tidigt upp

sent i säng,... somnade alldeles för sent igår så nu är jag ngt tröttare än vad jag brukar vara, var t.o.m tvungen att ställa larmet för att ta mig upp vid nio och det brukar jag inte behöva göra nowadays.

Funderade på att ställa om larmet till tio och sova en timme till men sket i de eftersom en ynka timme till ändå inte skulle göra att jag blev sådär pigg och utvilad. Får väl sova middag sen idag ist.

Idag är planen att gå på stan med tommyboii^^ Valde verkligen rätt dag eftersom solen strålar och himlen är blå, jag är glad. Ska även hinna förbi farmor eftersom hon har vart vänlig nog att låna ut en cykel till oss så ska hämta den idag tänkte jag.
Sen efter femtiden så ska jag en sväng till luleå och hälsa på david, käka pizza och bara softa. Var sjukt längesen de var bara han och jag så ska bli trevligt.

Nu ska jag sluta skriva, kasta i mig nå frukost och ringa tommy, vill inte slösa bort mer tid inomhus när det är så fint väder^^

Pusshej

Splatter, poppcorn och addidas

Idag vet jag inte vad jag ska blogga om precis som vanligt, men det brukar komma alleftersom. Och gör det inte det så blir det väl ett kort inlägg men jag ger inga löften ännu eftersom jag knappt börjat skriva ;P

Var sjuk i en vecka nu och inte fått behålla någon mat alls! har vart sjukt jobbigt speciellt dom första 5 dagarna, då åt jag typ en fralla/dag och drack mest bara massa saft för att inte bli uttorkad. Slapp iallafall den smärtan att åka in till sjukhuset och få dropp så får väl se det från den ljusa sidan. Dessutom har jag säkert gått ner nåt kilo och det får väl betecknas som positivt men det enda som egentligen hänt är att tuttarna har blivit mindre :O


Jag känner mig sjukt oattraktiv och har gjort det ett bra tag nu, känns tärt. Känns som att vilka kläder jag än tar på mig så ser jag tjock ut, känns som att hur jag än sminkar mig ser jag trött ut och känns som att vad jag än gör med håret så blir det alltid långt ifrån hur jag vill att det ska bli.

Så idag kom jag fram till ett beslut, Jag ska investera i ett par nya byxor, ett par stora mjuka som man kan ha in public och inte mina fula addidas mjukisar eller mina söndernötta addidas. Tänker även investera i en fin kofta, har velat ha en såndär snygg addidas ett tag så nu är det dags. Lite tröstshopping och nya stora kläder att gömma sig i är precis vad jag behöver just nu. Ska nog gå själv, eventuellt med tommy eller john, men jag vill inte gå med nån tjej, för jag vill ha smakråd men inte behöva gå å kolla på massa irrelevant som JAG inte vill kolla på, det ska vara en dag på stan about me. Längtar!

Sen är det nu bestämt att det blir gbg med folket i mitten av maj^^ Är sjukt taggad för shoppingen i gbg är så sjukt bra enligt mig! Ska spendera större delen av budgeten på shopping men nån utekväll får man väl planera in också, testa vad göteborgs nattklubbar går för^^

Nu ska jag glida iväg någonstans och göra någonting, eller så ska jag stanna här och kolla kläder och stuff online, vilket som blir bra =)
Anytime now kommer sambon hem och vi har planerat en myskväll med poppcorn och splatterfilm och massa kramar =)
Splatter, poppcorn och mys med någon man älskar är alltså rekomendationen jag ger till er alla ikväll för man kan inte ha det mycket bättre än så om ni frågar mig :D


Duktig Flicka

Vart på kurs idag, sov 3 timmar när ja kom hem och sen har jag legat i sängen och läst en bok fram till nu.  John fick äta själv eftersom vi käkade lunch med kursen, vet att jag borde äta middag men ork it.

