gbg på fredag

Fick förfrågan igår om jag ville flyga till gbg och hämta nå kottar (igelkottar inte tallkottar alts :P)
SA typ: JA,.! Nej,.. :O Fan va läskigt, näe

Sen på kvällen blev jag skitförbannad på migsjälv. För detdär hade jag bara sagt fine till och farit för inte ens ett år sedan, Jag har alltid vart impulsiv och trivts bra med det. Så varför backar jag nu? Varför är jag rädd för allting? För FINE jag mår skitdåligt sjukt ofta. Men jag mår ju knappast bättre av att ge efter för mina svagheter och gömma mig i en tvåa på punkt.

Så jag sa fuck it och ringde upp bruden imorse och jag far nu på fredag. Jag vägrar vara en spillra av vem jag en gång varit, jag ska vara en bättre version av migsjälv men det betyder inte att jag tänker förkasta min impulsivitet och min barnslighet. Jag strävar efter att bli en hel människa. Jag ska sluta vara rädd nu, jag var sällan rädd förut, var rädd för ensamheten, var så rädd för ensamheten att jag itne hade tid att vara rädd för någonting annat. Nu när jag slipper ensamheten är jag rädd för allt annat. Jag tror inte på migsjälv, tror inte längre på att jag klarar migsjälv. Men vet ni vad? DET GÖR JAG FANIMEJ VISST!

Jag har gjort det förr och jag kommer fortsätta göra det. jag klarar det jag vill.
Jag ska börja tro på mig igen och klättra tillbaka till den jag en gång var, jag börjar hitta mig igen nu.

Min lust kommer tillbaka, jag vill skriva, rita, resa, hoppa, studsa och vara glad igen.

Jag har börjat, nu ska jag fortsätta, jag ska visa mig vem jag är.

Pengar, smink och linser

Idag har jag fått bidraget^^ :D jag är så sjukt glad!!!

Idag ska det shoppas!

Ska väcka john om 25 min och innan det ska jag väl försöka göra mig lite klar eftersom jag tar ganska mkt längre tid på mig än vad han gör på morgonen, då måste jag ändå säga att han är seg för att vara en kille som är snygg redan när han vaknar och har rufsigt hår och sådär sött sömniga ögon.

Ibland är jag avundsjuk på killar som ser bra ut, för dom behöver inte göra så mkt liksom, tjejer ska vara söta, snygga, smala osvosv.

Att kladda på smink och grejjer tkr jag är skitkul, inte lika kul att pilla på med håret dock. så det brukar jag vara dålig på att fixa. Men att kladda på smink tar ju tid och det är ju någonting jag inte orkar göra så ofta, dethär med att fixa en fin sminkning, jag kan om jag vill och är jag på det humöret är det jättekul att exprimentera. Men varje dag? det är jobbigt, och man känner sig så ful om man inte gör det. så mascara och ögonbrynspenna använder jag varje dag men that´s it.

Vet inte riktigt varför jag babblar på om smink och stuff nu när jag borde kladda på smink och inte skriva om det.

Linser - my best friend. Jag är blind som en nyfödd kattunge utan mina glasögon men jag HATAR hur jag ser ut i briller så använder som bara på morgonen, innan jag ska någonstans måste jag typ alltid stoppa i linserna. Och det är ju lite halvjobbigt när man har allergi och ögonen sväller igen och stuff. Linser som skaver och har sig, fiifan. Vill verkligen göra en laseroperation. Tänk att bara få kasta bort linser och glasögon och kunna se bra ändå :D

Jag är taggad, för idag känner jag mig rik och det är dessutom sol och fint ute :D Hoppas jag hittar det jag ska ha på stan nu också, hatar när man har $ och kanske t.o.m har pallat dig upp till luleå och så hittar man typ ingenting :O :/

Men nu ska jag väcka pojke om en kvart så nu är det dags för mig att slita mitt lata arsel från datorn och göra mig klar. Tkr bara så mkt om att skriva att det är lite svårt.

Idag mår jag bra. Så skönt, så underbart. Bara att få må bra, inte att må great utan bara att få må bra en dag. Lovley <3

Dr. Feelgood

Lyssnar på underbara MC atm. Tänk att jag ska se dom live i augusti!! :D <--jag

Läste emmas blogg nyss och hon förklarade bestämt att hon inte lever för linus. att det är hon som gör allt jobb med sig själv och att han är ett otroligt stöd.

