag är så glad :D Är inte mkt kvar att göra nu. Ska försöka fixa ljuset i darlings terrarieum för jag tkr det är lite väl starkt, fast det bara är en 13W lampa,... :S Får se, her nog för nåt skydd som gör det lite mörkare. För hon klättrar upp runt lampan också så vill inte att hon ska fara på glödlampan och bränna sig :/

Imorgon blir det Mest troligt att städa. Dammtorka och sånt tråkigt. För det måste VERKLIGEN göras. Men vi får se hur det känns imorgon, kmr säkert inte orka göra de.

Ska även fara och återställa lite grejjer på dollar och Öb, känner att vissa grejjer jag köpte inte passar in så vill inte he upp dom, är nån tavla och gardiner typ.

Har bytt tavla ovanför soffan, har ju haft en curkel klädd i guldtyg som jag gjort själv ovanför soffan, men den har suttit där hur länge som helst. Så fast den är fin (och var skitsvår att göra iom att jag skulle vecka tyget.) Så vill jag ha lite omväxling.

Det blev ganska bra tror jag. Vi får se, ska känna efter ett tag.

Köpt nå fina lampor på jysk som jag är supernöjd med och ställt lite prydnader ovanpå terrariet. Vi har bara ETT ENDA TERRARIUM nu :D:D Är så jävla skönt. Speciallt nu när man fått bort alla möbler. Monterade nämligen ner dem igår och så fick john ta ner skivorna i förrådet.

Vardagsrummet blev mkt större och luftigare. :D

Ska försöka sortera och he undan tvätten idag också. Får se om jag orkar. Annars gör jag det imorgon för då ska vi nämligen tvätta igen så behöver tvättpåsarna.

Det ser inte bra ut hemma hos oss nu, dammigt, skräpigt golv och tvättpåsar i sovrummet och hallen. Men det är ok, det blir gjort ändå. Kanske inte idag, kanske inte imorgon, men så småning om =)

Fick nyss ett sms av en vän, ska dit på en gång. Vet inte om hon vill ha hjälp eller bara sällskap. Men får väl skynda dit och se vad som pågår.




blåmärken

Japp, fick upp håret å så. Se förjävlig ut idag. Osminkad och svullen. Har lyckats bli sjuk. Snorig som fan och stuff.

Har dessutom en riktig tjockisdag så drog på mig en stor tröja bara och jeans.

Har ont idag vilket inte precis höjer humöret. Blir nog bättre bara john kmr hem tror jag. Behöver lite gos från finaste idag.

Har börjat få blåmärken över hela kroppen, jättelätt. Det dyker bara upp. Utan att jag ens märkt att jag gjort illa mig eller har nåt minne av det. Så kan ju bara dra slutsatsen att jag börjat få dem enklare. Av att stöta i saker och så.

Nu är john påväg hem med mat :D

Saknar

Duschat och känner mig lite piggare, men inte mkt. Blir nog bättre med lite mat i magen sen =)

Just nu saknar jag min john. Ska krama och pussa på honom sen när han kommer hem :) Saknar honom mkt. Kom bara helt plötsligt för ett tag sen. Att jag kände att jag saknade honom. Är så ibland.

Vi har väl kanske inte umgåtts så mkt på senaste tror jag. Så är säkert det litegrann. Har bestämt mig för att skippa inflyttningsfesten på annelund ikväll och vara med honom istället. Drack ju igår så känner inte för att dricka idag. Och är hellre med min finaste än och far och är social med folk jag inte känner så väl när dom dricker osv.

Ibland är det kul att vara på fest nykter. Ibland blir jag obekväm av det och har svårt att komma in i samtalet.

Nej ska väl göra mig iordning då,... Klä mig och försöka lista ut hur jag ska kunna sätta upp håret utan att luggen lyckas rymma

Seg dag

Blev fest igår sådär på impuls.

Så idag har jag legat på soffan och läst en bok hela dagen. Inväntade baksmällan eftersom jag misstänkte att jag fortfarande var full när jag vaknade imorse. Blev lite mer alkohol än vad som var tänkt igår.

Bakis blev jag dock aldrig och nu är boken utläst och större delen av dagen har passerat.
Så nu ska jag hoppa i duschen och tvätta bort alkoholångorna. Försöka göra en människa av migsjälv.

John slutar klockan fem. Ska höra om han vill äta på max eftersom jag är jättesugen på hamburgare.
Har ätit nån slags frukost-lunch. Karré som inte alls blev nå god. Men nu är jag alltså hungrig igen. Tänk att man blir det flera gånger på en dag, och måste äta flera gånger på en dag. Lite tärt egentligen. Tänk så bekvämt att vara en orm och äta en gång i veckan.....

