Turkiet imorgon

Imorgon bär det av till turkiet :D

Har nästan packat klart, gick igenom packningen igår medans john satt och kollade på resident evil i soffan, var mys.

Så idag ska jag städa klart här hemma eftersom det är jättedammigt och syrran ska bo här veckan vi är borta och ta hand om darling och vincent. Sigmund ska vi lämna till djurshoppen så dom får se efter honom så syrran slipper då han både bits och vill rymma hela tiden :P

Har massa småsaker att göra idag men ingentign som kmr ta ngn längre tid förutom städningen och jag har ändå bara kvar köket och toaletten, började nämligen dammtorka redan igårkväll så jag inte skulle ha så mkt att göra idag. Funkade som planerat, jag känner mig inte alls speciellt stressad.

Har kännt stressen mer eller mindre hela veckan eftersom det har vart massor att göra men ingen av oss har orkat ta tag i någonting. Jag har packat lite smått i en vecka nu dock och igår blev jag klar med kläderna, har dock med mig alldeles för mkt kläder egentligen men jag blir tokig om jagi nte har valmöjligheter så då får det bli lite mkt i väskan :P Måste bara väga den innan vi far så jag slipper betala övervikt. Fast är helt säker på att johns väska kmr vara lätt så jag kan alltid klämma ner lite stuff där ifall det skulle visa sig att min väska är för tung :)

Grejjen är den att vi inte far förrän runt halvfem imorgon så vi kmr hinna göra lite saker imorrn också, är nog därför jag inte känner mig så jättestressad^^

Nu ska jag ringa min mamma och så kanske fara förbi mormro om hon är hemma, vll hinna träffa dom en gång innan vi far. JA, jag är en familjetjej, släkten är jätteviktig för mig och jag trivs och är migsjälv med dom. Sen får det vara hur lame som helst men that´s mee.

Håret ser dock förjävligt ut idag eftersom jag somnade med blött hår igår, drog på mig en mössa innan jag gick till apoteket imorse för så illa är det. Blir nog tofs mitt på huvudet och massa hårspännen idag för jag orkar inte börja platta och ha mig känner jag.

mp3

Fixat min mp3, den är jätefin nu^^

Före

Efter fram                                Efter bak



Hunnit sätta fast lite fler småstenar på framsidan nu men har it orka ta nån ny bild

Piffat upp min tråkiga resväska




 

 

 



Och glittrig och rosa blev den^^


Taggar för Turkiet

John har vart bortrest ett tag nu, Känns jätte trist att han for samma dag som hans semester började eftersom jag har saknat honom mer eller mindre hela sommaren då han jobbat heltid med ett psykiskt tungt jkobb och vart ganska off när han kmr hem. Så nu fick jag ingen kvalitetstid med honom innan han for. Men på tisdag är han hemma i norrland igen, så då ska jag hämta honom i luleå och så ska vi väl växla pengar på forex när vi ändå är där och kanske gå på stan en sväng? ;) :D

Sen far vi till turkiet den 22/8 med martin och tanja. Ska bli så myyyyyyyysigt^^



Men behöver shoppa lite saker innan vi far, typ nya solglasögon som jag passar i, en keps som jag passar i (kmr bli svårt och ta tid) ett par sandaler som är skökna att gå i och som ändå är snygga, och ett par badshorts, vet vilka jag vill ha men finns inte i min storlek i piteå längre så håller tummarna för att dom finns kvar i rätt strl i luleå när vi ska dit. Ska även kolla solbrillero ch sandaler och shiet i luleå.



Idag hade jag tänkt börja packa lite så ska dra upp resväskan ur förrådet. Älskar min resväska, är en vanlig grå ful B-ig som är köpt på dollarstore för ett antal år sedan, men den håller fortfarande och den har varit med mig i mycket. Jag älskar att resa!

Sara i Belgien -07 På mallorca -08


Gran Canaria -09

RSS 2.0