Kottebäbisar

Idag slöade jag som fan på förmiddagen och sen bestämde jag mig för att fixa mig lite och lägga mig i soffan och läsa veckorevyn. Mitt i sminkningen hör jag att det piper och har sig så jag misstänker att några av alla våra bäbisar slåss. Kollar ödlorna men där var det lugnt och kollar sen köket då jag är övertygad om att vincent och snövit har hamnat i bråk (dom har dock aldrig bråkat förut) Sliter upp handduken och ser att snövit har fått ungar!

Blev hyfsat chockad då vi inte vetat om att hon vart dräktig utan bara tyckt att hon är lite tjock, vilket inte är ovanligt hos tamigelkottar även om det inte är speciellt bra. Jag ringde iaf Sandra och upplyste henne om läget och sen ringde laban mig så jag sa att han skulle komma förbi. Gjorde mig klar i all hast vilket innebar att jag sket i både eyeliner och i att fixa håret.


Jag och laban hängde här en stund och väntade på att sandra skulle dyka upp, sen slog hungern till och efter att ha försökt nå henne en stund utan att lyckas så drog vi och käkade. Självklart ringer john och berättar att sandra har vart förbi medan vi var borta.

Jag läste iaf på lite när jag upptäckte att vi fått nya bäbisar och det verkar inte finnas någonting alls som jag kan eller ska göra utan det är bara låta den nyblivna mamman vara ifred och hoppas att hon inte blir så stressad att hon biter ihjäl eller stöter bort ungarna, sånt händer ju tyvärr.

Får helt enkelt hålla lite koll så att ungarna verkar äta och må bra och i övrigt låta dem va ifred. Hör pip från köket lite då och då och jag måste erkänna att jag redan är kär i dom squeekande, rosa små bäbisarna!

Just nu är dom yttepytte med en vikt på ca 10gram och har små vita taggar. men dom blir sötare, slänger upp en bild jag hittat på google på några som ser exakt likadana ut då det inte är läge att ta kort på ungarna ännu.


Hör pip från köket lite då och då och så har våra ödlor bråkat med varandra igen, vilken cirkus vi har hemma och det är nog till 80% mitt fel :P men min sambo står ut med mig ändå <3

Sen försöker jag sluta snusa nu vilket innebär att jag gått från en dosa/dag till 4-6 påsar/dag. Jag är en arg och otrevlig(are) kvinna atm. Imorgon är sista dagen på jobbet så då ska vi hinna städa bort det sista. Lokalen ska vara tom och urstädad när vi drar på kvällen så får väl se hur hårt och länge vi måste jobba imorgon.

John ska iaf få skjutsa mig till jobbet för han måste köpa ett till terrarium, vi kan inte ha ödlorna tillsammans då dom ryker ihop hela tiden. Vet dock inte vart vi ska ställa ytterligare ett terrarium. Vi har för liten lägenhet,... eller för mkt djur?


slödag

Idag har jag hunnit vakna och slöa i sängen i nästan en timme tillsammans med mysig sambo, fy va gosigt när vi vaknar samtidigt, händer nämligen inte så ofta för min sambo är en riktig sjusovare ;)

Ska lata mig framför tvn en stund och sen göra lite nytta, borra och skruva lite shiet och skura köksgolvet och diska. Det är dock det enda vettiga jag tänker göra idag. Är lite sugen på att sminka mig så jag ser lite fresh ut för ser alltid så sliten ut nu i mjukisar, tofs och osminkad - Vi städar ju på jobbet så är verkligen ingen idé att fixa sig före eftersom man kmr hem äcklig och sliten ändå och kmr hem såpass sent att jag inte orkar bry mig då heller.

Så idag blire nog lite makeup och nå finare kläder än de 2 par mjukisar som jag växlar mellan atm :P

Imorgon är sista dagen vi har lokalen så då ska allt vara städat och klart. Känns skönt at det är sista dagen för jag är alltid så trött nuförtiden, ska sova typ en månad när vi är klara och sen ska jag och min sambo göra om lite här hemma, nya mattor och gardiner och stuff så på tisdag blir det nog att fara och kolla runt lite =)

snabbinlägg om kröjm av trött sara

Blir ett snabbinlägg idag, ska på vårdcentralen snart och tänkte få plocka ihop det värsta här hemma innan jag ska iväg.

Fått alldeles för lite sömn inatt, drömde mardrömmar och vaknade en timme innan väckaren, kunde inte somna om. Blä!

Är alltså hyfsat trött och ska ändå iväg till jobbet och hjälpa till att packa ihop och städa osvosv. var hemma igår för att jag var så trött, tror det är väldigt mkt allergin som spökar och sen att jag har jobbat mer än vad jag egentligen orkar, fast jag inte jobbat mkt enligt mångas standard så är det mkt för mig liksom.

