Saker

dag har jag tråkigt och är rastlös men vet fan ine vad jag vill göra.

Fick panik igår, kände bara att jag måste bort bort bort från piteå. Känner mig så låst.
Inga pengar och ingen bensin i bilen, annars hade jag bränt iväg någonstans eller bokat en resa.

Jag blir såhär, alltid. Fixar piteå i 6månader eller ett år och sen måste jag bort ett tag. Jag orkar inte.

Borde göra mig iordning, typ sätta upp håre så ingen ser hur otvättat det är och linser och ev lite smink. Orkar knappt det så orkar verkligen inte tvätta håre och shiet. Blöh!

Jag vill shoppa!!! !!! !! håller på att bli insane att att ha så tråkigt på dagarna. det är sjukt tungt att sitta hemma hela tiden. Folk som har jobb eller går skola fattar nog inte riktigt hur psykiskt påfrestande det är att ha vart hemma och gjort ingenting i 2,5 år!

Men nu ska jag sluta klaga ett litet tag och berätta vad som har hänt sen sist. Hmmm..

Jo kotten är ju hemma nu^^


Han heter vincent och är typ det sötaste som finns,
jag är kär i honom, så kär att  jag funderar på att dumpa john,.. hmm, men näe.

Påtal om john så har vi vart ihop i över ett år nu, tiden går fort och jag tror inte någon av oss kom ihåg det på årsdagen :P Haha, när jag var mindre hade de vart katastrof men jag är nog inte så romantisk av mig, senast jag fick en ros av john är ett år sedan, den dagen vi blev tsm, sen fick jag en liten söt blomma en gång när han hade vart på ica, men den dödde.



Håret är svart och rosa nu, går att färga på de jag blekt (6ggr!!!!) men färgen sitter inte kvar så blir urtvättat efter en tvätt. Men just nu är de rosa iaf, var lila före de. Är kul å kunna byta, funderar på blått nästa gång men har ingen blå färg hemma så då måste jag köpa och för de behöver man vanligtvis pengar, och det har inte jag!!! :(;(

Sara 16/7 -10

Partyspray, orange pojk och igelkott

Ja,... mitt hår blev inte bättre av alla färg och skit fast jag verkligen ska ha cred för att jag försökte :P
Slutade med att jag hittade nån partyspray längst in i ett skåp som jag körde i så nu är partierna röda. Men färgar av sig på allt och alla så mina öron, min hals och min pojkvän blev orange :P

Ska försöka igen om ett tag men for now låter jag det vara.

Skulle ju egentligen iväg och hämta kottarna igår men de blev inte för Sandra hade en kompis som kunde köra upp dem ist. Så jag fick ett samtal för en liten stund sen och nu är dom här i piteå!! :D

Så ska slita mig från datorn och göra mig iordning och sen ska jag iväg och hämta kotten min^^

Hårdilemman & orm på escape.

Jag är på mkt dåligt humör! Blekte mitt förbannade löshår 4ggr igår och det blev kloakfärgat.
Precis blekt det en 5:e gång och det händer typ ingenting fast jag änvänder starkaste blekningen dom har på coop (5-7nyanser ska den bleka) Jävla fitthår vafaaaan.

Blev iaf sjukt less och körde i det lila så sitter med det i håret nu men kmr säkerligen inte bli ett bra resultat. Jag menar tar inte blekningen på det här håret så tar ju knappast den lila färgen som bara är toning och som ska gå att tvätta ur. Ska iaf ha den i dubbla verkningstiden och sen skölja genom hela håret och styla det så får vi se vad slutresultatet blir.

Funderar även på om det nu skulle bli total katastrof om jag ska låta det vara och försöka bleka skiten om ett tag igen, tror prepareringen går ur om jag tvättar det typ varje dag i en vecka?
ska även köra med silverschampoo tror jag för att få ur så mkt gult och orange som möjligt på de partierna där det har blekts en aning. Det mesta av håret är mörkbrunt och vissa slingor och strån har blitt typ blonda så detta är ju helt sjukt!!

Hittade iaf min älskade orm darling imorse, hon låg i duschen och chillade :P hon försvann för några dar sen och det var tredje gången hon lyckades smita iväg på en vecka!!
Så nu ligger hon i trerrariet och försöker komma på en ny väg ut ;P Håller på att tina ett poppcorn till henne så hon kanske blir lite mindre rymmningsbenägen när hon är mätt :P

Idag har jag inga planer alls! Ska till gbg imorgon men vet fortfarande inga tider för avgångar och dyl. Har inte fått nåt sms med bokningsbekräftelse så har inte kunnat hämta ut ngn biljett. Men det löser sig. Ska ringa Sandra sen när jag inte har färg i håret (inte förstöra snygglurn ju) och kolla vad som händer.

Eftersom jag bara blir är en dag så behöver jag inte packa osv, känns lite konstigt att resa iväg 130 mil utan att behöva packa, har nog aldrig dragit iväg så långt bara över dagen liksom :P


RSS 2.0