Lördagsplaner och tidspress

Ska och klättra med pojkarna på lördag. Eller ska köra bil och titta på. Men brukar vara jättekul. Våren 2009 var jag med flera gånger och filmade och socialiserade.

Så jag är sugen på att haka på.

Är avskedsgrillning för andree eftersom han ska ner till sthlm snart. Han har fått jobb där. Så säger grattis till honom. Men lite tråkigt för oss andra. Har ju precis lärt känna honom lite bättre även om vi vart i samma umgängeskrets i flera år.

Blir lite sen till grillningen eftersom den börjar klockan 18 och vi siktar på att vara tbx i piteå mellan 19-20 nån gång.

Jag sa att jag följer med om vi aimar på att vara hemma runt sjutiden. Då är jag i bojjn senast åtta.
Får väl se till att jag har bestämt vad jag ska ha på mig på kvällen redan innan vi far. och att jag har fixat sminket på morgonen så jag bara behöver byta om och fara iväg^^

Får se,.. men detdär är väl en anledning till att jag alltid är stressad.
Jag vill göra allt så ibland har jag 4 olika saker inplanerade på en dag. Eftersom jag är tidsoptimist planerar jag lite för tajt också. Har för lite mellanrum mellan sakerna för att jag ska hinna.
Menmen det är jag och min familj och mina vänner vet det. Ingen räknar någonsin med att jag ska komma i tid. :P

Jag växer upp en dag jag med. Försöker komma i tid till möten och läkarbesök och sånt och det har jag blivit bättre på de senaste åren. Brukar vara runt 10 min i förväg och det tkr jag är ganska lagom ändå^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0