Nej nu måste jag släpa min slöa rumpa härifrån så jag hinner sortera tvätten innan jag far!

Ibland

ibland blir man bara sjukt frustrerad och irriterad,... ork it!

jah, inte mkt jag kan göra åt de. så egentligen drabbar det bara mig att jag blir störd. så ska fanimej gå och lägga mig och sova helvetes gott ändå!



Imorgon kmr farmor och farfar så måste hinna städa här hemma på morgonen,.. bra ändå för nu har jag en ANLEDNING att faktiskt göra de liksom ;)

Biljävel

Jag HATAR kylan! svider i ansiktet och biljäveln vill it starta, haft den kopplad över 40 minuter nu men itfan går den me på att köra mig till jobbet för de!

25 minusgrader är det här idag,... kul, och det blir bättre! ska vara lika fucking jävla kallt och ev. ännu kallare hela helgen,.. minst! en vecka i denna kyla och jag är nu beredd att emigrera till solen i ett u-land typ,.. vadsomhelst måste va bättre än detta.

Grejjen är den att det var en ganska bra dag när ja vakna,.. solen är framme och shiet, just the way I like it när det nu nödvändigtvis måste vara vinter,... Sen började jag tänka och så var den dagen förstörd,.. fiiifan

Ska gå och kramas med min sjusovande sambo en stund och sen pröva starta fanskapet igen.

Ikvel ska jag till Ida <3 Vi ska laga middag tsm, kolla film och skvallra massor ;) myyys,.. ser fram emot kvällen =)

My valentine

Ska berätta om min supermysiga alla hjärtans dag hade ja tänkt *skryter om min fina karl japp,..*

Morgonen började med att jag vaknade runt 11tiden, kröp ihop och mös me pojken,... Vi låg och surrade en stund och sen gjorde john frukost på sängen åt oss <3 han hade en playlist på spotify me mysmusik som han körde igång och så låg vi och bara kramades och pratade,.. helt underbart!

Efter en dusch låg vi och kollade gamla serieavsnitt i soffan,.. john for iväg en sväng och kom tillbaka med inte mindre än 3 buketter åt mig,.. en blomsteruppsättning med rosor, brudslöja och en till blomsort som jag inte kan namnet på. en bukett med tulpaner och nå rosa småblommor - asfina! och en bukett rosor <3 han är så himla fin, blev tårögd och så glad och rörd har jag inte vart på länge.




Lite mer kramar så for vi och gjorde lite småärenden som jag ville göra och sen for vi till mamma som låg hemma sjuk på alla <3ans dag, hon fick en ros av john som hon blev mkt glad över och sen bjöd hon på fika, pappa kom hem och fikade med oss och vi surrade på en stund innan det började kännas som att det var dags att bege sig.

När vi kom hem igen så gjorde jag mig iiordning lite mer, böt från mjukisar till lite finare kläder och sminkade på lite tjaffs. John var trött och vi la oss i sängen, han vilade och jag låg på hans mage och läste en bok <3

Strax före 20 for vi till Golden Dragon där john hade bokat bord och så bjöd min underbara karl mig på mat
Vi satt kvar till strax efter nio och då drog vi till videoteket, hyrde en film och for hem och la oss i soffan. Såg Experiment, helt ok film men digga inte slutet alltför mkt.

Efter filmen körde min karl ut mig i trapphuset där fick jag snällt sitta och vänta. När jag fick komma in igen hade han lagt ett spår av rosenblad och ljus in till sovrummet och tänt ljus och lagt rosenblad på sängen, blev tårögd igen, min söta <3


Var en helt underbar dag, fick så mkt uppmärksamhet och kärlek och blev så bortskämd att jag är utan ord - min karl han kan om han vill =D

happybag

Sitter och väntar på min karl, idag har jag inte gjort mkt,.. skurat köksgolve, duschat, laga nudlar.... Läst bok och kollat tv typ,..

Jo, bar ju undan tväten också! John har gjort desto mer (första gången i vårt förhållande som han gjrot mer hemma än mig) Han har sotrerat tvätten, skruvat isär en bokhylledel och buri ner massa skit i förråde 8inte lätt me hans opererade handlad men han gjorde de ändå!) och diskat,.... Min karl är snäll och bra när han vill^^

Snart kmr han hem me maxmat, snus och chips nomnomnom =)

oj! nu är pojken hemma me happybag, fast han har köpt fel cips! hur kan man köpa esterallas dillchips framför olws? hmm,.. undrar om man får lämna tillbaks en chipspåse?,..