Började tänka. Är samma med mig och john. Visst han är min sambo, vi är förlovade och han betyder sjukt mkt. Men bara för att jag är psykiskt sjuk betyder inte det att jag inte klarar mig själv. Jag hatar att vara ensam med mina tankar, När john jobbar natt har jag svårt att sova.  För han är den som får mig att slappna av och vara trygg.

Men det är jag som jobbar på mig själv, som analyserar och reder ut alla trasselsuddar i mitt huvud sakta men säkert, en efter en. Jag överlevde 21 år innan jag träffade john. Visst har han gjort otroligt mkt för hur jag mår, för han ger mig dagligen bekräftelse på att jag duger precis som jag är. Har man en så underbar sambo blir det lite lättre att må bra.

Jag sitter ofta hemma numera, jag är ofta uttråkad när jag sitter ensam hemma. Men det är för att jag är i en rejäl svacka atm där jag inte riktigt orkar träffa folk, där jag aldrig vet vad jag vill och inte vill göra. Dom dagar jag lyckats ta mig hemifrån och göra någonting är jag otroligt stolt över migsjälv. Vardagssaker blir en otroligt överväldigande utmaning när man mår såpass dåligt.

Då är det så skönt att veta att när john kommer hem kan han krama mig, säga att jag är fin, hålla om mig, eller lämna mig helt ifred beroende på vad jag känner att jag behöver. Han får stå ut med endel eftersom jag inte är frisk. Jag hade väl aldrig trott att jag skulle träffa någon som är så förstående och fin.

Det är svårt att få fram att jag inte lever för john och sitter hemma och bara väntar på honom samtidigt som jag vill framhäva hur otroligt mkt han gör för mig.

John och musiken är det som tillåter mig att läka mig själv. Men det är jag som kämpar varje dag mot mina egna demoner.

psykpatient, blod och nudlar

Denna dag suger.

morgon
Vaknade kvart över 11 och skulle skjutsa john till jobbet. Hade inge snus och får man inte morgonsnusen kan man lika gärna skjuta sig själv och alla andra känns det som. Fick johns kort som backup eftersom jag inte visste om jag hade tillräckligt me $ på mitt eget. Han är ju nu fin <3 gick på ok i öjebyn eftersom jag inte ville träffa någon ja kände. Hade brillerna på mig, mjukiskittning och somnade i fuktigt hår så såg ut som en förrymd psykpatient. men det är dom väl vana ivid i öjebyn ;)

Hemma
Duschade igen för att få ur lite mer hårfärg ur håret eftersom det tar så mkt på min torra hårbotten om det får ligga kvar. (färgade håret igårkväll.) Hann bara ut ur duschen så ringer en vän och vill ha hjälp att gå på ica och få ordning hemma. Fick plocka ut sängen ur duschen där idioter hade slängt den eftersom vännen har svårt att använda armarna atm. Sen kan jag ju upplysa om att det suger att torka upp blod efter folk man älskar.

Mat
Drog te nina, snodde en kram och for sen te morsan och käkade wookade nudlar.

Hemma2
inge bra på tv och min dator funkar inte. Fyfan va dåligt humör jag är på atm.

no topic

idag har jag inte gjort så mkt alls, vaknade halv sju, vaknar alltid tidigt när jag druckit.
kollat tv och slöat. John steg upp och stressade runt ett tag innan han tapper cyklade iväg till jobbet i regnet.

jag har en ganska bra dag, trodde jag inte med tanke på att dagen efter brukar vara ångest och grejjer. Alkohol förstärker ångesten.

for till ica och handlade snus och köpte syndiga grejjer som chips och cola. Vet inte riktigt om det var värt det,...

Ikväll blir det slöa och kolla film gissar jag, ska umgås med åke men får väl se vad vi hittar på^^ Kanske dyker upp nåt helt annat. han har då inte hört av sig ännu och jag börjar bli rastlös. Men atm har jag det bra.

Är pank,.. suger. Vill ha massa kläder och stuff. Hittat ny favoritsida. (har nött ut både tradera och bonpix.) Nu är de nelly.com som gäller och dom har mina två favoritmärken här i världen. Ed hardy och diesel. Har redan spanat in en klänning jag ska inhandla när jag har råd :D

hahahaha

jag blir sinnes. palla ens allt. orka orka orka. mimimimimimi

jag blir seriöst dampbarn att det ens finns människor

RSS 2.0