valkarna

Blev massa socialt idag och ändå fick jag all tvätt gjord :d tackar för att bo nära stan så man kan springa hem och starta nya maskiner :)

Meeeeeen blev ingen promenad med åke, blev socialisera hela dagen ist. Så nu ska jag ut på en nattlig promenad med fredrik. Så man får röra lite på fläsket, annars far de inte bort :P

Fick ångest över hur mkt kalorier det är i en zoo-påse för jag älskar zoo. Så no more candy for me på ett tag nu. och inge mer redbull. Har lyckats sluta förr så klarar de igen det är jag 100% på =)

Magen har vart jättesvullen i 2 dar nu så känner mig som ett sumo atm. Alts såsom jag kände idag angående min mage speciellt, DET är anledningen till varför jag vill gå ner i vikt. Blir så jävla depp och komplexar konstant.

Men jag fixar det även om jag är kass emellanåt.

Alla kan! Alla kan hitta den där viljestyrkan som behövs. Sabba det inte bara för att man har syndat ett tag. Skit inte i allt bara för att man inte lyckades motstå dem där chipsen en kväll. Vi förtjänar alla att må bra över våra kroppar. och vi förtjänar alla att ha en hälsosam kropp inuti så att man slipper massa problem senare i livet.

Kommentarer
Postat av: monika

<3

2011-06-09 @ 09:01:18
URL: http://monikaszoo.blogspot.com
Postat av: ji oh hå en

he rätt inställning tös! =)

2011-06-10 @ 04:39:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0