Vi är iaf bjudna till mormor ikväll. Moster som fyller år så hon bjuder på fika där. Precis som jag gjorde, så mormor kan va me å så.

Är supertrött och väldigt energilös. Har vart vaken sen åtta imorse och bara slöat och inte ätit så mkt. Så känner mig väldigt seg. Blir inte att fixa håret idag. Orkar inte.

Dock går det ju inte att sätta upp i en svans längre eftersom luggen är för kort. Den vill inte följa med fast man har diadem. Utan ställer sig rakt upp. Jäjj för genomtänkta (?) beslut ang. håret,....

Nej, orkar faktiskt inte skriva mer atm. Är för orkeslös.

29 tabletter per dag,.....

Tänkte bara få klaga liiiiiiite till på mina piller.

Just nu tar jag 13 tabletter på morgonen. Sen 6 st mitt på dan, 4 st en gång till vid middagstid och slutligen 6 st igen på kvällen. Känns som att jag skulle klara mig på bara tabletter. Varför äta mat liksom?

Det är totalt 29 tabletter per dag om jag inte räknat fel.....

John skratta åt mig lite och sa att jag har fan fler tabletter än vissa av hans patienter. Trevligt att man käkar fler piller än dem på rättspsyk :P haha. Men dom äter ju starkare tabletter än vad jag gör iaf så får tänka så ist.

Nej nu ska jag slita mig från datorn.

Tabletter och problem

Idag har jag så ont, och har haft det några dar, så jag ska börja ta dom muskelavslappnande igen fast dom pajjar min mage, har jag bestämt.

För detta går inte. Sover oroligt och har ont osvosv.

Tog 2st igårkväll och min mage protesterar redan,  trevligttrevligt.

Har bestämt mig för att sluta ta arcoxia eftersom jag tkr att min astma blivit sämre. Vet inte om det har med tabletterna att göra men kollat upp det på fass.se och det är en av biverkningarna. Andningssvärigheter alltså.

Sen äter jag redan massor med tabletter som både gör att man blir trött och som är dåliga för magen så ska prova sätta ut den eftersom jag ändå itne tkr den hjälper speciellt bra för smärtan.

Ska återgå till paraflex och pamol eftersom det är det som funkat bäst för axlarna även om det gör att magen slutar funka.

Dom gör inte att det blir bra, men dom gör att det blir lite bättre. Borde säkert ta nå antiinflammatoriska också (som arcoxia eller voltaren) Men voltaren pajjar min mage totalt och arcoxian försämrar astman så det är inte värt det.

Nu ska jag förbi nina och emma på en stund så ska försöka fixa håret och rita dit nå ögonbryn. Blir att fara och inhandla lite grejjer efteråt och sen ev förbi mormor om jag orkar det.


Rubrik

Idag är jag riktigt låg. Var utan snus igårkväll - imorse och då blir jag typ nervvrak. Irriterad och ledsen.

Sen tror jag röran här hemma påverkar endel. Känner stress och stuff över att jag inte lyckas få det klart själv.

Åke var söt som erbjöd sig att hjälpa mig att bära ner sakerna igårkväll. Men jag kände att det är så mycket som ska bäras ner och det var inte därför han skulle komma. Utan för att vi skulle umgås.

Så kändes bara inte rätt, typ som att utnyttja honom eller nå. Men var snällt att han erbjöd sig iaf.

Idag borde jag fara och köpa lite grejjer. Så man iallafall har möjlighet att göra klart här hemma. Kommer nog inte orka idag. Rent psykiskt känns allt jättetungt nu och jag är typ i en trötthetsdimma.

Så funderar på att fara förbi mormor eller nån vän. Men tänk om jag inte klarar av att vara trevlig och så då?

Allt känns jobbigt idag. Tex att jag har massor med produkter i håret så det ser jättefett ut fast det inte är det. Så jag borde tvätta håret men det orkar jag inte. Och det går typ inte att sätta upp eftersom luggen är för kort och ramlar ut fast jag har diadem,..... Så nu ska jag nog spara ut luggen igen,... Kommer ju ändå kunna ha raklugg i typ 3månader innan det är dags att klippa den snett igen och sen spara ut.

Sen så har jag fått 3(!) st finnar på näsan, igår var det bara en,.... Bläh, så känner mig inte så het utan bara äcklig och vill egentligen inte ens fara och handla eftersom jag ser så hemsk ut.