Nu mat^^

rubrik då

Jafifan inget blir som man tänkt sig ibland.
Lyckades övertala john inatt att vi skulle lämna rullgardinen uppe med argumentet att jag ville att solen skulle lysa in på morron för då är det så mkt lättare att stiga upp -och vi har det ju alltid kolmörkt å tyst som du vill ha det, snääääääääälla. Det funkade!
Sen när jag vaknar av larmet är det mulet ute och solen syns inte till nån jävla stans, fan va trist, somnade om. Sen ringde chefen och väckte mig och sa att jag ska ju inte alls jobba idag för jag är ju ledig på fredagar, trevligt trevligt.
(vet att ja är ledig fredagar man hade tänkt in en sväng ändå)

Funderade starkt på å göra nå vettigt idag, typ städa, är inte så ostädat men köke är inte skurat å borde diska å stuff + att det är lite grejjs som står framme som ska ner i förrådet.

Blev dock inge, ides it så var till nina ist, sen me laban och så drog vi till slö där de var lan å massa folk. Drog hem tidigt å skulle se film me killen men filmen sög så blev kasst.

Aja ork fan it. Har vart en ok dag fram till nu då jag är på pisshumör.

laaaaaaa

idag är en bra dag, var å satt upp lite annonser om kottarna och så stalkade jag laban, nu är vi hos slö och slöar, haha rolig jag,....

Ska typ städa när ja kmr hem så drar ut på att fara hem, sen är jag allergisk som fan mot allt i läggan (därför jag måste storstäda.) Slog ihjäl råttan igår, (going to hell) ormen ville it ha han och jag orkade faktiskt inte ha kvaqr eden när jag blir så allergisk. Ska bli skönt å få ordning hemma så ja ska fixa allt ikvel och så ska jag färga håret för min utväxt är förjävlig. Har inte tvättat håret sen i torsdags så ser ut som en galning atm, har mössa på mig at all times, problem solved^^

3 datorer, 4 pers och family fuy på tv, life's good^^

mormor

Ska uppdatera er om hur det går för mormor. Hon har fått komma hem igen och på måndag blir hon inlagd igen. Ett jävla hattande fram och tillbaks, idioti, behåll henne där ist så hon får hjälp och har hjälp nära om ngt händer!




Mormor och Jag -07

Jah iaf så ska jag och morsan dit imorgon och permanenta huvudet på henne som mamma sa, men hoppas att hon menar håret ;) Jag ska lämna lite böcker också ifall hon blir där ett tag. Ska bli skönt att fara dit, ska nog traska dit,.. så slipper jag gå ut en enkom promenad å så. Blir på förmiddagen vi ska dit också så är ljust ute och grejjer, hatar mörkret. Är så less och trött och deprimerad


Klart man oroar sig konstant atm, min lilla mormor blir bara mindre och mindre. Men hon är en envis kärring^^
Eller som john säger - pantertanten


mormors namn på vänsterbenet. mars -09 gjorde jag den

Allergihelvete

Allergin driver mig jävlat till vansinne atm och ful blir man me svullna, torra och röda ögon och sår i näsan och hela helvetet. Mina ögon är typ halverade och dom är ju inte så stora i vanliga fall heller :P

Suger för jag såg verkligen fram emot att få testa nysminket imorgon och blir ju inte samma sak om man ser ut som ett igensvullet offer. Kan som inget smink i världen fixa. Blah.

Allt går emot just nu, och jag kröjmar över allt och gnäller och lever om. Äh, orka. Nu ska ja fan ge mig och lägga mig och kolla på filmhelvetet ja tankat, en romantisk komedi med adam sandler. Så man vet ju redan nu hur den slutar men den kanske kan distrahera mig i 1½ timme ändå, håller tummarna.

vem är du?

Jag vill bara gråta när du gör såhär mot mig, vem är du och varför blir du så ibland?
Känner jag dig?
Är du ärlig mot mig?
Jag hör ju på dig att ngt inte stämmer, vad och varför?

Ja ork it, jävla tjaffs, jävla paranoia, jävla skit.

Ngt är fel och jag vet inte vad, jag tror inte jag kmr bli bättre, för jag känner det på mig.
Jag har skakat av mig denhär känslan förut, bara för att få reda på sen att jag haft rätt hela tiden.
Det är fan sinnes att låta mig tro att jag håller på att bli galen när det är jag som har rätt och du som gör fel.

För galen håller jag på att bli, frågan är ju om jag har ngn grund för det, jag vet inte,... Jag kan inte skaka av mig känslan av att bli förd bakom ljuset.

Det värsta jag vet är att bli lurad, när det gäller viktiga stora saker. Jag vill inte känna mig dum, I hate it.

idiot

Nu är jag sjukt less på att vara tjock och sjukt less på migsjälv för att jag käkar konstant.
Är less på att hela tiden känna att jag är stor, är less på att kolla på bilder och se valkarna under kläderna. Är less på dubbelhakan och dom sladdriga överarmarna. Imorgon äre jag som börjar promenera och sen äre fan nog me fettandet. Vågar inte ens väga mig atm.

