åssit säger jag bara



Just nu händer det inte så mycket. Åssit som vi säger här uppe. Jag är grymt uttråkad

Gör om i snigeltakt

Allt här hemma tar mkt längre tid än vad jag räknar med. Hittar aldrig någon energi.

Håller sakta men säkert på att styra upp allt här hemma. Då menar jag ALLT. Rensar ur skåpar och garderober osv.
Tar lite i taget men det går iaf framåt.

Har rensat ut och organiserat 3 av mina 4 garderober. Så nu har jag bara 3 garderober och vi fick ett extra skåp till förvaring. Behövdes =)

Har fått upp skåpdörrarna och satt fast väggdekoren i köket. Blev superbra tkr jag =)

Jobbar imorgon så ska strax snöra mig i sängen. Ska bara sortera rentvätten som jag skrev att jag skulle sortera redan i förra inlägget ;P


Får väl se vad jag tar mig för imorrn. Förhoppningsvis får jag nån grej gjord i läggan iaf.

Nu hoppas vi att det är NÅNTING som går att se på tv. Kan inte sortera tvätt om jag inte får se på tv samtidigt. Är för tråkigt :P


..

Gjort mig lite iordning men kände att jag inte precis orkade anstränga mig.

Jag och john ska på ica så fort han sett klart nåt serieavsnitt han hade påbörjat. så 5-10min kanske.

Idag ska skåpdörrarna upp. Köket ska rensas ur (vi har ställt allt som var ivägen i köket så det är överbelarmat med div prylar atm.)

Tvätten ska sorteras och jag ska nåla upp en gardin. Sen ska jag sätta upp lite väggdekorationer på skåpdörrarna i köket. Sen får det nog räcka för idag.
Tänker inte planera in nåt mer iaf. Vi får se vad min ork räcker till. Känner jag efter detta att jag orkar göra nåt mer så gör jag väl det. Lägenheten har tagit en evighet att få iordning. Men det blir fint. Även om det kmr ta ett tag till innan det är helt klart.

flumm

Ja helgen har ju bestått av massa inredning och skit och min kropp har tagit stryk av att flytta runt saker och hänga upp gardiner osv.

Nu är vardagsrummet nästan klart. Bara lite småsaker kvar. Så jag ska ta tag i migsjälv och hoppa i duschen. Sen ska jag pilla på lite mer här i lägenheten.

Sov jättelänge idag och satt mig och kollade oprah och gjorde lite research om mina mediciner och om busstider osv för nu är det exakt en vecka kvar innan jag far ner till umeå. Får mest troligt med mig åke och fredrik denna gång och nästa gång följer john med (det blir 1-2veckor senare.) Då ska jag posta vad det handlar om. Men fram tills dess orkar jag inte skriva om det. Vill inte ha folks åsikter i förväg. Eller vill inte ha folks åsikter at all om dom inte är positiva iofs.

Trodde iaf att jag inte får ta mina vanliga värktabletter så jag tog en tiparol i morse och det känns INTE OKEJ nu. Visst, den hjälper superduperbra mot värken. Men just dethär att jag känner av den i huvudet. Det gör att det känns som att jag halvknarkar. Gillar inte att den stiger upp i skallen.

Men fick iaf veta att jag kan ta mina vanliga tabletter så =)
Tror iofs att tiparolen behövs eftersom jag har så ont atm. så gör väl inte så jättemkt.


.

Var på gymmet idag och är INTE nöjd med min insats. Så nu sitter jag här och är arg på mig själv. För att jag är så lat och en sån gottegris.

Ska iaf sluta med redbullen nu (försök nr 356 typ.)

Imorgon har jag en långpromenad inplanerad. Om det är okej väder. Äre lite halvtaskigt tänker jag bita ihop och gå ut en sväng ändå. Just nu fryser jag massor så känner mig inte taggad för att gå ut imorgon. Men det kommer förhoppningsvis gå bra ändå.

Sitter och tjurar atm. Förlåter väl mig själv sen nån gång.

Ska för övrigt göra om i vardagsrummet :D är super exited över det. Så idag har jag köpt tyg och stuff. Tanken är att det ska bli lite mer myskänsla i vardagsrummet så jag ska dela av det med tygskynken. Vill köpa lite nya prydnader å nå nya tavlor också. Är sugen på lite afrikansk inspirerat denna gång. Hittat 2 tavlor jag vill ha men dom kostar över 500spänn/styck!

Suger för dom skulle passa så bra till det jag vill göra :/

Längtar dessutom massor tills jag får julpynta. Jag är inte cool när det kommer till julen (är väl iofs inte cool över huvud taget, menmen.) Älskar julen, älskar att få pynta upp hela lägenheten till första advent. Älskar mysstämmningen som bosätter sig i mig den första december och inte flyttar ut förrän efter juldagarna är överstökade. Älskar att släkten är samlad och att vi har våra traditioner på julafton. Bingolotto special med familjen kvällen före julafton. ALLT sånt älskar jag. Jag älskar att få dela det med john, jag tror han gillar det också. Det mesta av det iaf ;P

Men det är så läääääääääääänge kvar innan jag får plocka fram allt julkraffs :/ Så jag försöker ta en sak i taget.
Har faktiskt mkt att se fram emot. Tar det i datumordning.

I veckan: göra om hemma i lägenheten och shoppa inredning för pengar jag inte har.
18: Umeå
ca 1 vecka efter det ev. 2 veckor: Umeå igen
Sista oktober: Maskerad! Halloween. Längtar bara dit för att jag vill klä ut mig faktiskt :P

Sen ser november ganska händelselös ut men jag hittar nog på nåt projekt eller nå annat trams att fylla tiden med. Sen är det JULSTÄMMNING hela december.

Sen om vi kollar längre fram så ska vi utomlands med stora delar av släkten juni 2012. Men jag kommer nog ha mkt annat att längta till innan dess.

Kolla, jag blev faktiskt på lite bättre humör av att tänka på och skriva ner allt som jag ser fram emot. Nu ska jag slå igång en film medan jag fortfarande tänker på positiva grejjer ;)

RSS 2.0