Orkar inte sminka mig heller. Har inte energi till någonting. Men vet samtidigt att jag inte kommer må bättre psykiskt av att sitta hemma.

Funderar faktiskt på att fara förbi nina och emma idag. Ge emma hennes present och kanske lite tjejsnack typ. Orkar jag inte med det eller känner att jag inte kan vara nog trevlig så kan jag ju alltid fara igen, bara ta en titt förbi typ :)

Jaja vi får se vad som händer

Rörigt hemma och motion.

Jah, skulle sova en halvtimme tänkte jag men de blev it, han inte somna innan telefonen ringde, surrade med nina 15min och sen var det dags att stiga upp.

Har tömt alla gamla terrarier och möblerat om lite. Är massa saker jag behöver hjälp med. Vet inte alls hur jag ska klara att bära ner saker i förrådet och skruva isär bokhyllan utan att delarna ramlar ner på mig.

Såååå, är endal som får vänta vilket känns lite trist.

Insåg att jag behöver/vill ha en golvlampa. självklart efter 18 så inget som har öppet :/ Så får ta det imorgon.

Hoppas verkligen att det blir klart imorgon för jag börjar må lite psykiskt dåligt över hur det ser ut här hemma känner jag.

Samtidigt som jag är glad över det som blir klart, de lilla resultat som syns. Men är inte mkt ännu, allt står i en enda röra.

Jag börjar få riktigt ont nu också :/ Så ger nog upp för idag.

Ska ta mig ut och gå en sväng nu hade jag tänkt. Trodde åke skulle komma mellan fem och sex för det sa han. Sen såg jag på facebook att han for till resturangen klockan sex så det är väl 1-2timmar innan han kommer. Suck.

Så jag går ut och går själv idag. Han kommer väl ändå inte orka gå direkt efter maten gissar jag och vill verkligen inte strunta i att gå idag för det var så länge sen sist. Har inte gått ner nå alls utan ist gått upp några hekto på senste tiden. Ligger på 65,5-57kg atm. Vill inte över 57. Då går det ju åt helt fel håll.

Sa ju att jag skulle gå ner till 53 innan slutet på september. Eftersom vi är inne i augusti nu får jag verkligen lägga på en rem. 3-4kg på 2 månader,... Brukar gå ner 1 kg i månaden i snitt så det blir att ta i lite extra från och med nu. och sluta trycka i min onyttigheter! ! För det har jag också gjort på senaste tiden.

Måste ta tag i det nu innan man faller tillbaka i sina gamla dåliga vanor helt. Det går snabbt utför om man inte tar tag i det. Men som jag sagt förut, man får halak, bara man tar sig upp igen =)
Nu har jag bestämt mig för att ta mig upp igen.

Ska lämna bilen på johns jobb och sen gå hem hade jag tänkt. Tar typ en timme, tänkte att då hinner åke äta klart osv. Ringer han innan jag är hemma får han helt enkelt komma och hämta mig där jag är, eller vänta.

Men ska iaf dra nu så jag hinner gå så långt som möjligt!

Seg och nöjd jag

Har flyttat över sista ormen till storterrariet nu. Blev redigt snyggt. Sen ringde papap också och sa att han BJUDER på materialkostnaden som en försenad födelsedagspresent :D Gissa om jag blev glad eftersom vi var uppe i en anseelig summa.

Dock har jag huvudvärk och är sjukt trött nu. Så jag funderar på att lägga mig och sova middag. Gör det varje dag btw. Misstänker att det är ngn av alla piller jag tar som gör att jag blir såhär trött. För jag har sovit så mkt inatt att jag inte borde vara trött egentligt.

Har alts inte gjort så mkt som jag skulle kunna göra på denhär tiden. Så det blir nog INTE klart idag eftersom jag ska va med åke ikväll också. Trist men det blir ju klart så småning om, bara inte så fort som jag skulle vilja och det är ju mitt eget fel.

Vissa saker som skulle göras i storterrariet var jävligt krångliga. Har bla legat på rygg i sågspån i en "låda" som är 42cm bred och spikat i taket på den. Fyyyfan va ont jag har nu alts.

Blir rent irriterad på migsjälv för jag vet vad som ska göras. Ändå gör jag det inte. För att det är jobbiga saker rent fysiskt och jag har ont och får bara ondare av sånt. Men eftersom det ändå måste göras, eftersom jag ändå kommer få ont när jag gör det. Så fattar jag inte riktigt varför jag skjuter på det.