Sanningen är den att jag mår bra när jag äter, det fyller igen magen så det enda jag känner är att jag är mätt, ångesten trycks bort en liten bit, och ensamheten. Jag måste verkligen styra upp dethär. Finns andra sätt att pressa bort ångesten. Typ ett supervarmt bad och en bok, är boken bra så behöver jag inte äta, jag blir så avslappnad när jag badar. Nu har vi inget badkar och det suger hästpung. Ska ragga på min karl typ massor så vi kan kolla på badkar. Vill ha, måste ha typ.

Nej men som sagt imorgon äre jag som börjar promenera, ska ut oavsett hur mkt det tar emot imorgon, oavsett hur kallt det känns. Hatar att gå ut under vintern at all, om ja inte ska åka skidor typ :P Fryser typ konstant även inomhus så är inte lockande att gå ut i kyla och halka. Blä!

Meeeen, jag vet att sist jag var ut och promenerade en timme om dagen i rask takt gick jag ner hyfsat stabilt ändå. Ska ner 3-4kg. Sen får vi se hur det känns, gissar på iaf 2 till efter de innan det känns okej igen. Jah, livet,...


gshhh

Jag får ångest när jag är ensam, och nu känner jag mig ensam. Ibland känns lägenheten så tom.

John är i luleå, och jag vet inte vad jag vill göra ikväll,

Nu hittade jag råttan, under soffan kröp den jäveln dock in nu
suck,.....

HA! fick han! nu är han i buren igen och in tejpad

lite grejjer

Jag har så mkt huvudvärk! blä. Ska sluta dricka cola jävlat bara för att!

Pappa, Glenn och Emilie har vart förbi och hjälp till att möblera om, glenn och emilie stannade och surrade till för en stund sen. trevligt trevligt. Jag har lyckats duscha men kom inte längre än så. Ork it sminka mig atm även om jag faktiskt är jävligt sugen på att testa både nya ögonskuggan och fransarna som jag köpte igår när jag och john var till luleå.

John blir kvar i luleå till söndagkväll gissar jag. Ska hämta honom, saknar honom lite men inte så jag dör än iaf :P
Han var så gullig igår, skickade sms och mms och berättade vad han gjorde och att han gillar mig typ ;)

Jah, det är iaf möblerat om nu så får se om jag är nöjd, kan jag nog inte säga ännu, får vila på det några dar, bättre blev det iaf tkr ja. Ska upp me nå tavlor å shiet. Men inte ännu, ska nog ligga på soffan och glo tv en stund nu, ta en alvedon eller 10 och dricka massa vatten och vara tjurig. ORK it gå till statoil och köpa cola.

Nina och atlas var här igår, mkt mysigt^^ Vi tvättade atlas också, var inte så uppskattat, han fick damp efteråt :P
annars kollade vi film och surrade massa^^

Jag har en råtta på rymmen någonstans i lägenheten, skitjobbigt så jag är så allergisk mot fanskapet och nu kmr de va råttbajs gömt i hörn och grejjer. Han kanske känner på sig att han ska bli mat. :P Får se när han dyk upp igen, snabbletade lite men kändes meningslöst, en råtta koms ju in överallt typ :P

Får se vad som händer ikväll, är lite dugen på att vara me mina pojkar men får se va dom ska göra och hur jag mår, kanske är för trött.

hohojaja

Fan va allt bara snurrar, jag hinner ingeting, jag orkar ingenting, är typ konstant handlingsförlamad eller nå. Huvva

Imorgon ska jag på jobbe och fredag ska jag till luleå. Idag har jag inte jobbat, massor me allergi och mina ögon är fortfarande svullna och rosa typ. Inte läckert. Jag har nyss kommit ut ur duschen och nu väntar jag på att john ska komma hem så vi kan kolla en film tsm och efter de blire nog nattinatti hoppas jag. John är bara på statoil och handlar cola till mig btw <3 och säkert nå snacks till sigsjälv

Har skurat köksgolvet och bytt hos kottarna idag. Jag är vrålallergisk här hemma så skla bli skönt när det är bara vincent och inte massor me kottar och en råtta också. hohojaja.

Mormor blev inlagd i sunderbyn, vet inte hur länge hon blir kvar där men ska nog kanske dit på fredag när ja ändå ska till luleå om hon nu vill ha besök. Ska upp me vincent till djursjukhuset och far några timmar före så jag hinenr en sväng på stan tänkte jag. ska bli skönt å få han undersökt så dom kan laga honom.

Blev inte mkt struktur i detta inlägg, typ som i min skalle då :P

RSS 2.0