Boken iaf. Casanovas kvinna. Helt underbar bok. Helt sjukt vad jag kände igen mig och vilka nya insikter jag fick i migsjälv och människor. Jag är ung, jag mognar, jag lär och suger i mig allt just nu.
Är i det stadiet av mitt liv där jag funderar på mkt, där jag växer, där jag är tråkig och pensionär som inte går ut på helgerna utan stannar hemma med sambon eller själv framför tvn.

Jag tillbringar mkt tid med migsjälv, jag lär känna migsjälv, vem jag är, vem jag vill vara. Vad jag gör fel och vad jag gör bra för att komma dit, att bli en bra person har alltid vart viktigt för mig och det känns som att jag i mångt och mycket är en bra person. Men det känns även som att vissa saker jag gör är omogna och att jag måste krypa in i migsjälv och undersöka vad problemet är.

Jag har kommit långt, jättelångt. Jag har slutat göra det som stillar oron och ångesten för stunden. Men jag har långt, jättelångt kvar att gå innan jag är vuxen.

Jag har så många måsten och borden, så mycket jag vill men som jag egentligen inte vill. Jag förväntar mig inte att ni som läser ska förstå vad jag menar men känner att jag ändå måste ge det ett ärligt försök att förklara.

Jag ställer upp, Jag ställer alltid upp, till 110% och det vet ni. Ställer jag inte upp finns det alltid en skälig anledning till detta, typ att jag ligger dödssjuk i förkylning ;) eller ska bort eller vad det nu kan vara.
Jag sätter er alltid först, allihop och helst på samma gång och det är inte så lätt att få mitt liv och min tid att gå ihop alla gånger.

Ni som står mig nära har säkert märkt på sista tiden att jag inte ställer upp lika mycket, att jag säger nej, att jag inte svarar i mobilen klockan 3 på natten längre osvosv. Att jag blir nästan arg över vad ni kräver av mig märker ni dock inte, jag tror inte ni inser hur mycket tid jag spenderar på att enbart ställa upp, jag tror inte ni vet hur mycket ni kräver. För jag har alltid gjort det, alltid släppt det jag har för händerna och kommit springande för att hjälpa till.

Det är helt och hållet mitt fel att ni har de krav ni har på mig, för det är jag som satt ribban jävligt högt för migsjälv. Jag säger inte att ni inte ställer upp, men dethär inlägget handlar om mig och inte om er. jag vänder mig till er för att ni ska förstå vad jag pysslar med och varför jag är som jag är just nu. För ni är viktiga och det är viktigt att ni förstår och accepterar.

Just nu är min tid, min tid att reda ut i migsjälv och justera i mina proriteringar. Ni finns ständigt i mina tankar men våren är jobbig och jag har en bror som tar återfall gång på gång så just nu är fel period att be mig ställa upp, just nu behöver jag att ni ställer upp på mig genom att finnas där, acceptera och vara som vanligt.

Jag älskar er.

sova

Känns tungt,

livet är ok men det känns tungt, har kännts tungt ett tag nu, känns som att jag drunknar och ingen ser, ingen märker alla små tecken, får ingen respons när jag säger det rakt ut, att det är lite jobbigt,.. lite jobbigt,
vet inte varför jag säger så, jag förminskar min egen sorg och ångest genom att kalla den lite jobbig,.. haha fyfan.

lite jobbig betyder att,.. jag vet inte, att det är jobbigt, att det är sjukt jobbigt.

jag är så trött hela tiden, jag vill gå i ide och sova till sommaren. Eller bara sova bort några dagar, en vecka, tre dar,.. som jag gjorde förr,... men vet inte hur människorna omkring mig skulle ta om jag bara sov en vecka i sträck, om jag inte svarade på mobilen. Ibland är det lite jobbigt att älska folk. För jag behöver egentligen bara sova nu, för det finns INGENTING som NÅGON kan göra för att jag ska må bättre. Så lika bra att bara sova tills det är över.

Jupp

Är låg, våren är inte så trevlig som folk promotar för.

Just nu äår jag snurrig och skön på ett yrt sätt och det kmr inte bli rätt vad jag än skriver så jag ska gå till statoil, köpa snus och col och kolla serier^^^tjarå

RSS 2.0