Jag har köpt en ny lampa. Ska ställa den på lilla byrån när jag möblerat om. Den är SUPERFIN och jag funderar starkt på att köpa 1-2 till. Måste ändå iväg innan 18 och köpa snus. Men tror ändå jag väntar till efter ja möblerat om och så. Så jag ser hur det blir innan jag lägger ner mer pengar på läggan denna månad.

Har ju köpt massa tavlor och sånt redan som kostade en slant.

Darling kryper omkring i sitt nya terrarium och undersöker allt. Hon är så vacker att titta på, klarröd, vit och svart i vackra mönster =)

Älskar mina djur och nu har alla reptiler det riktigt bra. Eftersom allt är byggt anpassat till de olika djurens behov.

Darling klättar tex mkt så hon har fått jättehögt i tak och grenar och stuff att klättra på.

Ödlorna har fått mkt värme och stor markyta att traska omkring på. + lite klättring och gömställen.

Liten har fått det största terrariet eftersom han kmr behöva det sen när han är vuxen. Han blir ju 1,3m lång då. Så han har fått högt i tak och en liten lägre del med skugga. Mkt gömställen och när han blir större kan man plocka ut lite grejjer ur terrariet så han får mer markyta.
Just nu är det bättre att ha mkt han kan gömma sig under och krypa på.

Vi har ett förvaringsfack i terrariet också. För spän och bark och sånt. All el är dessutom dragen dit så vi har alla skarvdoser och stuff där. Då slipper vi ha saker på och bakom terrariet.

Jag är supersupernöjd :D:D

Nej nu ska jag göra nån liten småsak och sen vila middag. Skrubba köksgolvet och tömma lite lådor + sätta upp lysdioder i förvaringsfacket (Ifall man hellre vill ha det som prydnadsfack eller om vi skaffar ett till monster att stoppa där :P)
Men det får jag känna efter när allt är klart med prydnader och sånt. Hur det känns om jag vill ha facket som förvaring eller prydnads.





Massa saker som ska göras idag

Idag har jag mkt att göra. Inte blev i klara med allt igår, tror jag var lite för optimistisk när det gäller tiden :P

Så idag ska jag jobba på ännu mer och förhoppningsvis få klart det sista.

Är lite grejjer som ska göras som jag inte vet hur jag ska lyckas med. Typ bära ner tunga saker i förrådet. Hur ska det gå med min rygg?

Får försöka hitta bärhjälp.

Är en hel del kvar och lite grejjer som ska köpas som jag glömde igår. Så jag åker med john te jobbet. Far och köper stuff och gör lite småärenden. Sen hem och jobba på så allt, eloler iaf det mesta, blir klart.

Ikväll ska jag umgås med åke :D Var jättelänge sen sist. Vi ska fixa middag tsm, gå ut en lång promenad och kolla en film och surra om vi hinner =) Ska bli nice. Att umgås med åke en kväll är ungefär som en tjejkväll, minus hårinpackningar och ansiktsmasker då ;P

John jobbar C-tur vilket innebär att han slutar runt halv tio. Så kmr inte få bärhjälp av honom idag. Ojoj hur ska detta gå?

Har ingen aning om vad jag ska göra nu. Fast det är massor som ska göras :P haha. Är väl lite smågrejjer som jag egentligen skulle hinna innan vi ska dra. Meeeeen jag är lat, har redan pysslat på en massa här hemma så,...

Har duschat och så men mkt mer har jag inte orkat fixa mig. Får va idag, har mjukisshorts och ett linne på mig. Det är varmt ute :D:D Så jag får se lite myslat ut idag, gör inte så mkt.

Är alltså på ganska bra humör idag också. Men funderar väldigt mkt på detdär med att få ner sakerna i förrådet. Eftersom de måste bäras ner för att jag ska kunna sätta upp tavlor och ställa prydnader på terrariet. Undrar om jag iaf kan få ner dem på golvet? Får testa det sen. =)

Äckel

Nu har jag knäskrubbat hela köksgolvet och sen skurat av det ordentligt + att jag skurat ur transportburen som ena kotten sover i.

Senario:
Sara sätter sig glatt vid datorn och väntar på att köksgolvet ska torka, är nöjd med sin insats och det luktar skurmedel och fresh.

SEN känner Sara plötsligt lukten av,... Kottebajs. Det första kottarna gör är alltså att gå och skita och förstöra godoften.

Haha dom gör ALLTID sådär. Är som att dom inte gillar lukten av nystädat eller nå? :O Eller så vill dom bara jävlas med mig, vad vet jag?

Så får rengöra transportburen igen.....

Jaja. Sen blir det disken och allt såntdär enkelt.

Det enda jag gruvar för är att jag måste torka ur sopskåpet. Vi har typ en kant. och Bakom den går rören, men det är ingen vägg för uten bara en liten kant som sagt.

Jag misstänker starkt att det är någonting som har hamnat bakom den som luktar. För det luktar aldrig helt rent fast jag torkar ur skåpet och diskar ur soptunnorna.

Sen har vi ju ett litet mellanrum mellan sopskåpet och skåpet där diskmaskinen står. Och diskmaskinsskåpet Var vi tvungen att ta bort dörren på. Så jag TROR att det luktar lite därifrån om man komemr in i köket, även om inte vi känner det själva eftersom vi har vant oss.

Jag vet faktiskt inte men blir lite nojjig att folk som kmr och hälsar på ska känna det och tycka att det luktar äckligt hemma hos oss :S

Självklart luktar det alltid lite djur, för vi har ju djur. Inte mkt att göra åt. Men det behöver ju inte lukta bajs och ruttna sopor om man nu kan undvika det.

Så jag får väl ta tag i den äckliga sysslan nu då,...






Hemmaaaaaaa

Idag ska det städas upp ordentligt. Jag tar köket - disk, skura av köksgolvet, rengöra kottegrejjer och alla köksbänkar och stuff.

John plockar ihop ordentligt i lägenheten och dammsuger. Så skönt. Blir lättare att göra det om båda gör det. Får lite motivation typ.

Funderar på att ta tag i det på en gång eftersom jag ska måla ett varv till i terrariet också. Det måste hinna torka innan pappa kommer hit runt 3-4tiden.

Så ska han dra det sista av elen och sen är terrariet färdigt. Då ska vi flytta över Alla grejjer och djuren och sen åker terrarierna som står överallt ner i källaren :D Det känns helt jävla underbart.

Jag vet hur jag ska möblera om. Så ska testa det och se om det känns rätt. Sen måste jag plocka upp lite kartonger ur förrådet och rota fram gamla prydnadssaker att ställa ovanpå terrariet.

Fixa lite tavlor ska också göras så ska göra mig iordning efter jag städat köket så vi kan dra iväg och handla lite på dollar och öb.

Vi måste köpa nytt spån också för tror inte vi har tillräckligt hemma som det är nu. och barken är då helt slut.

Kan ärligt säga att jag inte bytt hos reptilerna på länge, bara plockat bort bajs och kissfläckar. Det är förstås för att jag låtit min lata sida bestämma och för att jag tänkt att vi ändå ska flytta dem snart så då får dem ju nytt bottenunderlag och stuff då.

Det känns så sjukt bra att allt kommer bli gjort idag. Att man vart uppe i tid så man inte stiger upp vid ett, Segar till halv 3 och måste stressa typ.

Så nu tar jag tag i detta. Har sagt att jag ska göra det men skjutit upp allt hemma alldeles för länge.

blah

Är såjävla seg idag, drack en redbull men itfan hjälpte det.

Vet inte riktigt vad som händer ikv. Skulle ev köra ett parti risk med fredrik men nu känner jag mig superslö och har ont i kroppen så vet inte om jag orkar sitta så länge.

Så då blir det nog en film med pojkvän ikväll ist. Kan ju körs risk imorrn om inte annat =)

Då hinner jag städa upp här imorgon på dagen också för det ser hemskt ut. Är inte supersugen på att ha folk här, även om det bara är fredrik.
Sen så känns det kanske bättre i kroppen imorgon även om jag betvivlar det.

De nya tabletterna verkar inte funka och jag ska bara ta dem 1 gång om dagen,.... :S

Sååååå, tillbaks på ruta 1. Ska ge dem nån dag till. Annars får jag köra på de muskelavslappnande ist för jag ork it ha såhär ont. Dom funkar ju ganska bra iaf. Även om magen far åt h-vete.

Jaja nu ska jag ge mig för idag och slå mig ner i soffan igen.

mat

Vart på vårdcentralen eftersom tabletterna jag får för axlarna pajjar min mage totalt.

Så nu har jag fått nya, som man ska kunna ta även om man har magsår. Smid. Får hoppas de funkar :)

Dock fanns dom inte på nåt apotek i piteå. Drygt som fan. Så dom skulle kontakta läkaren och se om han kunde skriva ut dom i nån annan dos eller liknande.

Idag har jag inga planer. Är hungrig som en varg atm så ska väl fixa nå mat snart.

RSS 2.0